Diskuse k článku

RECENZE: Doktor Martin v kině trestá herce, diváky i původní seriál

I Česká televize má právo na omyl. Jenže film Doktor Martin: Záhada v Beskydech, který právě vstoupil do kin, není omyl, nýbrž výsměch: původnímu seriálu, jeho divákům a zejména hercům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Z44b35y16n83ě34k 36P15r72o66c43h80á86z40k93a 8395403493306

Po zhlédnutí v TV musím říct, že velké zklamání, amatérismus v natáčení, příběhu, výkony herců až na vyjímky jak z dětské besídky, tohle opravdu ne. Seriál byl koukatelný, charakter doktora byl opravdu někdy vtipný, ale už tam to vázlo na hereckých výkonech ostatních. Ve filmu ještě hůře, kdo vybíral herce nebo režíroval by si měl najít práci, kterou by uměl, protože tohle se fakt nepovedlo.

0/0
9.1.2019 12:30

I13v60a87n 83M86a38r96e55k 6494698362

Pokud to vezmeme jako pohádku či grotesku pro dospělé, tak se na to dalo i koukat. . . . .Dávám 70% R^

+1/0
5.1.2019 13:27

J55a54r70m37i90l11a 54Š10ť98a53s92t28n89á 5444449726

RvRvRv

0/−1
5.1.2019 11:58

K54a46r50e40l 58P90l37š84e37k 9878248318547

Tady mělo jít hodnocení objektivně do záporných hodnot. A okamžitě zrušit koncesionářské poplatky, aby se něco podobného už nemohlo opakovat!!!

+3/−2
5.1.2019 9:51

K95l50á48r75a 75T21r93n21k59o84v48á 3684139584289

Nevím, kde vzala paní Spáčilová 20%. Se zamhouřením oka 5% za Jiřího Bartošku a jedno pousmání.

+2/−1
4.1.2019 21:46

M58i60l87a39n 93C20h16a21l14u95p80a 7194146397783

20% ? Tak to je těžký zářez!

0/−1
27.12.2018 18:55

L98a73d68i71s20l39a70v 72P93o93l94á95k 7784345565294

Nastavovaná polévka s všudepřítomným Donutilem. Musí pražské TV neustále produkovat cizí náměty?

+1/−1
18.12.2018 11:56

M98i16c87h26a34l 38P95á72n93e17k 9200541655697

Doplnil bych: pražské TV s Brněnským velikánem:-P

0/−1
20.12.2018 11:07

L10a88d24i77s75l44a39v 33P59o54l88á87k 7764105335464

Nastavená polévka s všudepřítomným Donutilem.

To musí pražské TV neustále kopírovat cizí náměty?

+1/−1
18.12.2018 11:50

K21a27r19e10l 12S83v56o19b79o92d84a 9529464813426

Už jsem se bál, že standardní brněnský mindrák nepřijde...

+2/0
20.12.2018 15:09

J96i78ř86í 82D49v40o18ř34á66k 2154301408

No Mirko ty doby před ...ceti lety kdy jsem vás nemusel jsou dávno pryč a zrajete jak víno.Jako vždy syrová,pravdivá nikoho nešetřící recenze tohoto škváru,který nepatří do kina a jediné štěstí že to neuvidí tvůrci původního britského doktora.Dík a teď se obujte do nablýskaných rasisticky a jinak vyvážených Oscarů.

+7/0
11.12.2018 6:54

P53a85t10r78i51k 82S15v39o20b31o28d58a 3819791246755

Tak to je masakr.... :)

0/0
10.12.2018 14:43

P90e86t30r 53B66o68ž46e50k 1943662353672

Tak to se půjdu podívat před kino6, kdo rám půjde. Ale stoupnu si stranou aby mě ten dav neušlapal.

+1/−1
6.12.2018 21:42

J33a43n 68P68r92o58c88h13a58z61k41a 1657465129897

Spletl jste pointu jednoho stareho vtipu: “Co bys delal, kdyby se otevrely hranice na Zapad? Vylezl bych na vysoky strom. ??? Aby me ty davy neuslapaly. A co bys delal, kdyby se otevrely hranice na Vychod? Vylezl bych jeste na vyssi strom. ??? Abych videl toho blbce, ktery tam bude utikat”.

0/0
21.12.2018 17:29

A23n72t56o71n28í21n 59N51e86b90u53ž48e65l65s56k22ý 7815469646440

Anglický seriál jsem sledoval. Náš jen zkraje. Dost násilné.

