Čtvrtek 2. dubna 2020, svátek má Erika
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Čtvrtek 2. dubna 2020 Erika

Diskuse k článku

RECENZE: Seriál České století začíná v neděli, neobejde se bez zkratů

Cyklus autorsky zpracovaných dramat chce rozkrýt tabu klíčových událostí i postav našich dějin v letech 1918-1992. Začne na ČT v předvečer státního svátku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

I72r67e11n12a 90H35r69u60b43á 6899786137923

Paní Spáčilová vůbec nic nepochopila - scéna s nahým Benešem nebyla trapná (na mě to silně zapůsobilo - subtilní bezbranný muž přebírá rozhodnutí mocných)  a scéna na záchodě nebyla rozhodně vtipná (zobrazovala schýzu doby).

+2/0
4.11.2013 19:31

V41a62š68e97k 96Ř59í69h19a 2613183148482

Ano na diskusi se odehrává přesně to co je problémem tohoto seriálu. Jen zkratkovité souzení nějaké historické postavy, které se až moc okatě vyhýbá kontroverzním věcem, které ovšem mnohdy rozhodují o dalších dějinách. viz Mnichov a postavení sudetských němců za první republiky.

0/0
4.11.2013 11:50
Foto

F83i35l49i14p 18J63a39r93a32b 1123437450897

To je ale problém lidí, co soudí, nikoliv samotného seriálu. Lidi obecně mají rádi jasně dané póly černá-bílá. Myslím, že zrovna takový Beneš zůstane kontroverzní postavou už na věky věků, i kdyby se o něm natočila trilogie na 10 hodin jako Pán prstenů.

0/0
4.11.2013 12:13
Foto

J17a35n 22B48r48a24b74e96c 8797557218668

Jsem velice rad, ze se CT uchylila k natoceni tohoto projektu. Velice mi chybi ohled do historie nasich zemi, takze vrele vitam. Videl jsem oba dily. Nekdy pusobi az moc dokumentarnim dojmem, ale herecke obsazeni (zejmena prvniho dilu) bylo vynikajici. D.Landa mi moc nesedel, ale jako tragedii bych to nevidel. Nahy prezident Benes prebirajici zneni Mnichovske dohody mi prijde totalni ulet celeho druheho dilu (obzvlast, kdyz byl E.Benes znamy svym vytribenim chovanim a snahou o vysokou etiketu za vsech okolnosti). Nicmene dekuji, ze muzeme takovy serial videt a jsem zvedav na dalsi dily!

+2/0
4.11.2013 10:51

I62r20e25n63a 14H12r57u48b93á 6869856857343

Nahý Beneš mě osobně dostal. Subtilní pán, který přebírá rozhodnutí mocností a nemůže s tím vůbec nic udělat. Nahota zobrazovala naprostou bezmoc a bezbrannost celého národa.

+1/0
4.11.2013 19:16

V92ě84r69a 48P62e46t40r65ů 8643610685616

Beneš pěknej poseroutka...zradil národ a zničil duši národa...ajak řekl Moravec na závěr, bude to trvat dalších 300 let..R^

0/−2
4.11.2013 9:59
Foto

J83a49n 68B64r34a18b38e69c 8587967968768

Na Bile Hore jsme bojovali, prohrali a trvalo to 300 let. Tady jsme nebojovali a zatim to trva 80let :) Takze je hezke rikat, ze jsme meli bojovat. Nejspis by to dopadlo stejne (krome toho, ze bychom meli znicenou zemi). Moralka a hrdost by nebyly o mnoho vyssi. V 17.stoleti rovnez protestantska Evropa nechapala proc bojujeme a proto to dopadlo jak to dopadlo...

0/0
4.11.2013 10:54

V82ě17r48a 38P42e41t68r40ů 8353610625896

Budte rád že jsme na Bílé hoře prohráli...tedy češi ne ale německé stavy..pokud by to bylo naopak, tak by se dneska česky nemluvilo a byli by jsme součástí protestantského německa ;-)

0/0
4.11.2013 11:29

P81e21t20r 16P57á29l32k53a 6593126450492

na Bíle Hoře jsme bojovali a prohráli? My?

Na Bílé Hoře bojovali převážně protestantské stavy proti katolické lize a císaři. A co trvalo 300 let? To myslíte těch známých "300 let jsme trpěli"? Není tohle vidění přece jen už trochu překonané?

