Diskuse k článku

RECENZE: Když přijde Karel Gott s kladivem, bolí hlava nejen draka

Tvůrci pohádky Když draka bolí hlava by měli poděkovat chlapečkovi, jenž na pražské premiéře spontánně zvolal „Ne!“ Bezděčný mluvčí všeobecných pocitů v sále jim k chudičkému hodnocení přidal pět procent.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M26i74r76o12s90l55a30v 34G15o64t66z75i96n58g12e83r 9139955792140

Nešlo by ten článek vyměnit? Už tady visí příliš dlouho. Každý den, když se dostanu na konec iDnes, musím se dívat na Káju Slavíka.

0/0
14.11.2018 3:55
Foto

M84a74r98e70k 52M70o82z41g44a 6565679787909

Jak jsem četl Gott s kladivem, tak jsem se těšil na nového Thora, konečně s pořádným obsazením. Škoda.

0/0
13.11.2018 14:37

J70a66n 88Z46e40m92a29n 1656925754766

Film má prostě dokonalou ochranu proti kopírování. Nestojí za to, aby byl kopírován ;-D

0/0
13.11.2018 8:33

P51e73t16r 67Š22v74a90r87c 2138828105400

Tak já vám nevím, ale mě bolí hlava z té písničky....

0/0
12.11.2018 12:44

H10o77n41z47a 84F46á92t70o17r 2989955164860

Hezký, Mirka :-DR^

Škoda jenom, že jsem si ani duet nepustil, protože mi začala běžet reklama a na to fakt nemám náladu.

0/0
10.11.2018 12:45

Š45i93m66o64n 85M83a29r80t33y92n10e95k 7763725323816

Na pohádce jsem s dětmi byl a s názorem souhlasím.

Myšlenka možná dobrá, ale jinak nic.

+1/0
8.11.2018 12:36

Š75i90m87o86n 66M58a45r62t61y81n80e55k 7813165433736

Celé je to jko PR Gotta s rodinou a ty animace jsou jak z doby před 25 lety - doslova.

+3/0
8.11.2018 12:38

S19t61a34n 39N96o31v47á96k 5257215285544

Důležité je co na to děti...

0/0
9.11.2018 21:50

V47e47r87o69n29i48k35a 32V14e27s98e78l45á 7305127344123

O filmu jsem nevěděla, ale podle recenze to může být zajímavý, i když bez vína bych to asi nedala ;-D

0/0
8.11.2018 11:47

R48a35d50e86k 65R32a66i21d96a 5527782699

Podle té recenze ale minimálně dvě lahve. Nebo jointa.

0/0
10.11.2018 7:47

L49u89k50á46š 27P17ř23i43k91r85y61l 1661183518148

Tvl jak se tam mihne ten klokan, to je má halucinace, nebo režisérova. Se divím, že se tam nemihla ta pražská mamba zelená.

+6/0
6.11.2018 15:48
Foto

M43i35r59e61k 11J44a71r23o72š 6922138598

;-D

0/0
8.11.2018 9:23

J80o65s13e17f 50Š81o53l44t77e18s 8374978120943

Tý jo, už vím, jak to vypadá, když se paní Spáčilová rozzuří.

+2/0
5.11.2018 10:35

S20t67a55n48i88s29l57a80v 61M77a71r91e26š 7672154274369

Ona je tam i Kačenka Brožovaná 8-o

+1/0
1.11.2018 7:33

J73i34r14i 62H62o36m82o53l26k35a 6964686

Bez Jiřiny bych stejně nešel...

+2/0
30.10.2018 15:43

T65o26m31a62s 97K49o60v55a27c53s 8242406336

Jířa neni ? Nuda ......

+1/0
30.10.2018 11:56

A84l50f39r78e89d 36R76u72d89y11s 3348762895

Když pan Gott hraje kovářa tak proč tam je na plakátu coby král ?

