Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

J14a20n 34M76a32c28h72á31č 3567196443782

Na tom budou nejlepší ty šestky,Jitky Čvančarový.....;-D

+59/0
doporučit
6.12.2018 15:05

R73e60n49é 89B71u74r96k81o22ň 6398408146424

Donutil tak dojil a dojil Ceskoz televizi az jsme se ho prejedli. Neni se cemu divit, protoze od Pelisku je to hruza.

+25/−1
doporučit
6.12.2018 18:28

J73a71k50u65b 98D16u81š38á22n14e56k 4139104464855

Jestli mi něco vadí na ČT, tak je to přesně tohle.

+32/−3
doporučit
6.12.2018 13:39
Foto

J52o85s40e44f 41D26. 81K12o62r45t52a12n 6755768420913

Nikdy jsem nepochopil, proč Česká televize po odvysílání dobře udělaného a zahraného britského seriálu natočila českou verzi. Špatně udělanou, špatně zahranou a v českém prostředí s převzatými reáliemi z Anglie místy úplně nesmyslnou. Snad kvůli tomu, že už byl Donutil jen jednou týdně na obrazovce? Je to dobrý vypravěč, ale jako ostatní v seriálu špatný, plochý a jednotvárný herec. Já bych dal filmu na rozdíl od M. Spáčilové -20%, aniž bych ho viděl a vidět chtěl. Do stejné řeky dvakrát nevstoupíš a pokud jsi se poprvé topil, podruhé ti hrozí utonutí.Rv!!

+27/−2
doporučit
6.12.2018 16:02

O79l93d72ř88i53c10h 80K90r20o37p96á44č 5472445430689

Koncesionářské poplatky platím ,tak nějak automaticky ani se nad tím nepozastavuji ,ale když příjde takové dílo jako toto,tak si říkám k...a za co a poslední roky je to čím dál tím častěji.Paní Spáčilová je tentokrát milostivá .

+18/0
doporučit
6.12.2018 17:58

H73o59n94z68a 53B98o68b11u57l88a 9476139623639

Ta ukázka je sama o sobě dost odstrašující. Ani bych tu recenzi nemusel číst.

+18/0
doporučit
6.12.2018 14:44

L78u61k44á71š 63P32ř16i73k96r97y84l 1591533308878

Už ten seriál byl strašný průser, a když si představím něco podobného dokonce na velkém plátně...

+38/−8
doporučit
6.12.2018 14:39

J84a67k24u10b 18B42o11h26o46n32ě36k 8935136869957

Docela mě zaráží myšlenka, že lidi budou chodit za peníze na něco, co jim běží zadarmo v televizi :-)

+14/0
doporučit
6.12.2018 15:52

J20a42n 86T56u73r27o81ň 3131720780465

Bavím se, i když seriál nesleduji a na film určitě nepůjdu. Mirka je (někdy) zlatá a Vaše příspěvky níže také vyloudí nejen úsměv.

Btw. vždyť je to jen zábava, není to povinné!;-)

+13/0
doporučit
6.12.2018 16:16

J67i85ř97í 70Ř67e49h25o79ř 9688148796888

já ten seriál nikdy neviděl, ale podle těch ukázek a vyjadřování toho uniformovaného policisty to přeci musí být zamýšlená parodie

+12/0
doporučit
6.12.2018 15:44

E62v54a 45K60r27y34š41k95o21v69á 6191119740265

Viděla jsem obě verze a v té české byly na určité úrovni snad jen vedlejší postavy, zato ta hlavní byla přímo tragická. Ač jinak pana Donutila jako herce uznávám, tak sem se vůbec nehodil. Já tam očekávala někoho jiného.

+12/0
doporučit
6.12.2018 15:22
Foto

P66ř73e24m66y84s21l 37Č39e95j42p 8408477618686

Originál Doktor Martin (čti Marten, herec Martin Clunes) je originál Doktor Martin. Vznik téhle napodobeniny bez špetky nějaké inovace jsem nepochopil ...

