Úterý 28. ledna 2020, svátek má Otýlie
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Úterý 28. ledna 2020 Otýlie
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

Z67d58e30n37e79k 85B55e26d71n21a61r 7687956597319

Tak Český současný film je prostě většinově v kategorii odpad. Je neuvěřitelné, že lidé z tehle branže mají na život. Ta nekvalita práce je až nepochopitelná.

+106/0
doporučit
6.12.2019 6:21

P72e37t22r 40K14o33l42á80ř 2568527644711

Už Špindl 1 byl totální odpad, který jsem nevydržel sledovat déle než 5 minut ...

+92/0
doporučit
6.12.2019 1:06

M66a60r25t45i27n 48M40u70s61i20l 4960621163621

Moje teta milující podobné české filmové skvosty se u prvního dílu zvedla v půlce a odešla z kina. Pro ni nevídané. Pro mě signál, že to byl odpad.

Musím se jí zeptat, jestli zkusí dvojku. Ale mám pocit, že u ní už "léčba Špindlem" zabrala. ;-D

+68/0
doporučit
6.12.2019 6:26

M50i59r48o79s89l41a85v 18Ř83e38h27á97k 6471840851123

Bylo mi fyzicky špatně jen při zkouknutí traileru. Opravdu někdy upřímně nezávidím Mirce Spáčilové její práci.

+64/0
doporučit
6.12.2019 6:50

M77a72r18t29i94n 10S36e92d22l37á34č97e21k 1740749160774

Trailer pouštěli v kině při promítání Vlastníků. Už tehdy jsem se styděl za všechny zúčastněné, ale po shlédnutí Vlastníků byl ten kontrast šílený.

+45/0
doporučit
6.12.2019 3:11

L63a73d93i11s65l20a77v 62N81e31k97o46u79ř63i54l 7682829465889

Český Aspen :D tohle přirovnání nemá chybu :D

+41/0
doporučit
6.12.2019 6:58

R42u21d61o24l65f 35S51v64o42b73o43d19a 4329480441727

Tak to dopadá, když režisérem a hercem může být kdokoli. Ještě že už to Kachyňa, Hrušínský atd. nevidí.

+34/0
doporučit
6.12.2019 6:38

J89a83n 45P66a94v54l47i72c11a 3887228581827

Nejhorší je, že na jedničku přišlo do kina tři sta tisíc diváků8-o

Dokud na tyhle výtvory budou chodit lidi a platit za to, tak se to bohužel bude točit:-(

+32/0
doporučit
6.12.2019 8:20

J65a24n 73P85u41l93e25c 4488177671585

Zdeněk Troška a jeho série Slunce, seno.... se často označuje jako brak, ale oproti dnešním "romantickým komediím" jsou Slunce,seno opravdovým uměním. :-/

+29/0
doporučit
6.12.2019 11:27

L10u77k13á85š 72Š97e58f11r 7160724699321

Díl 1 je strašná kaše.. 2. No to bude dílo,který určitě neuvidím

+22/0
doporučit
6.12.2019 5:48
Foto

R26a51d43e94k 47V59o34j53á76č68e97k 5273989563764

"Kdykoli se zdá, že hůř už být nemůže, dokážou pravý opak".

Jako ze opak znamena, ze z euforickeho dobra muze nastat vyssi dimenze?

Mirka by mela zasadne recenzovat filmy >40%. Ta chut a nadseni mi retoricky pripominaji Egona z "Ratatouille". Nemluvim o kvalitach filmu. Cim nizsi skore, tim vyssi dynamika a kadence slov na rozcerene vody. Skvela recenze.

+19/0
doporučit
6.12.2019 1:08

M38i33k94u64l32á34š 44K88a90l68i73n74a 1522863165

Typicky Cesky film, ne?

+34/−4
doporučit
6.12.2019 4:14

R84a22d43i97m 32P51a46v55l65i24c63e90k 2890117598

Co se stalo s ceskym filmem? Kolem prelomu tisicileti jsme jeste meli Kolju, Pelisky a Samotare a pak uz nic. Nevzpomenu si na zadny za poslednich 15 let, co by stal za to.

+18/0
doporučit
6.12.2019 7:34

J13a38r94o69s35l16a50v 50D45r87o37z60d 6743309720177

Nevydržel jsem dokoukat do konce ani trailer...

+15/0
doporučit
6.12.2019 7:46

V46ě46r91a 55M64a29n76k15o39v81á 8670806103402

Na tyhle "skvosty" se nedokážu dívat ani v TV zadarmo ;-D

+13/0
doporučit
6.12.2019 10:42

J43a42n 38K86o40ť78á15t26k80o 9645435762559

Člověk by nečekal takovou odvahu, či spíše drzost autorů, že po té hrůzostrašné jedničce přivedou na svět i dvojku. No, berme to z té lepší stránky, na tohle jít do kina nemusíme, ušetřili jsme čas i peníze. Což u tuzemských filmů poslední dobou platí jaksi všeobecně.

+13/0
doporučit
6.12.2019 9:05
Foto

J17a22r27o58s56l24a33v 75B10e72ň96o 2426747267670

Urobiť recenziu na "dvojku", a dopozerať to teda celé, je určite istá obdoba masochizmu.

+12/0
doporučit
6.12.2019 8:52

J21a45n 50K65u36b81í30č94e52k 3884581308661

úroven české kinematografie klesá už několik dekád. občas se vyskytne něco dobrého..ale téhle močůvky je příliš

+11/0
doporučit
6.12.2019 12:07

P76e11t57r 10T22á36b38o48r41s18k65ý 6340126191847

Nejlepší by bylo, na takovéhle projekty nedávat žádné dotace. Nebo maximálně jako určitá procenta z tržeb. V okamžiku, jak by na toto zasedly nějaké komise, tak už tam bude velký prostor jak pro protekci, úplatky, tak i po nepochopení.

V tomhle se mi moc líbila scéna, z filmu Bohemian rhapsody, kdy se na plátně objevily dobové kritiky titulní písně - no prostě strašnej škvár a brak...

+11/0
doporučit
6.12.2019 7:27
Foto

L18u94k47á81š 51S91i47m91o43n 8698253409227

... prej "Pokračování úspěšné komedie". Kde to bylo úspěšné? Já se nechal u prvního dílu nalákat do kina a po 15 min jsme kino opustili. Strašná primitivní spatlanina s dějem o ničem. Rv

+10/0
doporučit
6.12.2019 9:44

V69á38c10l35a57v 55D74o51k71s84a15n45s76k35ý 5121782259638

To jako vážně po tom prvním propadáku někdo natočil dvojku?

+12/−1
doporučit
6.12.2019 8:20

N27a96t21á98l15i16e 16P38r28a84v67d87o83v81á 5247688198410

Anděl na horách.

+11/−1
doporučit
6.12.2019 1:07

J82a18n 77J36o66r22d33a88n 5111147259

Nechapu, kdo za tohle muze vyhodit penize a jit na to.

+9/0
doporučit
6.12.2019 8:46

J67i75ř78í 52H28r28a22b63a32l92a 1968385704163

Špindl 2? Je to možné? Pochopím, když má pokračování i průměrný film. Ale aby měla dvojku naprostá tupá blbost? To už je vážně moc. 8-o

+8/0
doporučit
6.12.2019 13:03

J62a87r12o90m76i67r 93C29h70a47l36o59u83p87k19a 4139127905487

Mirka je jediná, kvůli komu ještě chodím na idnes... R^

+11/−2
doporučit
6.12.2019 9:01

Najdete na iDNES.cz