Sobota 7. prosince 2019, svátek má Ambrož, Benjamin
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Sobota 7. prosince 2019 Ambrož, Benjamin
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

R12o36b84e59r73t 33C16i68k37á17n 7269270705215

Spáčilová s hodnocením 25% je ještě milosrdná.Na Kinoboxu jsou dvě recenze a obě za 10%.

Takže další broskvovina, kterou si nechám s klidným srdcem ujít.

+21/0
doporučit
8.11.2019 6:43

V35í77t 75Ž95í98l73a 4160111798478

Měli to nazvat "jak vytrhnout velrybě stoličku po 30 letech" a měli by vyhráno.

Sice by to mělo furt 10-25% hodnocení, ale nostalgických diváků plná kina a opisování by nikdo neřešil naopak vychvaloval jak to skvěle zopakovali, a jak je ten hlavní hrdina podobný Tomáši Holému...

+20/0
doporučit
8.11.2019 9:06

M85i69l43o71š 90B16r47a74d57í43k 3596419237708

Polívková není špatná herečka, ale filmy v kterých hraje, to je taková bída, že ji pak nikdo neobsadí do něčeho pořádného. Za to si může ovšem sama, každá role se dá odmítnout a když jí nevadí hrát v takové ......, tak se potom nemůže divit.

+20/0
doporučit
8.11.2019 8:31

J11i76ř38í 72P79a51u91l 3966605787472

Sve divaky si to najde, stejne jako Kamenaky a jist se musi I u Polivkovych.

+20/0
doporučit
8.11.2019 6:54

Š76á59r60k74a 51S63t94a34ň14k22o86v63á 9723955469119

Recenze nepřekvapila, to bude stejná blbost jako Ženy v běhu.

+13/0
doporučit
8.11.2019 9:05

T77o52m22á76š 75H46r61u34b96ý 6952765385987

Sice jsem to neviděl, ale myslím, že větší blbost, než Jak se krotí krokodýli, už nikdo natočit nemůže. To "veledílo" by mělo na FAMU sloužit jako ukázkový příklad toho, jak to nedělat a jak je všechno špatně.

+14/−1
doporučit
8.11.2019 9:17
Foto

V94l93a71d81i92m53í38r 86K23r81o91u95p45a 8877658881882

A to se na nás ještě chystá Špindl II. To bude teprve řachanda...;-(

+10/0
doporučit
8.11.2019 10:13

D74a98v83i15d 89R29i18e65s69z 4118233977495

Ja bych tomu nedal ani 10%, podle oficialniho textu distributora. Takze to ze soucasnych domacich produktu vubec nevybocuje.

+11/−1
doporučit
8.11.2019 7:36

V53a66š27e95k 15Č26e92r90v89e13n92k71a 9896382395848

Pro koho se tyhle "filmy" točí, opravdu nechápu. Buď je generace plná podobných lidí nebo se prostě naše kinematografie propadla do nejhlubších pekel! A myslím, že správně bude varianta B. České filmy posledních deset let jedou na jedno brdo. Buď stupidní rádoby komedie nebo citové srágory o ničem. Záhadou však je, že se stále najdou peníze, na to, tohle točit a dávat lidem pod nos ;-O

+9/0
doporučit
8.11.2019 10:40
Foto

P78e11t73r 68Š18r16a12i38e25r 9893132522727

Neumím si představit, jaká bytost na sedadle vpravo by mě přivedla do kina na "českou romantickou komedii", ve skutečnosti celovečerní PP ...;-D;-D;-D

+7/0
doporučit
8.11.2019 9:03

J36a82k37u73b 25B41o47h38o28n91ě60k 8715956839187

Stejně ale čekám, že se brzy v diskuzích objeví zajímavě podobné komentáře o tom, jak na tom někdo byl s manželem/manželkou a jak se "smálo celé kino."

