Diskuze

RECENZE: Stockholmský syndrom, konečně domácí thriller z vyšší ligy

Kriminální thriller Stockholmský syndrom, jehož první část odvysílala Česká televize v neděli večer a druhou nasadí přesně za týden, znamená zatím nejpříjemnější překvapení premiérové televizní sezony.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J59i64ř71í 97Č18e95r89n39ý

20. 1. 2020 14:38

Závěr byl špatný, vymyslel ho asi desetiletý školák.Rv Škoda.

1 0
možnosti
TF

T65o54m96a49s 30F53i53l59i90p

14. 1. 2020 13:48

Fakt nechápu jak tohle detektivní béčko s dialogy jak stredoskolske video muze sbirat nekde body .... . nakonec jsem u filmu premýšlel o zvaldnutém píár a manipulaci na CSFD..Rv ... recenze na Aktualne je akurátnější.

1 10
možnosti
Foto

Prosím Vás, povězte už konečně někdo paní Spáčilové, aby podobné recenze psala až po skončení celé série... Fakt mě neskutečně hňácá, když si po prvním díle dvoudílné série přečtu, co se bude dít v druhém díle, který až na pár výjimek + paní Spáčilovou, zatím nikdo neviděl. Nevím jak kdo, ale já se u detektivek rád nechávám překvapit, teď už ale díky paní Spáčilové vím, co se bude v druhém díle odehrávat. Fakt dík, to je normálně na přes ústa, tohle...;-€

21 0
možnosti
JB

Naprostý souhlas...paní Spáčilová nám zkazila minimálně půlku překvapení a těšení se na druhý díl, ještě mohla napsat, kdo přežije..

5 0
možnosti
PK

... neskutečná kravina, Švehlík trapný jako vždy! 15 minut a šel jsem na Clinta!!

0 28
možnosti
DK

Diky za za pekne sepsany.....spoiler :)

12 0
možnosti
TP

Taky mě to napadlo. Od půlky dolů je to spoiler jak vyšitý. Na druhou stranu. Po shlédnutí prvního dílu jsem takovéhle pokračovaní 100% očekával. Takže mě to nemrzí. Naštěstí pro redaktora, autoři natočili film předvídatelně. Ale kdyby tam byl nějaký nečekaný zvrat (což evidentně nebude) a oni ho tady propálili, tak by to bylo na přes držku.

2 0
možnosti
PK

Já se zatím zdržím. Pokud to bude mít aspoň trochu uvěřitelnej, ale pozitivní konec, budu nadšená. Pokud to dopadne dle současného trendu všechno špatně, aby to bylo uvěřitelný, budu naštvaná.

7 1
možnosti
Foto

Pasáci se napraví a přihlásí se na úřad práce, šílená unesená a k prostituci nucená dívka se dobře vdá a porodí dvojčátka, vozíčkář začne chodit, pes obživne, k Švehlíkovi se vrátí manželka nebo alespoň nebude chtít výživné a on se stane náčelníkem policie? Tak asi? :-)

14 3
možnosti
VO

Líbilo se mi to, ale padouši mi přišli v dialozích trochu ne úplně uveritelni

1 0
možnosti
VJ

Ani jsem už nedoufal, že by se u nás natočilo něco bez rozklepané, neklidné, zmítající se kamery. Na tohle se opravdu dalo dívat. R^

12 0
možnosti
PD

P48e57t13r 71D40r35a79p14a93l

13. 1. 2020 11:36

jo,opilej kameraman s Parkinsonem tomu dává ten správný pocit napětí

4 0
možnosti
VP

Mě docela překvapilo, že v tom nočním klubu se hlavnímu hrdinovi nabízela skutečná pornoherečka, která si říká Blanche Bradburry. Ale věřil bych, že se na castingu prosadila. :-D :-D

7 0
možnosti
TP

Hustý to jsem si ani nevšiml. To byla ta první naprsená? Ono se není čemu divit že se tam prosadila. Herečky se dobrovolně kvůli takovéhle mu štěku nesvlíknou.... A zahrát štětku by pro pravou štětku nemuselo být až tak obtížné.;-D

0 0
možnosti
Foto

Ale je to pravda, jak se tu většina lidí shoduje, že po dlouhé době konečně něco nového a koukatelného z produkce ČT. R^

Dan Svátek si tu zopakoval úspěšnou spolupráci s Davidem Švehlíkem po jejich vcelku povedených Úsměvech smutných mužů a Elizaveta Maximová velmi pozitivně herecky překvapila.

11 0
možnosti
PK

No nevím. Dukla 61, Metanol, Most, Marie Terezie... atd. Krom české odnože HBO tu žádná jiná TV nic kloudnýho za poslední dobu nevytvořila. Tak bych neargumentovala dlouhou dobou.

9 0
možnosti