+3/0
6.12.2018 19:06

J53i95ř60í 34H48o21v54o81r41k96a 2266937140371

Jinak pro vysvětlení: byl to aspoň těžký low-cost. Oni to totiž natáčeli zároveň se seriálem a spin-ofem co půjde do TV :-)

0/0
6.12.2018 18:52

J80a14k91u75b 21D93u76š71á50n56e43k 4169124224155

Tady není důvodem low-cost. Zde je to o nevhodném obsazení a mizerném scénáři.

+2/0
6.12.2018 19:02

J23i74ř98í 89H89o18v76o18r22k28a 2326607350131

Chci říct, že ten film vlastně udělali během natáčení toho nového seriálu, tak nás to tolik nestálo. :-)

+1/0
6.12.2018 19:03

J75a45k70u16b 67D49u61š18á53n65e60k 4519764834655

To je na tom evidentně jediné pozitivum.

+6/0
6.12.2018 19:30

R56e75n69é 96B48u35r94k13o88ň 6898618806244

Donutil tak dojil a dojil Ceskoz televizi az jsme se ho prejedli. Neni se cemu divit, protoze od Pelisku je to hruza.

+25/−1
6.12.2018 18:28

O12l67d44ř85i64c52h 28K95r18o12p36á75č 5432175170599

Koncesionářské poplatky platím ,tak nějak automaticky ani se nad tím nepozastavuji ,ale když příjde takové dílo jako toto,tak si říkám k...a za co a poslední roky je to čím dál tím častěji.Paní Spáčilová je tentokrát milostivá .

+18/0
6.12.2018 17:58

J37a81n 63T21u57r69o51ň 3471930770375

Bavím se, i když seriál nesleduji a na film určitě nepůjdu. Mirka je (někdy) zlatá a Vaše příspěvky níže také vyloudí nejen úsměv.

Btw. vždyť je to jen zábava, není to povinné!;-)

+13/0
6.12.2018 16:16

J32a80k71u46b 71W27a91g83n45e49r 6186483793919

vždyt i ten seriál byl pod průměrem čt. takový prkený, nedalo se tomu věřit

+12/−2
6.12.2018 16:07

P33e51t11r 40K32o68u36k54a82l 6543315853304

Fakt ne? Mně tedy přijde, že takto policie a lidé na vesnici přesně fungují :-)

0/−1
10.12.2018 13:17
Foto

J14o33s38e93f 11D79. 12K40o74r30t37a21n 6355448230653

Nikdy jsem nepochopil, proč Česká televize po odvysílání dobře udělaného a zahraného britského seriálu natočila českou verzi. Špatně udělanou, špatně zahranou a v českém prostředí s převzatými reáliemi z Anglie místy úplně nesmyslnou. Snad kvůli tomu, že už byl Donutil jen jednou týdně na obrazovce? Je to dobrý vypravěč, ale jako ostatní v seriálu špatný, plochý a jednotvárný herec. Já bych dal filmu na rozdíl od M. Spáčilové -20%, aniž bych ho viděl a vidět chtěl. Do stejné řeky dvakrát nevstoupíš a pokud jsi se poprvé topil, podruhé ti hrozí utonutí.Rv!!

+27/−2
6.12.2018 16:02

J64o71s36e21f 30K42l98a23t 3849137623471

Koncesionářské poplatky se musí příhodně rozpustit

+2/0
6.12.2018 18:12

J90i58ř13í 19H26o43v46o62r59k29a 2146257510961

Pokud vím to pořadí bylo naopak. Nejprve začali natáčet českou licenci seriálu a až pak se koupil i originál.

0/0
6.12.2018 18:38
Foto

J31o71s97e10f 56D47. 98K43o56r19t18a30n 6655428960263

Dobrý večer, na věci samé by to nic nezměnilo, i když první řada britského seriálu běžela v ČT myslím už v roce 2011 a zpotvořená česká je tak z roku 2015.

+3/0
6.12.2018 19:09

J73i68ř79í 87H54o71v67o89r29k76a 2406137480301

Aha, to jsem spletl. Dřív šel originál - zato pak ten originál reprízovali zároveň s českým Martinem :-)

+1/0
6.12.2018 19:57

P34a72t61r11i37k 83S70v87o81b89o48d90a 3119651206825

zas tak úplně mi tam donutil nevadil, je fakt, že místy nebyl přesvědčivý.

0/0
13.12.2018 15:24

J85a37k54u38b 63B71o28h35o32n62ě90k 8205546849797

Docela mě zaráží myšlenka, že lidi budou chodit za peníze na něco, co jim běží zadarmo v televizi :-)

+14/0
6.12.2018 15:52

R18o23m79a77n 14M81i44r17o33s64l72a40v 4957263667886

Tak jako v jakémkoliv dobrém guláši nesmí chybět cibule, tak v kvalitním firmu nesmí být absence nesympatického záporáka buď přímo jmenovaného občana RF nebo zloduchů více, samozřejmě hovořících spiklenecky s jasným ruským přízvukem. I tento film by se dal tedy zachránit, aktualizovat a mohl by i burcovat naše mnohdy neuzrálé vědomí.