0/0
4.11.2013 13:22

V73a98š34e31k 61Ř77í95h33a 2363713518852

Druhý díl za námi a dovlte abych tento počin shrnul slovy tragédie . Jak je možné , že tvůrci vynechali asi 20 let podle mého hodně důležitých pro to, abychom dokázali lépe hodnotit další události. Prostě a jednoduše se obávám , že to opět bude jen další mediální propaganda. Podobná těm komunistickým.

0/−2
3.11.2013 22:47
Foto

F63i32l27i35p 28J36a92r53a23b 1173127440357

No jo, ale pak by seriál musel mít 30 dílů místo 6ti a stál by 5x víc peněz.

Za sebe dávám palec nahoru, účel vzbudit zájem o události a důležité hráče té doby či těch konkrétně znázorňovaných "akcí" to zatím plní velmi dobře.

+2/0
4.11.2013 10:07

V26a58š51e48k 76Ř54í38h56a 2453923928672

Pokud nejsem schopen uchopit projekt jako celek tak se do něj neseru. Takto budeme opět jen svědky demagogických keců o tom jak jedni jsou supr dobří a druzí okamžitě k odsouzeni. V podstatě jsme se z historie vůbec nic nepoučili a pod hlavičkou nedostatku peněz, mediálního zájmu a nevím čeho všeho pak točíme stejné braky jako točili komunisté.

0/0
4.11.2013 11:47
Foto

F69i15l13i10p 83J92a58r83a47b 1643717650987

A kdo byl ten "super dobrý" a kdo "hajzl" ve včerejším díle ? Ta demagogie tam byla ukrytá tak dovedně, že jsem vůbec nepoznal, komu mám držet palce :-P

0/0
4.11.2013 12:07

I36r33e82n18a 56H30r84u27b29á 6279516787733

A kdo byl ve včerejším díle ten super dobrý a kdo ten k odsouzení hodný? Já si netroufám odsoudit ani jednoho z hlavních postav včerejšího dílu.

0/0
4.11.2013 19:22

I84r33e74n41a 34H75r80u42b35á 6689326477203

Propaganda koho a čeho? Postavy a děj mi nepřijdou jako černobílé zobrazení hrdinství jen někoho, jako bylo u komunistických filmů. Žádná z postav není vyhroceně dobrá nebo jen špatná. Např. při závěrečném sporu Moravec - Beneš jsem nevěděla, komu fandit, argumenty obou byly velmi silné.

+2/0
4.11.2013 19:19

P17a27v50l76a 42K21v85a76p20i55l12o32v62á 7849458474847

Máte 100% pravdu, ale to některým mužům nevysvětlíte. Pro ně je černobílé vidění světa typické, i když naprosto nablblé:-):-)

0/0
4.11.2013 20:03

J87i82ř81í 41T24o84m97e24k 3895393407325

Mě se 1díl líbil

0/0
28.10.2013 15:16

M54i90r56o49s33l81a73v 20Š12i75m74k46o 7615983552635

Tak na to jsem zvědavý. Hlavně na to, jestli tam bude pravdivě podán fakt, jak se mohl mezi lidmi neznámý germanofil TGM stát prezidentem a jak se mu "povedlo" odstavit Kramáře a Rašína na vedlejší kolej. Předpokládám, že o jeho činnosti před válkou tam nebude ani zmínka. "Malý národ, jako je český, nemá nárok na samostatnou existenci a je přirozenou součástí Německa" TGM

0/−1
26.10.2013 9:29
Foto

V85á32c53l28a57v 88J31i47n59d36r34a 7840363915436

Obsadit Landu, který je asi tak dobrý herec, jako zpěvák mohl fakt jenom debil.

+2/−6
26.10.2013 8:54

J96i95ř46í 78T32o56m41e15k 3455223647205

Hodnoťte prosím až po shlédnutí, dáte li si tu námahu

+1/0
28.10.2013 15:21

J76a80n 16H66e77l32l98e68r 9358535186

Landu a jeho názory nemusím, nemusím ani jeho muziku. Na druhou stranu není špatný typový herec. Nezahraje všechno, není univerzál, ale svoji, i když poměrně úzkou, parketu umí dobře.

+1/0
1.11.2013 17:14

V78ě35r42a 66P27e84t32r47ů 8843260495816

Podle mě to Landa zahrál  výborně

0/0
4.11.2013 9:54
Foto

F12i64l13i18p 84J62a74r21a22b 1223767650377

Já jsem bohužel pořád viděl Landu, nikoliv jeho postavu. Ale docela tam seděl.