+7/0
doporučit
8.11.2019 8:55

J80a21n 27S38t79r35a84c31h22o34t80a 6440595258662

Problém české kinematografie je v tom, že celý Barrandov a ČT je jen jedna nepotická parta, kdy daleko více než na schopnostech záleží na rodinné příslušnosti a tom správném politickém smýšlení.

+10/−4
doporučit
8.11.2019 10:44

J88o36s88e47f 27Š75á20t44a26v22a 2974461506819

Ale vždyť to jestli je film na koukání je podružný. Peníze od státu na to určitě nějaké přišly, herci a všichni ostatní okolo zaplaceno dostali. Takže o co jde. Takových ubohých filmů už se natočil. Když už nebude zájem v kině, tak se to strčí do žroutu filmů, do televize. Tam, aby zaplnili vysílací čas, schlamstnou veškerou pitomost.

+5/0
doporučit
8.11.2019 9:55

N81o17r46a 20B27a30r44t77a85l24o92v11á 4967160619

Byla jsem na tom pred 2 dny a musim rici, ze za povedeny vtip o vegetarianech a za krasne zabery Tater bych tento film ohodnotila lepe. Celych 35%...Jinak herci delali, co mohli, vykony to byly kvalitni.. Ale ten scenar! Jinak koho napadlo, ze by mohla fungovat chemie mezi panem Dejdarem a pani Polivkovou a udelat z nich hlavni mileneckou dvojici, to by mne vazne zajimalo..

+4/0
doporučit
8.11.2019 12:03

M90a59r13t77i12n 34P71e45t16ř45í90k 4142119821221

Jj, romantických komedií není nikdy dost ;-DRv

Se mi vybavil kreslený vtip od Jiránka ve zhruba tomto znění: "Vrcholem antiky byla komedie... vrcholem alžbětínské doby bylo drama... vrcholem dnešní doby je televizní seriál." ;-)

+3/0
doporučit
8.11.2019 9:59
Foto

M66a37r47t79i39n 51F73a97l49t96ý46n 9541576134338

Pro současnou českou kinematografii (roz. po r. 1989) jsou příznačné dva názvy filmů:

Ještě větší blbost, než jsme doufali

a

Nuda v Brně.

;-D

+3/−1
doporučit
8.11.2019 16:12

J33a74n 22J38e63l31í47n43e71k 6784560455104

V kine jsem na ceskem filmu byl naposledy v roce 2013 na Kridla Vanoc s panem Krajcem v hlavni roli. Od te doby me to preslo, lecba sokem.

+2/0
doporučit
8.11.2019 10:57

P13a81v38e39l 75K12l12u36s72á59č35e32k 6488851147370

.. ono Polívky také, tuhle jsem viděl asi 15 minut filmu, Muži v naději se to jmenovalo a dostal jsem z toho osypky!!

+5/−9
doporučit
8.11.2019 6:09

E15v87a 26J87e13n22í67č39k88o53v57á 2441890131179

Proč ta Polívková bere furt takovýhle srajdy?

+1/0
doporučit
9.11.2019 17:33
Foto

R59a94d38e97k 46V24o18j24á80č10e30k 5963119613124

Ceska kinematografie by potrebovala reboot a podporu mladych talentu. Ja bych si dal napr. sci-fi nebo horor. Vsechen ten patos co se ted nataci je marny.

+1/0
doporučit
8.11.2019 10:13

K40a82r60e39l 44V73e68t28e22š98n68í70k 3104854575537

Té Polívkové v českých "komediích" začíná být už nějak moc. Kvality legrace otce nedosáhne nikdy, ač se snaží, ale "komediálnost" stagnuje a je lehko předem čitelná..

+2/−11
doporučit
8.11.2019 5:35

L90u82k55á27š 72K52l57í16m90a 2895783117165

Verim, ze film bude blbost, ale on i titulek: "Jak ukrast velrybe legraci" zavani kreci za kazdou cenu vytvorit neco radoby vtipneho, ale bez uspechu.

+1/−22
doporučit
8.11.2019 6:49

Najdete na iDNES.cz