+1/−3
6.12.2018 15:51

P76e51t38r 75A74n92g65e43r 9964279322461

Jeden z mála seriálů ČT, který se prostě nepovedl.

+7/−6
6.12.2018 15:45

D64a64v45i64d 28R97i37e45s26z 8854110

Jeden z mnoha seriálů ČT, který se prostě nepovedl.

+14/−8
6.12.2018 15:55

J68i16ř58í 50Š56e28d63a 3930699591311

jeden ze všech seriálů ČT, který se prostě nepovedl

+3/−7
6.12.2018 16:10

P94e93t87r 94A12n66g84e14r 9134219262101

nenechte se rušit a dál se dívejte na Ordinaci v růžové zahradě.;-D

+13/0
6.12.2018 17:45

J20i16ř42í 35J75u40ř79i12c70a 2778233911

Tak spusťte. Aspoň 20. To je mnoho.

0/0
6.12.2018 16:56

D58a87v90i95d 37R47i75e74s28z 8104700

Toho by se naslo...

Cukrarna, Dobra ctvrt, Misto nahore, Stribrna paruka, Sanitka 2, Prvni Republika, Na lavici obzalovanych Justice, Trapný padesátky, Zlatá mládež, Život a doba soudce AK...

+8/−1
6.12.2018 18:20

V75i14k95t13o43r 57J30a82n44e83b12a 4555398404275

Ježišikriste DÍKY! Potřebuji k práci nějaké nenáročné seriály (nejlepší jsou staré komunistické - Plechová kavalerie atp.) a z těchhle jsem půlku neznal! Produktivita vyletí prudce vzhůru :).

0/0
8.12.2018 11:01

J53i86ř37í 33Ř55e63h23o85ř 9338338526918

já ten seriál nikdy neviděl, ale podle těch ukázek a vyjadřování toho uniformovaného policisty to přeci musí být zamýšlená parodie

+12/0
6.12.2018 15:44

J54a24r30o29m72í71r 39P66e17t74l69a14c96h 2734732795443

To se máte na co těšit. Chystá se pokračování Doktora Martina právě s poručíkem Topinkou v hlavní roli. Donutila už to přestalo bavit, furt chodit v obleku a dělat blbce ve vztahu s Čvančarovou ....

+7/0
6.12.2018 16:07
Foto

H37a14n55a 22A35n91t46o44n10o56v82á 6477809504494

Ja jen čekám kdy se s úlisným pohledem zadívá do kamery a řekne "vražda česky... ale do-ko-na-le."

https://www.stream.cz/luxus-na-taliri/10009829-tradicni-ceska-svickova-pripravovana-technikou-sous-vide

+1/0
6.12.2018 23:07

E29v71a 96K58r91y90š56k40o19v20á 6541809570695

Viděla jsem obě verze a v té české byly na určité úrovni snad jen vedlejší postavy, zato ta hlavní byla přímo tragická. Ač jinak pana Donutila jako herce uznávám, tak sem se vůbec nehodil. Já tam očekávala někoho jiného.

+12/0
6.12.2018 15:22
Foto

P26e80t92r 19J87a59r59o72š 6563262191

No hlavně o dost mladšího

+3/0
6.12.2018 21:50

J73i17ř46í 79O91l32i16v27í85k 7655268331

přesně - v originále je to minus 20let. Potom se dá věřit tomu co dělá.

+1/0
5.1.2019 9:26

J34a59n 72M40a54c63h30á77č 3617376333542

Na tom budou nejlepší ty šestky,Jitky Čvančarový.....;-D

+59/0
6.12.2018 15:05

J74o35s77e64f 69N55o20v82á46k 2982291442

Tzv. čvančary

+12/0
6.12.2018 16:41

T40o30m44á13š 17V11i64t47á19s62e17k 3532717361359

Už samotný název je hodně hloupoučký...

+2/0
6.12.2018 14:58

T22o82m84á63š 20K86u68d27r63n98a 9605520604868

Ten seriál je od začátku do konce nepovedenou tupou parodií, kterou by snad nevysílala ani NOVA! Je ostuda vedení ČT, že tenhle paskvil vůbec pustila do vysílání! Upřímnou soustrast!

+31/−16
6.12.2018 14:45

H60o62n77z49a 89B93o55b44u84l47a 9406929293469

Ta ukázka je sama o sobě dost odstrašující. Ani bych tu recenzi nemusel číst.

+18/0
6.12.2018 14:44

Najdete na iDNES.cz