+24/−5
doporučit
6.12.2018 12:18

P53a87v17e37l 16K62l97u93s28á80č31e84k 6478461507560

....já viděl jen kousek jednoho seriálového dílu, kde Donutil se líbá s tou učitelkou. Ta herečka musela dostat obrovský honorář, když na sebe nechala sáhnout něčím takovým, do čeho vyrostl tenhle český Marlon !!

8-o8-o

+16/−3
doporučit
6.12.2018 14:40

J25a88k68u92b 33W58a16g54n46e94r 6766343253499

vždyt i ten seriál byl pod průměrem čt. takový prkený, nedalo se tomu věřit

+12/−2
doporučit
6.12.2018 16:07

T27o86m86á79š 36K66u81d12r73n68a 9635670784958

Ten seriál je od začátku do konce nepovedenou tupou parodií, kterou by snad nevysílala ani NOVA! Je ostuda vedení ČT, že tenhle paskvil vůbec pustila do vysílání! Upřímnou soustrast!

+31/−16
doporučit
6.12.2018 14:45

M84a62r36t89i91n 55S85e25d58l91á75č30e39k 1100829680664

Tak seriál celkem šel, ale film???8-o8-o8-o Ta hoďka byla vždycky tak akorát...

+10/−2
doporučit
6.12.2018 13:35

J30i69ř13í 41D13v97o60ř66á23k 2884431868

No Mirko ty doby před ...ceti lety kdy jsem vás nemusel jsou dávno pryč a zrajete jak víno.Jako vždy syrová,pravdivá nikoho nešetřící recenze tohoto škváru,který nepatří do kina a jediné štěstí že to neuvidí tvůrci původního britského doktora.Dík a teď se obujte do nablýskaných rasisticky a jinak vyvážených Oscarů.

+7/0
doporučit
11.12.2018 6:54

J94a33r69o89m37í57r 60P41e50t44l32a93c40h 2714372865603

Když tam budou muži 28.října, tak to se asi Doktor Martin převtělí v Kramáře, jako se Tonda Blaník setkal s Václavem Havlem :-)

+7/0
doporučit
6.12.2018 14:32

J46a51n11a 90H98a95w46l19i91k53o59v38á 9388344424963

Tak seriál jsme doma přetrpěli beztak jen kvůli tomu blbovi Topinkovi, herecký výkon Roberta Mikluše je famózní. Jinak něco tak tupýho jako ten seroš se jen tak nevidí.

+19/−10
doporučit
6.12.2018 12:29

P80e70t95r 51A60n48g72e34r 9174349792341

Jeden z mála seriálů ČT, který se prostě nepovedl.

+7/−6
doporučit
6.12.2018 15:45

A79n47t71o35n32í78n 61N52e91b84u14ž34e72l53s27k65ý 7175819226150

Anglický seriál jsem sledoval. Náš jen zkraje. Dost násilné.

+3/0
doporučit
6.12.2018 19:06

K96a60r43e89l 66P90l19š84e12k 9388658908707

Tady mělo jít hodnocení objektivně do záporných hodnot. A okamžitě zrušit koncesionářské poplatky, aby se něco podobného už nemohlo opakovat!!!

+3/−2
doporučit
5.1.2019 9:51

T84o21m16á86š 12V16i55t80á53s88e85k 3912267861949

Už samotný název je hodně hloupoučký...

+2/0
doporučit
6.12.2018 14:58

V52a67c28l82a85v 38P45e65r87o51u66t88k56a 6478437114861

je načase,omezit čt financování filmů.

+10/−22
doporučit
6.12.2018 14:00

K53l10á94r19a 97T51r79n88k11o80v98á 3914969164829

Nevím, kde vzala paní Spáčilová 20%. Se zamhouřením oka 5% za Jiřího Bartošku a jedno pousmání.

+2/−1
doporučit
4.1.2019 21:46

Najdete na iDNES.cz