Diskuse k článku

RECENZE: Páni kluci stále věří, že Všechno bude. Dost možná film roku

I kdyby na letošním karlovarském festivalu snímek Všechno bude nedostal cenu za režii, bylo by zjevné, že Olmi Omerzu natočil zatím svůj nejlepší film a dosud dost možná vůbec nejlepší český film roku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M76i28l74o35š 58B89r27a88d43í60k 3356579687338

Že by konečně něco, co za to stojí? S Mirkou se obvykle shodnu, tak to vyzkouším i tentokrát.

0/0
6.9.2018 8:56
Foto

M12a17r74t46i84n 12F19a96l27t21ý76n 9521846754228

Jen dál pokračujte v glorifikaci násilí...

Brzy se budete divit, až to dnešní mládež napadne napodobit a postupně se k tomu přidá i střelba ve školách , jako v USA.

0/−1
3.9.2018 15:53

M14a69r54t98i63n 93B90e35r85a96n 6539145946741

To není glorifikace. To je vzdělávání odstrašujícím příkladem.

Máte problém s dedukcí...

0/−2
3.9.2018 16:01

D39a26v86i59d 50M85a50c22k37ů 8300389150781

To vzdělávání není, okraj společnosti nikdy nikoho inspirovat nebude, naopak Rv

+1/0
3.9.2018 20:04

R11o62m58a16n 14S50m76a39t90a80n58a 6155382217808

Že by konečne dobrý film s českou stopou na obzore? Po tých všetkých fekálnych komédiách Troškovho rangu? Diváci by si v Čechách dobrý film konečne zaslúžili! Niečo autentické, nezameniteľné, neokopírované, bez klišé a idiotských dialógov. Niečo ako bol Leviatan, alebo Čiara.

0/−3
3.9.2018 13:07

M87a48r40t96i23n 32B87e93r89a92n 6449895716901

Tak zrovna Čiara taky žádná originální pecka...

Jinak pokud neberu v potaz dokumenty, kterých je v ČR natočeno každý rok hned několik výborných, tak minimálně jeden český kino-film ročně stojí za to. Samozřejmě, potenciál je tu na víc...

0/0
3.9.2018 15:13

R41o34m70a57n 25S89m71a37t90a48n62a 6285452477458

O tom jednom by sa dalo diskutovať :-)

+2/0
3.9.2018 16:30

R37o53m22a74n 68S34m87a89t40a91n56a 6225682677238

Pozrel som si režisérov predchádzajúci film "Rodinný film" a musím konštatovať, že ten film mal niečo do seba, čo ma prinútilo si ho pozrieť do konca. Taký iný prístup k réžii a scenáru. Takže asi tá jeho roadmovie bude pozerateľná. Ako tvrdím, je to náznak progresivity v "zatuchnutom českom filmovom rybníku".

0/0
10.9.2018 11:43

J69á60n 14B47a59d56i86o56v22s30k19ý 2599574906446

Film skvělý a recenze ctiva. Jenom nerozumím proc ted. Recenzi jsem četl již dřív (nebo jinou od Mirky oslavnou). Film jsem videl v kine.

+2/0
2.9.2018 16:19

M94i85l49o58š 61K48r31u25m12p 2664527434

80% - podle Mirčiny stupnice level Kubrick!

+7/−1
2.9.2018 15:36

Najdete na iDNES.cz