Diskuse k článku

RECENZE: Třetí Transformers jsou špatná bondovka chřestící šrotem

Hit léta Transformers zklamal. Třetí díl robotických válek, který ve čtvrtek vtrhne do celého světa včetně Česka, ztratil vtip i mladou nadsázku. Jen řinčí hrdinnými hesly a šrotem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

.;palič:

Bůh

obětoval svého jediného syna na vykoupení lidstva a to mu oplácí vyráběním terrible fvckin' cartoons jako Transformers.

+1/0
12.7.2011 9:05

ssibba

....

Když jsem šla na jedničku tak jsem moc nevěděla co to bude a co mne čeká.Jenže pak to bylo jedno velké wow.Dvojka mě celkem zklamala.A tak jsem před trojkou byla skeptická.Čekala jsem klasickou letní popcornovku a dostala něco navíc.Asi záleží na tom co od filmu člověk očekává.Ve mě zvítězila hned po prvních minutách moje holčičí duše a tetelila jsem se blahem nad transformací Decepticonů a Autobotů do posledního detailu a ještě v kvalitním 3D.Závěrečná bitva , trvající cca 40 minut jsem sledovala s otevřenou pusou , úplně stejně jako můj 10-letý syn.Já za sebe můžu říct , že to byla prostě pecka a já si to maximálně užila.

0/0
5.7.2011 14:03

Marhoul

Re: ....

To si delate legraci? Kolik vam je?

0/0
8.7.2011 10:30

ssibba

Re: ....

dost na to , abych věděla , že když si vyjdu do kina na Transformery rozhodně nebudu očekávat kvalitní scénář nebo dokonale propracované psychologie postav nebo děj .V tomhle filmu jde jedině o roboty, bitvy.Uznávám, že scénář byl mizernej, postava Carly zbytečná a rušivá, atd tad.Ale furt to neni důvod proč tenhle film odepsat.A prostě se mi líbil.

0/0
11.7.2011 20:00

Clar

Nemyslím

že je špatně, že jedni ulítávaj na 3D efektech, druzí na scénáři a promakaném ději, psychologii postav atd... Ideální samozřejmě je, když má film vyvážené oboje, nicméně to se bohužel povede málokdy... Já oceňuju obě polohy a ta technická u Transformers je skoro dokonalá... Koho by před 20-ti let napadlo, že budu sledovat takovouhle akční řež, efekty skoro nepoznám a ještě to bude mít tři rozměry...

0/0
3.7.2011 9:10

Marhoul

Re: Nemyslím

Mate pravdu. Kazdy si ulitava na necem jinem. Kdyz se podivam na sci fi ze 70.let, kde je super psychologie postav, tak se taky obcas zasmeju. Rusi me letajici talire vystrizene nuzkami a pohybujici se na nitkach. Stejne tak me ale rusi v technicky dokonalem filmu trapne dialogy typu "Bojoval si udatne" a "Ridim se pouze prikazy autobotu" pronesene s vaznymi ksichty. KDO TOHLE KURNA ZERE??? Ve spatnych tricich vidite urcitou naivitu, ale ve spatnych dialozich snahu o manipulaci a z toho je mi vazne na BLITIRvRvTRANSFORMERS 3RvRv

0/0
8.7.2011 10:50

Kane v1.2

jo a ještě mě tak napadlo

kdy už konečně ta paní, co píše podobný recence pochopí, že v létě je sezona tzv. Blockbusterů. A to jsou povětšinou právě jen a pouze akční béčka :)

0/0
1.7.2011 13:08

Kane v1.2

vážená paní Spáčilová

co jste asi tak čekala od třetího dílu robořežby? Ani jednička nebyla buhvíkajakej zázrak, ale ten kdo na Transformerech vyrostl (tak jako já), si tohle prostě ujít nenechá :-) ale upřímně jsem ani nečekal,že by jste tenhle biják pochválila...takže díky za motivaci do toho kina jít :-)

0/0
1.7.2011 13:00

Ravenek

Zklamání?

