Pondělí 9. prosince 2019, svátek má Vratislav
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pondělí 9. prosince 2019 Vratislav

Diskuse k článku

RECENZE: Výměna s Angelinou Jolie není zázrak, ale dobrý film ano

Čas od času se vynoří film, kolem něhož se strhne nevídaný povyk. Právě teď nadšenecký nátlak o Výměně šíří, že tak úžasný kus musí pobrat Oscary a že Angelina Jolie prý hraje božsky – jako by potřebovala razítko, že umí víc než být sexy. Skutečnost zasluhuje trochu střízlivější tón, i když proti přesile jásajícího davu zanikne.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

cetkaatretka

poctivý kus práce

Troufám si říct, že tohle je nejlepší film roku, i takový Benjamin Button za ním pokulhává, tý pani co psala recenzi si nevšímejte, je to čistých 85%. rád bych taky upozornil na skvělé Gran Torino od stejného režiséra (už je k sehnání DVD Rip), které bych hodnotil minimálně stejně. Přeju Clintovi ještě hodně skvělých filmů. A jinak kdo chce kvalitní hodnocení, tak CSFD. Mějte se.

0/0
5.2.2009 0:36

bezecvysociny

Tik Mirky Spáčilové

Obligátních 70% a k tomu dodatek, že pokud se vám to nelíbí, odečtěte 10 - 30%, pokud se vám líbí, tak přištětě 10 - 30%. Tu 70 dává Mirka Spáčilová poslední dobou všemu. Chtělo by to, aby pustila k psaní i jiný lidi, podobně jako to dělají při recenzích hudby.

0/0
10.1.2009 21:51

maxdxdxd

Já jsem s Mirkou...

...Proměnu jsem sice neviděl, ale každý nemá rád Eastwooda a jeho uslzený cajdáky jako Madisonské mosty nebo o té zakrslé boxerce (název jsem zapomněl)

0/0
8.1.2009 18:23

maxdxdxd

Stojí to ya návštěvu..

jinými slovy - ukáže tam Lara Croft něco více než v Tomb Raideru?

0/0
8.1.2009 18:10

opportunity

Re: Stojí to ya návštěvu..

Více vrásek.

0/0
9.1.2009 0:16

salinka

Re: Stojí to ya návštěvu..

a sundá si z hlavy tu hučku? Všude ji vidím jen v tom.

0/0
9.1.2009 9:09

Black-eyed

Paní Mirka ztrácí kredit...

... když to srovnám s jejím hodnocením Austrálie, což je KÝČ, KÝČ, KÝČ, KÝČ, až bych brečel... Co se to děje?8-o

0/0
8.1.2009 13:20

CaptainPedro

Changeling

Mně připadá, že se někdy pani Spáčilová zbláznila....některým nesmyslům dává 80% jen to fikne a toto fakt perfektní drama které tak vtáhne, že 2 a 1/4 hodiny nejsou nic, dostane 70%.Opravdu nad očekávání skvělý a uvěřitelný výkon Angeliny Jolie a brilantní režie 78ti letého Clinta Eastwooda. Já smekám, ale nikoli před Vámi pani Spáčilová :-/

0/0
8.1.2009 0:45

CaptainPedro

Re: Changeling

Nee každý říká, že film je to dokonalý, ale určitě jeden z nejlepších v letošním roce...za mě 85% a jsem jen zvědavý jak zde dopadne Gran Torino :-/

0/0
8.1.2009 0:47

sismen

Re: Changeling

http://film.maxim.cz/film/66391/vymena_.html precti si recenzi...tvy hodnoceni nikoho moc nezajma,radeji dam na lidi,kteri maji vetsi prehled nez ty.

0/0
8.1.2009 11:32

jaymzz

Re: Changeling

prehled nema s recenzi nic spolecnyho, film se ti budto libi anebo ne. proto profese filmoveho kritika je spise k smichu... 

0/0
8.1.2009 19:49

CaptainPedro

Re: Changeling

No další exot co bezmezně uznává časopis Premiere a nemá vlastní názor, chudáku :-©

0/0
16.1.2009 0:23

První z posledních

paní Mirko je to výborný film a ani vaše hodnocení to nezměn

seděl jsem jak přikovaný celé 2 a čtvrt hodiny, to se mi nikdy u vámi protěžovaných filmech od Hřebejka nebo toho druhého trotla nepovedlo. ;-DRv

0/0
8.1.2009 0:18

První z posledních

Re: paní Mirko je to výborný film a ani vaše hodnocení to nezměn

jo u Renče, už jsem si vzpoměl. To o té plavbě kánoema a vraždách po cestě, dodnes z toho filmu mám záchvaty smíchu, jak je možné vůbec něco tak debilního natočit ;-D Jo, Na vlstaní nebezpečí - dala jste mu 60 % a skvostu Výměna od Clinta Eastwooda dáte 70 %, paní Spáčilová běžte se vycpat :-©Rv

0/0
8.1.2009 0:25

badulka

Re: paní Mirko je to výborný film a ani vaše hodnocení to nezměn

musím říct že je to dobrý film a hlavně docela drsný. nezklamal

0/0
8.1.2009 9:48

Najdete na iDNES.cz