Diskuse k článku

RECENZE: Hra na totalitu? Ano, a příště třeba Bílá hora. Ale bez kina

Zkráceně larp, doslova Live Action Role Play je módní hra, v níž dobrovolníci pro zábavu plní předem dané role; třeba postav z fantasy nebo účastníků historických bitev. Aktéři snímku 5 pravidel, který má v pátek premiéru, si jeden víkend hráli na totalitu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V45ě61r21a 12P43o21k32o66r78n10á 8607878911273

Ach jo, to zase jednou paní Spáčilová ví houby o čem píše.

+3/−4
29.3.2013 11:50

M94i12c31h87a94l 80P79o61n42o54c24n80ý 2934505121

R^

0/0
6.4.2013 14:04

S78t44a27n78i60s64l76a25v 55P88e63š30a 4362914635

Má se jednat o recenzi filmu. Ale věcně se o jeho (ne)kvalitách nedozvíme vůbec nic. Paní Spáčilová se jako filmová kritička pustila do recenze LARPu. O kterém neví vůbec nic a hlavně se jej nezúčastnila. Vypovídající hodnota této "recenze" je tedy nulová. Hlavně dostat zaplaceno ,že? Film jsem neviděl a Systém "nežil"

+5/−7
29.3.2013 9:30

P67e28t59r 92K87o13l68o76m14a78z78n82í29k 8654863620276

pokud jsem četl dobře, tak MS nekrituje LAPR samotný, ale to,zda má smysl ho zprostředkovávat dalším nezůčastněným osobám.

+6/−2
29.3.2013 10:11

V80í64t 98S65t42r19a40k61a 9285857757987

No tak tady máte obsáhlejší recenzi: http://www.fffilm.name/2013/03/recenze-5-pravidel-40.html

Každopádně tento počin do kin asi nepatří...

+1/0
29.3.2013 10:12

M40a59r52e68k 78Z85a95h30r10a61d98i19l 6664229105811

Stručná, ale výstižná recenze R^

+3/−3
29.3.2013 8:55

J80a56n58a 67S35v46o48b71o92d97o35v19á 2289414684276

Stručná, a jak píše pan Peša výše, hlavně dost špatná. Četla jsem dost zajímavou reportáž o fenoménu LARPu a rozhodně to není tak, jak píše madame Spáčilová, tj. že jde "o neškodnou zábavu...". A to, jak se povedl či nepovedl ten film, v tomhle článku není bohužel prakticky nic.

+1/−3
29.3.2013 11:19

M92a77r72e28k 35M23a49n79n 8909423263284

tak to jste si článek asi nepřečetla, já jsem tam info, že se film nepovedl, našel. nebo nechápete např. tu zmínku o bílé hoře?

+2/−1
29.3.2013 12:03

M65i88c97h29a19l 58P79o70n37o17c72n92ý 2214795751

Film nestoji za moc, ale tahle pseudorecenze je jeste horsi. Je to spis jen takove trochu delsi rypnuti.

0/0
6.4.2013 12:08

Najdete na iDNES.cz