Jsou v tom filmu několikametroví roboti, co se řežou ve 3D? Pokud ano, tak nemůže jít o žádné zklamání, nic jiného tam člověk nechce a ani nečeká.

0/0
1.7.2011 11:16

Kane v1.2

Re: Zklamání?

snad jen krom Spáčilky ;-D ta by tam chtěla mít děj? Představ si to...děj v Transformerech ;-D

0/0
1.7.2011 13:00

acvil

...DÍKY, PANÍ SPÁČILOVÁ...

...na tento film jsem se nechystal, ale přesvědčila jste mě, že mám jít...:-)R^:-)

0/0
30.6.2011 19:31

Poslední______Mohykán

Re: ...DÍKY, PANÍ SPÁČILOVÁ...

...HRDINO!

0/0
30.6.2011 20:41

pagani

Jeden bezvyznamny nazor

Asi uz starnu ale tohle je blbost nad blbost.

Myslim namet filmu.

Nic proti sci fi a akcnim filmum ale kdo tenhle

motif filmu vymyslel musel mit asi horecku Bonga bonga.

0/0
30.6.2011 13:19

pagani

Re: Jeden bezvyznamny nazor

tento motiv

0/0
30.6.2011 13:24

krtecek.xx

Vyborny

Vcera jsem byla na 3D a super...rozhodne bych tomu nedala 50% ... stalo to za to tam jit....byla to paradicka, sla bych znovu R^

0/0
30.6.2011 13:15

Poslední______Mohykán

Re: Vyborny

Tož val, val!;-D

0/0
30.6.2011 13:27

Mopr22

A co takhle respektovat zanr?

Mno, ne. To je asi jako jit na tanecni film a vycitat mu, ze se tam tanci. Nebo muzikalu, ze se tam zpiva. Jsou tu zanry. Komedii jen tezko muzete vycitat hlubsi podtext, dramatu nedostatek forku a zivotopisnym filmum moment prekvapeni. Mnohem lepsi recenze: http://filmserver.cz/clanek/1855/transformers-3/

+1/0
30.6.2011 12:57

Vakousek

Re: A co takhle respektovat zanr?

Ona nekde tvrdi ze je tam malo dobrych efektu? asi jedina dobra vec na tomhle filmu..

0/0
1.7.2011 8:31

nahláseno-smazáno-zapomenuto

Uz jednicka byla o nicem

pribeh fadny az zadny, pouze masa "dechberoucich" akcnich animaci.. no holt prevod z komixu do filmu moc nelze delat. Film na efekt, s ocekavatelnym prubehem i koncem.. Dvojku jsem uz ani nekoukal a trojku uz vubec ne. Ale tak pro kluky kolem 12 to muze byt zazitek;-)

0/0
30.6.2011 12:45

Kane v1.2

Re: Uz jednicka byla o nicem

no mě je 25 a na kreslenejch Transformerech jsem vyrůstal :) líbila se mi jedničk a dokonce i dvojka....v čem bude chyba?

0/0
1.7.2011 13:06

Denulle

Překvapivé

Tak nějak jsem počítala s tím, že to bude stát za nic, po zkušenostech co mám si říkám, že nejlepší jsou jedničky, ale tohle mne nezklamalo, ba naopak velice zaujalo. Dokonce i dojemné to je (třeba jak chtěli zabít žluťáska a on se na to musel koukat). Je to ¨film pro mladé, takže zázraky se čekat nedají, ale za podívání to stojí. I za to 3D koukání.

:-)

0/0
30.6.2011 12:16

kapitan_karotka

Re: Překvapivé

hm...narocnost divaka opravdu klesa zavratnym tempem.

