Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Padesát odstínů šedi láme historický rekord: přes čtvrt milionu diváků

Pět let vedl žebříček premiérových víkendů v českých kinech film Harry Potter a relikvie smrti -1.část. Už to neplatí. Nový historický rekord, více než 266 tisíc diváků za první víkend, má přepis erotického románu Padesát odstínů šedi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Precital som prve dve knihy. Cisto so zvedavosti. Na tretiu som uz nemal sil. Nechapem, ako z toho mozu mamickam vlhnut nohavicky, ved je to absolutne nepravdepodobna a nepredstavitelna blbost. Tento fakt musi pochopit kazda jedna co len trochu skusenejsia baba, ktora to cita.

0 0
možnosti
MK

Tyhle eroticke filmy me vubec nelakaji. Nevidel jsem ani nymfomanku. kdyz uz chci neco takoveho tak to mam doma a nebo je toho na internetu tuna :-D :-D

Ale souhlasim s nazorem jedne diskutujici nize. Pokud se to lidem (i valne vetsine) libi tak proc na to kydat hnuj. Velka sledovanost znaci, ze to proste nejak zajimave bylo. A te male skupince, kterou to nezaujalo to nikdo nevnucuje.

konec koncu je to talent dokazat prodat vytvor mase lidi at uz se jedna o jakekoli dilo. At uz kvalitni nebo prumerne.

1 0
možnosti
Foto

Na Csfd mě zaujal tento komentář a já s ním souhlasím...Trávit dny a týdny knihou s tímhle obsahem by se mi sice nechtělo, ale tyhle dvě filmové hodiny mě teda ani náhodou neurážely a dokonce mi utekly tak, že jsem se divil že už je konec. Zhruba polovina roční Hollywoodské produkce je úplně stejně o ničem a takovou hysterii zdaleka nevyvolává. 5/10

0 0
možnosti
Foto

Mne to teda prijde opravdu dost smutne. Film jsem sice nevidela, ani nechci, ale ke knize jsem se dostala a nedokazala to ani docist. Nedovedu si predstavit, ze by nekdo mohl z ho*na uplest bic a ze by ten film byl dobry. Neni na cem stavet, predloha je jako pisemna prace zaka zakladni skoly. A tolik lidi to cte, tolik lidi chodi na film a tolik lidi si to chvali... Pro me to je jen dalsi doklad o naprostem intelektualnim upadku lidstva...

0 0
možnosti
IM

I67v88o 34M62a72r72h13o35u29l

17. 2. 2015 13:18

Lidstvo jako celek na tom ale nikdy nebylo intelektuální příliš dobře. To pouze pár geniálních JEDINCŮ ho posouvá kupředu. Bez nich by se ta kolektivní masa dneška nedožila...nedělejme si o lidstvu iluze.

0 0
možnosti
RL

Film pro ženy, které by rády prožily přesně to, co je ve filmu. Chlapíkovi, který sedí vedle nich by to ale nikdy nedovolily. Zfilmovaná rubrika Bravíčka - jak na petting - pro dospělé. Z kina odchází muž znuděný a trochu naštvaný. Ženy se potom v závislosti na věku zaobírají více, či méně otázkou jestli ten život opravdu prožily správně.

Přitom by stačilo jediné, aby byli oba spokojení. Místo dvou hodin u filmu zůstat doma a pořádně si zadupat ;-)

3 0
možnosti
RH

Kolem toho "super filmu" byla taková mediální masáž, že není možné, aby se pár tisíc lidí nechytlo. Doma si pak řeknou : "Za takovouhle kravinu jsem vyhodil 160 korun. Že jsem to radši neprochlastal.":-)

9 0
možnosti
KL

Kraviny mají obvykle vysokou sledovanost... smutný obraz doby

3 0
možnosti
KS

Ani mi nevadí, že tu budu asi jediná, kdo bude trošku obhajovat ty, co na to koukají či to čtou. Tento styl literatury jde mimo mě, nemusím číst o erotice, raději ji prožívám, ale chci říct jen jedno - cokoliv je v poslední době sledováno, prodávano opravdu mohutně, tak je to špatné - každý to kritizuje a přeci on nebude tou ovcí, co jde se stádem a bude se dívat a užívat si. Nevím proč se musí všude každý prezentovat - jako já ne, já jsem jiný a vy všichni jste letadlo. To je tak pokrytecké až to bolí.

Píšu to tu proto, že jsem byla na straně Twilight a každý do fanoušků kopal a nadával a ponižoval - slovně samozřejmě. A přitom je to o tom, fantazie, únik do jiného světa od běžného plného starostí a strachu a stereotypu. V každé době se najde červená literatura - nechci toto porovnávat s knihami, co jsou dneska považována za  dobrá díla, ale ve své době to tak nebylo - Jana Eyrová, Milenec lady Chatterleyové atd. To samé je s filmy, co dříve pobuřovalo, dnes je normální. 