0/0
30.10.2018 11:50

Z57d14e28n65k44a 13P31e82l91i22c55h69o63v69á 4648667802557

protože je to král v důchodu :) byla jsem na tom s dcerkou, protože nemusím animáky...no myslím, že takovou hrůzu jsem si mohla nechat ujít...na to jak miluju mistra Gotta, bych mu jednu střelila...prkenný projev ve slovenštině se nedal poslouchat...pohádka sama....hovadina..;-D

+2/0
6.11.2018 11:35

V80e88r32o39n51i41k24a 46V45e69s91e91l35á 7305387314583

Já si počkám, až to bude v televizi, Gotta slovensky, to si nejde nechat ujít ;-)

0/0
8.11.2018 11:54

A13l50f97r86e79d 36R11u11d57y27s 3338292725

Mně se z porevolučních pohádek líbil akorát Lotrando a Zubejda, Princezna ze mlejna 1., a oba díly Anděla páně... jinak bída... a beztak je zdaleka nejlepší pohádka Byl jednou jeden král a Hrátky s Čertem - byť to druhé je spíš moralitka...

+3/0
30.10.2018 11:42

K17a17r33e29l 77M95o11r34a74v75e34c 3291656848221

Ale třeba Peklo s princeznou je slušné. A Tajemství staré bambitky také.

+2/0
6.11.2018 14:21

V10e29r29o48n35i48k15a 62V40e56s92e19l95á 7375497834963

Tajemství staré bambitky bylo dobrý - daň z trakaře, daň ze vzduchu... V podstatě realita ;-)

+3/0
8.11.2018 11:49

J23a26n 96C84h84o11b10o59t 5343578789747

Á-u, á-u, á-u to bolí! Po zhlédnutí ukázky bych řekl: zleva i zprava, není třeba se rozhodovat.

+2/0
30.10.2018 11:41

J31a62n 59C69h25o87b57o96t 5133798479687

Tentokrát nekonečný hold autorovi článku. Perfektně napsaný, zábavný, vtipný. Aspoň jeden, co tady umí psát...na serveru, kde kromě hrubek a nezkontrolovaných sem a tam překopírovaných vět je největším vzrušením tvrdošíjné trvání na skloňování podstatných jmen vzoru hrad jako "v obchodu" či "ve Zlínu".

+10/0
30.10.2018 11:36

H12o70n88z30a 13P91u37p46á36k 1497320523689

... proboha, co vám ty děti udělaly, že je chcete tímhle trápit...???

+5/−1
29.10.2018 17:06

V25e24r44o28n48i75k23a 57V82e64s34e39l58á 7355227614353

Děti to přežijou, dospělí se zasmějou nebo nas.... Moje devítiletá dcera by asi řekla "pěkná blbost" a radši si pustila youtubery na netu, ale já bych si to z čistě studijních důvodů ráda pustila ;-)

0/0
8.11.2018 11:52

M98i19r45o59s26l82a40v 21K38a31š64p50a38r 3942227371261

Nechápu jak tomu mohla dát Mirka tak málo, vždyť tam hraje božský Kája i s oběma dcerama;-(

+1/0
28.10.2018 15:21

J55a71n 42C62h84o41b70o54t 5533868339957

Třeba dcerky jednou natočí pořádný film, kterým přispějí k potěše mužských zajatců dětských pokojíčků...

+1/−1
30.10.2018 11:37
Foto

R72o42s12t34i73s24l32a42v 33A65d97a61m86e37c 1468912915421

Mám zato, že vzhledem k pražské premiéře, konané tuto středu, tuhle pohádku z diskutujících skoro nikdo neviděl.

+1/0
27.10.2018 10:44

J36a38n 26C31h18o65b88o92t 5463348149877

Což je pro všechny zmíněné pravděpodobně velké štěstí.

+16/0
30.10.2018 11:44

V70e38r53o86n42i57k31a 48V13e31s97e14l83á 7325167444113

Já se přiznám, jsem Pražačka a neviděla jsem to, bohužel, mohla to být docela sranda ;-)

0/0
8.11.2018 11:59

Z97d14e34n62k61a 54P96e66l55i21c92h67o84v30á 4858187292777

Já jí viděla s rodinou...bohužel

0/0
6.11.2018 11:36

M36i32l43o49š 14P43r69á92z32n17ý 5284269340438

Pokud je to film pro děti, neměla by se míchat čeština se slovenštinou.