+1/0
30.6.2011 12:42

Mopr22

Re: Překvapivé

Nejde o narocnost. Kazdy ma chut na neco jineho. To je jako nadavat nekomu, ze je diletant, protoze mu vcera na veceri chutnala vajecina a nesel k Pohlreichovi na jeho carpaccio z cervene repy. Proste ne kazdy chce neustale koukat na Prelet nad kukaccim hnizdem. Nekdy ma clovek chut na blbej beckovej akcnak. A i ty jsou dobre a spatne.

0/0
30.6.2011 13:06

kapitan_karotka

Re: Překvapivé

Ale ja nikomu nenadavam. Nekdo proste jde na film, protoze chce videt jednu bouracku za druhou a co nejvice sesrotovaneho zeleza a co nejvice mrtvol. Nekdo jde na film, protoze ocekava dobry scenar, myslenku, zapletku a postupne se rozvijejici dej. To co mi osobne vadi je to, ze Transformers jsou klasicke becko ktere se tvari jako letni hit.

0/0
30.6.2011 14:24

danoš

recenze vs.recenze a také se jmenuji Spáčil

já teda nevím jedna recenze píše že to bude v tomhle stylu vynikající film,,vaše redakce že je to shit.Já sem viděl ukázky které jsou po technické sránce opravdu povedené a pojedu na ně do kina každopádně,,rozhodně se podívám v létě na tento kousek než na dvouhodinové blábolení o ničem.

0/0
30.6.2011 11:56

kapitan_karotka

Re: recenze vs.recenze a také se jmenuji Spáčil

jsou dva druhy divaku. Jedni chodi na efekty, druzi na film.

+3/0
30.6.2011 12:11

.MichaL

Re: recenze vs.recenze a také se jmenuji Spáčil

R^

.

Tohle mi došlo "až" na Avatarovi, ze kterého jsem odcházel s pocitem "sestříhat to na hodinovej videoklip, bude to hezký a nebude si to na nic hrát". Zlatý porno, tam to pochopili, pokusy o příběh dávno bez sentimentu odhodili a funguje to;-)

0/0
30.6.2011 13:00

jes01

Re: recenze vs.recenze a také se jmenuji Spáčil

hmm, hodnotíš film podle ukázek? :-)

0/0
30.6.2011 13:31

pizh-mig

hodnocení na pěst

kvůli těm "otravným" bitkám robotů tam jde valná většina návštěvníků paní Spáčilová... ale to je zase standardní záležitost této paní kritičky - jakmile má něco úspěch, rychle najít chyby Rv

0/0
30.6.2011 11:41

kapitan_karotka

Re: hodnocení na pěst

ano, vestina zaku ZS tam jiste jde na bitky robotu. V tomto smeru to bude jiste zajimava podivana. Ve vsech ostatnich smerech film nejen ze pokulhava, ale dokonce nema ani nohy.

+1/0
30.6.2011 12:12

pizh-mig

Re: hodnocení na pěst

další filmový "odborník" 8-o ale budiž, proti gustu žádnej dišputát, z mého hlediska film naprosto splnil očekávání a pokud někdo čekal složité dějové zápletky, tak je to ňouma...

0/0
30.6.2011 15:00

kapitan_karotka

Re: hodnocení na pěst

a pisu snad neco jineho? Zcela jasne jsem napsal, ze je to klasicke akcni becko ktere se snazi tvarit jak letni hit. jedna se o naprostou tuctovku ktera za pul roku od uvedeni nebude nikoho zajimat.

0/0
30.6.2011 15:14

pizh-mig

Re: hodnocení na pěst

Vy a mraky diskutérů včetně paní Spáčilové filmu vytýká "absenci děje"..  to je jak vytýkat filmům Woodyho Allena málo akčních scén.. a označit to i mezi akčními filmy za béčkový... 8-o Efekty a akční scény naprosto parádní R^ a pro lidi, kteří na kreslených Transfomerech v 80.letech vyrůstali, je to pošušňání :-)

0/0
30.6.2011 15:27

kapitan_karotka

Re: hodnocení na pěst

ne, je to naprosta blbost bez deje ktera sazi jen na hromadu akcnich zaberu. To mi stacilo kdyz mi bylo 15. Ne dneska. Kvuli tomudle nemusim chodit do kina.