Každá ženská, co na 50 odstínů jde, je dle diskutujících slepice. A víte co?

Jestli všechny diskutující baví pořád koukat na filmy o druhé či první světové válce, o zásadních problémech světa, které stejně my obyčejní lidé ovládáni těmi nahoře nezměníme, tak se na to koukejte.

Já si ráda popřemýšlím a zauvažuju, ale taky ráda vypustím starosti z hlavy a nechám se unést do světa Edwarda a Belly. A přestože jsem 50 odstínů šedi nečetla a považuju to tentokrát opravdu za ztrátu času, tak je taková propaganda a antipropaganda, že mě to láká čím dál víc a půjdu se podívat na ten film. Já naopak se ptám a mám ohlasy, že je to příjemné a proč ne?

Kde potkáte Richarda z Pretty Woman? Taky nemyslitelné. Vymaní prostitutku ze spárů špatného světa a nabídne jí peníze, šaty a lásku. Hm, a dnes je z toho hit na Vánoce;-D

Neočekávám žádné kladné ohlasy, ale ani se nemíním hádat. Tak hezký den či noc.

5 1
možnosti
BK

Ták jako v podstatě ano, proti gustu žádný dišputát, já osobně, když se chci nechat unést, tak do StarTreku, Pána prstenů nebo klidně i do Harryho Pottera, i když filmy nesahají knihám ani po kotníky. Když chci vypustit starosti, tak se rád bez přemýšlení podívám jak Steven Segal mlátí lumpy... ale miliardář+blbka+SM... no pardon, takovou s prominutím píp...

no co už musíme být tolerantní. ;-(

Jinak co mě na tom zaujalo je, jak se nám milé "dámy" s prominutím "odkopaly",   feministický gender plky na jedné a něžně romantický na druhé straně, ale ...

hahaha

1 0
možnosti
FK

Konečně filmařský úspěch.

0 0
možnosti
PH

Padesat odstinu zvraceni...

4 0
možnosti
BK

Tak na zvracení pozor! ;-D

Zvracet není v EU dovoleno! Zvracení je totiž xenofobní a nenávistný  jev, kdy  se tělo snaží zbavit něčeho cizího a škodlivého.  Zvracení je tedy výrazem pohrdání  hodnotami moderní, multikulturní  a sociálně solidární evropské společnosti.  Potažmo - kdo zvrací  v Evropě, je zaprodancem Ruska!

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Zemřel zpěvák a herec Josef Laufer, po čtyřech letech v umělém spánku

21. dubna 2024

Ve věku 84 let zemřel herec, režisér, zpěvák a scenárista Josef Laufer. Informaci potvrdil ředitel...

Zemřela herečka Hana Brejchová. Proslavil ji film Lásky jedné plavovlásky

22. dubna 2024  7:52,  aktualizováno  9:48

Zemřela herečka Hana Brejchová, bylo jí 77 let. Zazářila ve filmu Miloše Formana Lásky jedné...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Larry je mrtvý. Tvůrci Simpsonových nechali po 35 letech zemřít štamgasta od Vočka

24. dubna 2024  8:35

Zarytí fanoušci seriálu Simpsonovi smutní. Tvůrci totiž nechali zemřít jednu z postav, která byla...

KOMENTÁŘ: Z Davida Černého se stal parazit. O umění už dávno nejde

24. dubna 2024

Premium Když se David Černý v televizi pohádal s kurátorkou Marií Foltýnovou, spory o jeho plastiku na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Společnost mučených básníků. Zpěvačka Taylor Swiftová vydala nové album

19. dubna 2024

Potřebovala jsem ho natočit, je to album, které mě zachránilo. Takto zpěvačka Taylor Swiftová...

KOMENTÁŘ: Z Davida Černého se stal parazit. O umění už dávno nejde

24. dubna 2024

Premium Když se David Černý v televizi pohádal s kurátorkou Marií Foltýnovou, spory o jeho plastiku na...

Letní slavnosti staré hudby budou snít. Uvedou i portugalské fado

24. dubna 2024  17:10

Festival Letní slavnosti staré hudby, jenž tradičně obohacuje nabídku klasické hudby v prázdninové...

Kapela je fajn, ale teď mi vyhovuje jít s vlastní kůží na trh, říká Petr Kolář

24. dubna 2024

Premium Na základě posluchačského zájmu o sérii koncertů Tajný místa vydal zpěvák Petr Kolář stejnojmenné...

Kdo je Český hrdina? Důchodce, co kácí stromy na trať? ptá se Dočolomanský

24. dubna 2024  11:23

Příběh důchodce Jaromíra Baldy, který před sedmi lety způsobil dvě železniční havárie, aby ve...