+7/−6
27.10.2018 0:50
Foto

J81i57r45k35a 10V63a18n75o98u89r75e12k 6197554458450

?

+5/−2
27.10.2018 10:48

N77i28k74o13l 38J18a77t63e63r29k28o90v60á 5734580374946

?

+4/0
29.10.2018 14:20

J67a33n 12C71h49o81b29o23t 5273558449597

Rozhodně ne v osobě jednoho a toho samého mluvčího.

Jinak je slovenštiny potřeba více, už před 20 lety bylo znát, že mladí (a to ti tehdejší!) už slovensky skoro nerozumějí.

+6/0
30.10.2018 11:38

Z38d41e59n47k86a 70P50e96l59i40c53h49o66v71á 4458437892847

to není film pro nikoho...to není ani film..to je...no nic zajděte si , posuďte :)

0/0
6.11.2018 11:37

M47i25c26h74a24l 86U21r43b15a77n 1915839243899

Spacilova?

NE!!!

+1/−19
26.10.2018 21:54

O31n29d13r90e86j 41M22a86t86e86j97k18a 9929588324819

URBAN ... NIDKY

0/0
9.11.2018 18:17

M20i82c79h36a70l 95U44r21b66a45n 1605749373459

Pokud to znamena, ze to zastavi Spacilovou, tak klidne!

+1/0
10.11.2018 11:59

P28a67v56e38l 58Š45i52k42a 8529132524345

Tipuji, že krásný na této pohádce je asi jen Štramberk, kde se mimo jiné točila?

+3/0
26.10.2018 20:49
Foto

J38i39r86k25a 78V28a84n81o94u80r11e44k 6627594328680

Tak ono je to porad dokola ... stejny princip jako pred lety za komancu .. krize

+1/0
26.10.2018 19:18

A78n29d95r61e22a 58D51e78k49a46n29o72v46á 8673499366333

Tak jsem nedokoukala ani tu upoutávku. Nešlo to. Jak vizuální, tak stupidní text o dvou zmatených hlavách jednoho draka. Paní Mirka musela mít skvělou náladu, když tomuto braku dala tolik procent.

+45/0
26.10.2018 14:10

J28o71s15e81f 78Š29o80l56t52e62s 8324858540933

Tak ona v podstatě dala asi 5 %, zbytek je jen nadstavba pro některé diváky ;-D

+1/0
5.11.2018 10:37

A94n84d29r72e73a 82D56e71k26a79n45o46v38á 8803659196583

No, i těch 5 % je velmi nadšené hodnocení. :-)

0/0
6.11.2018 8:51

P23a60v17l39a 41B60l62a95t50n75á 1804643165877

Nevydržela jsem ani celou písničku... nečekám od pohádky nějaké umělecké veledílo, ale tohle vypadá opravdu hloupě, byť z ukázky, kam bývají vytažené ty nejpovedenější momenty. Karel Gott s tím kladivem je opravdu dost neuvěřitelný... :-)

+25/0
26.10.2018 14:09

S55á63r90a 34H76e60l47l76i62c50h71o98v88á 3128424810524

Osmany delal kostymy nebo tam hraje? Tahle pohadka bude pekny kockopes, kde jsou ty casy, kdy se u nas tocily pohadky, ktere se staly legendarnimi.

Po tehle pohadce za mesic ani pes nestekne.

+22/−1
26.10.2018 13:46

J74a85n 53C73h72o93b86o65t 5533688199777

Možná u insolvenčního soudu ve věci produkční společnosti. Pokud to tedy Goťák nezprodukoval sám, aby umístil dcerky, jak to dělá Til Schweiger. Jestli to produkoval někdo jiný, hraničí to s válečným zločinem.

+3/0
30.10.2018 11:43

Z41d79e90n60k72a 56P89e74l88i40c41h97o74v83á 4548877692607

Osmany tam hraje...tedy on tam je, o hraní být řeč nemůže!!

0/0
6.11.2018 11:38

M73i92l17a93n 38B89u30r44i81á90n95e47k 6203161779667

Když si k tomu dáte v koně dobrý popcorn, přičtěte si dalších 5% ;-)

+1/0
26.10.2018 13:40

Najdete na iDNES.cz