+1/0
30.6.2011 15:47

pizh-mig

Re: hodnocení na pěst

prostě náročný divák co se zapojuje do diskuze o Transformerech.. ;-D

0/0
30.6.2011 16:01

Adlytolk

nuda

Dvojka byla ještě větší nuda než jednička, tak co se dalo očekávat od trojky? Rv

0/0
30.6.2011 11:23

Honx

Jednička byla hodně super,

dvojka byl chvílema celkem zmatek no a tohle zdá se v tom trendu pokračuje :-(

0/0
30.6.2011 11:09

ZScorpio

SUPER podívaná a zážitek

Nevím, co viděla paní Spáčilová, ale včera jsme skoro 3 hodinou akci viděl a musím přiznat Avatar je minulost Transformers nastupují a smekám klobouk před akcemi od Micheala Baye. je to užasná podívaná a překonává to všechny díly předchozí. Na tohle se do kina vyplatí chodit, zažitek zaručen ve 3D rozměru. Doporučuji a dal bych 95 %.;-DR^

+1/0
30.6.2011 10:26

Poslední______Mohykán

Re: SUPER podívaná a zážitek

Avatar byl taky pěkná blbost.

0/0
30.6.2011 12:59

Vakousek

Re: SUPER podívaná a zážitek

a kde byl ten zazitek ve 3D? tech par vterinu pred koncem?

0/0
1.7.2011 8:37

kapitan_karotka

Docela pitomost byl uz druhy dil

na treti se ani nebudu obtezovat chodit do kina. Jediny koukatelny byl prvni dil.

+1/0
30.6.2011 10:12

kapitan_karotka

Re: Docela pitomost byl uz druhy dil

jinak film jsem videl na promitani v hospode...aby me nekdo nanapadal, ze tu hodnotim film, ktery jsem nevidel.

0/0
30.6.2011 10:13

Mopr22

Re: Docela pitomost byl uz druhy dil

Promitani v hospode :))))))) Na to, ze distribucni premiera je dnes, musi jit o velevyznamnou hospodu, kam spolecnost Bontonfilm poslala sve 3D digitialni kopie pro predpremieru :)))

0/0
30.6.2011 13:07

jes01

Re: Docela pitomost byl uz druhy dil

ja nevím, ale podle mě mluví o druhém dílu ty velevýznamnou hospodu

0/0
30.6.2011 13:32

pizh-mig

Re: Docela pitomost byl uz druhy dil

tak to potom ten pán hodnotí film, který neviděl, že?

0/0
30.6.2011 16:26

Nick99

Paní Spáčilová

Včera večer jsem na tomhle filmu byl... a jste jako obvykle úplně mimo.. ;)

0/0
30.6.2011 10:01

kapitan_karotka

Re: Paní Spáčilová

pokud ti staci hromada efektu a zadny poradny dej a myslenka tak se ti jiste film libil.

+1/0
30.6.2011 10:12

Nick99

Re: Paní Spáčilová

Videl jste ten film ??? :) Samotneho me prekvapilo, ze tam toho deje bylo docela dost ;)

0/0
30.6.2011 10:15

db2002

Re: Paní Spáčilová

zrejme ti staci docela malo

0/0
30.6.2011 10:18

Nick99

Re: Paní Spáčilová

Pointa je v tom, že na TF3 člověk nejde proto, aby plakal nad pohnutými osudy lidických mužů... nebo aby slintal u nákupů luxusních paniček ... na TF3 jde člověk ABY SE KOUKAL NA BITKY ROBOTŮ ... nic víc !! ;-D;-D

+2/0
30.6.2011 10:22

Najdete na iDNES.cz