Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

J75a95n 48H33á56l60a 8168524596196

Stačilo napsat Myslivcovà a Dekastelo...jen doufám, že tento snímek nebyl financovàn ze státního rozpočtu.

+35/0
doporučit
19.9.2019 6:40

V20á31c95l73a68v 97H90o58s74c71h 8796628362681

vykradený název, trapnost a luxusní recenze. Já se pobavil i bez shlédnutí odpadu.

+35/0
doporučit
19.9.2019 5:57
Foto

J62a22k42u55b 89B90e12z57n79o87s36k72a 9327403486

Režisérka moc dobře věděla, jaký paskvil stvořila a proto chtěla diváky zmást alespoň názvem. Věřím, že se jí to povedlo a spousta diváků si prvotně myslela, že jde o pokračování "Románů" podle předloh Viewegha;-)

+31/0
doporučit
19.9.2019 5:37

E97d44u26a86r41d 39Ř70e56z72n42í17č40e31k 5865573895948

No nádherná recenze. Mirko, palec nahoru. 

+24/0
doporučit
19.9.2019 7:32

M42i22r63e92k 47K73o95t68r28b17a 5723253853413

Skvělá recenze, nejlepší je ovšem poslední odstavec.;-D

+17/−1
doporučit
19.9.2019 6:37

M35i67l28o35š 72B45r46a48d36í32k 3516849827578

Tak víc než možnost jít na tuto slátaninu mne zaujala reklama zeleného mužíka Alzáka vedle na reproduktor, které zní pod ŠIRÍM nebem. Napřed jsem myslel, že jde o nějaký vtip, ale oni to myslí vážně. Tebe spíš asi mislí.

+16/−1
doporučit
19.9.2019 6:34

T82o71m35á92š 39K46i76j89a27s 4837155950515

Tři reklamy před videem? Jste se zbláznili??

+13/0
doporučit
19.9.2019 7:35

M89a72r21t62i82n57a 55B75u14ň63k68o32v26á 9596940720370

Čekal někdo něco jiného od současné české komédije ? Posledních 10-15 let jedna ubohost střídá druhou, škoda peněz i času

+12/0
doporučit
19.9.2019 8:45

D69a95v87i23d 20R44i45e46s32z 4558943577765

České romantické komedie už dávno synonymem pro filmařské peklo jsou.

A ani kdyby Jitka svoje čvančary vybalila na plátno in natura a netto (samozřejmě na širokoúhlé), na nic takovýho bych dobrovolně do kina nešel.

+11/0
doporučit
19.9.2019 11:20

J10a50r67e48k 93W57o63l20f 5880119350

Nepůsobí už ten Vašut poslední dobou jaksi slizce?

+10/−1
doporučit
19.9.2019 5:30

J11i17ř66í 71H33r16a29b27a93l54a 1568455104623

Ceske novodobe komedie jsou jiz nejaky ten patek u filmarskeho dna. To neni zadna novinka. Cest vyjimkam.

+8/0
doporučit
19.9.2019 9:34

O76n62d76ř27e46j 34R98a80z56ý85m 2675816585217

Jakmile je někde sebestředná a šeredná Čvančarová, tak je to záruka nekvality. Snad jedině, že by hrála vyprošťovací tank, tam by mohla bejt věrohodná.

+19/−16
doporučit
19.9.2019 5:04

T11o25m72á58š 16Z86e87m18á37n77e73k 6970496757400

Jestli to financují privátní TV, tak je mi to jedno a stačí přepnout. Spíš mi vadí zbytečně utracené veřejné peníze a že jich poslední dobou je. Jak říká Knížak, "kulturu bych zrušil" a že na tom něco je, je holý fakt.

+6/−2
doporučit
19.9.2019 8:33

P82e55t92r 31D47r40a80p11a43l 4714641103

co furt máte s tím PP? jsme obklopeni věcmi, tak proč se tvářit, že to tak není? mě naopak přijde směšné, když se pp brání tak, že na stole stojí pivo "Pivař" a škodovku asi nepoznáte, když má začerněný znak na kapotě a na civilním oblečení se přelepují loga páskou

+4/−12
doporučit
19.9.2019 7:33

D11a35v19i84d 64M34a69c16k92ů 8380829860921

Dodíval se někdo do konce na ten trailer? 8-oRv

+1/0
doporučit
19.9.2019 13:09

R75i87c53h49a48r71d 36B59l15á26h13a 3225872376728

Dobrý, ale kde na to seženou škváru?

+1/0
doporučit
19.9.2019 10:27
Foto

R69a43d71o25s44l31a86v 16J11a68n88ý42r 2249158339891

Miluji tyto standardy české polistopadové kultury. R^

+1/0
doporučit
19.9.2019 9:41

A26l19o44i53s 64J91i56n92d32r92a 9720514307925

penize se toci, podobnych komedialnich braku najdete v produkci i svetove prehrsel.

+1/0
doporučit
19.9.2019 9:29

J81i52ř45í 42P42r32a94ž20á70k 4576540106461

Bez podpisu,ale zaručeně paní Spáčilová,která i u těžce zkritizovaných amerických slátanin jim neudělí méně jak 50% a žádnému českému filmu nedá víc jak 30% a pak čumí jako rezavé péro z gauče,viz Bezva ženská na krku,ze které ze stal kasaštyk.

0/−5
doporučit
23.9.2019 12:30

Najdete na iDNES.cz