0/0
4.11.2013 10:22

P81a55v28l27a 57K68v43a38p69i91l70o52v30á 7979478274367

Já mám Landovu muziku ráda, ale je fakt, že není extra zpěvák. Ale herec pro typové role je úžasnej. Třeba v Černých baronech byl boží.... :-)

0/0
4.11.2013 20:01

I41r71e90n63a 65H83r74u67b95á 6599506907423

Landa jako Moravec byl super. Manžel ho taky nesnáší a uznal, že to byl dobrý výběr pro tuto roli.

0/0
4.11.2013 19:25

M66i23c30h89a60l 56K50r91e66j98č90í 1236680361423

Landa jako Moravec ;-DR^

0/0
25.10.2013 21:59

T25o23m19á53š 23K74ř94e50l34i64n89a 2906612422828

Nějak bych řekl, že paní Spáčilová tu knihovnu taky nenavštívila...

+3/−1
25.10.2013 16:45

P11e47t77r 29C11u37ř84í17n 1763574651781

Dobrý počin jak přiblížit nejnovější dějiny hlavně mladé generaci v záplavě brakových seriálů o doktorech, myslivcích, hasičích, učitelích, manželkách, fotbalistech, policajtech, atd. Zapšklost recenze odpovídá recenzentce

+21/0
25.10.2013 15:46
Foto

P89a79v34e64l 73H70a16r40t63m43a36n 8806881531487

Moji pozornost tenhle cyklus má. Jsem velmi zvědavý.

+4/0
25.10.2013 19:11

P35e49t36r 91V60r10a15n65i18k 5214309571221

Zdaleka nejste sam.

+3/0
25.10.2013 20:05

P24a84v33e45l 45N26e38č70e43k83a65l 1362861713765

Ukázka z 3. dílu http://www.youtube.com/watch?v=9n9m-ONtz8M

0/0
25.10.2013 15:39

J70o82s44e91f 30K48u41b68e50š 7188388863398

Jsem zvědav jak si autoři poradili s postavou bývalého předsedy nejvyššího správního soudu, který se obětoval víc než celá exilová vláda dohromady a byl za to "po zásluze potrestán".

+15/−1
25.10.2013 14:15

J79a29n 98K65ř59í84ž 6825503295508

Hácha byl statečný člověk a komunisti mu to neodpustili.

A co se Beneše týče,zemězrádce patří před popravčí četu.

+9/−7
25.10.2013 14:39

J56a52n 17S31e95m77i91k 4174937722279

Oznacovat Hachu za statecneho je dost mimo. Neslo u nej o statecnost. Hacha proste prijal odpovednost v momentu kdy nemohl zadnym zpusobem vyhrat. Dobry clovek ktereho osud postavil do situace kterou nemohl zvladnout.

Tragicka postava nic vice, i kdyz slovo "kolaborant" je u jeho osoby minimalne necitlive.

Sam chtel mnohokrat rezignovat ale nenasel k tomu z mnoha duvodu odvahu.... nebo byl natolik zodpovedny- to je opravdu filozoficka otazka, faktem je ze mu vzdy v rezignaci zabranili predevsim sami Nemci svym tlakem.

Faktem nakonec je, ze vzdycky nakonec udelal co Naciste chteli i kdyz nepochybne se snazil "zpomalovat".

Srovnejte jeho osud a cinnost s cinnosti premiera Eliase!

Z Hachy se nakonec stala jen bezmocna loutka v rukou Nacistu. Jo, a kdyby byli jen Hachove, a zadni Benesove, tak by jsme dodnes meli treba Protektorat, nebo minimalne pomnichovske hranice. To je taky fakt.

+7/−4
25.10.2013 14:47

J92a41n 50K47ř23í30ž 6935463915768

Protektorát jsme tu měli od r.1945 - 1989.

Jak moc vám to vadilo?

O Háchovi vím to co vím,názor měnit nehodlám.

K dalšímu se vyjadřovat nebudu,protože v této kotlině je to mlácení prázdné slámy.

+1/−1
25.10.2013 14:52

R93o18b98e83r14t 14V46a37l31e21n90t87a 6426249507724

Nejdřív si přečti nějaké knížky o historii ČSR, pak tu tahej Háchu a Beneše.

Nemůžu říct, že byl Hácha hrdina, ale na druhou stranu - úřad vzal na nátlak, k podepsání vzniku Protektorátu byl tlačen a bylo mu vyhrožováno, Hácha to podepsal v domnění, že nacisti dodrží dohody a právní normy. Po Heydrichovi už ho nacisti využívali jako loutku. Na nátlak proto odsoudil atentát a Benešovu exilovou vládu, za to ho právě lidi nemají rádi, jenže on za to prostě nemohl, i když je chyba, že to věděl a i tak v tom úřadu zůstal.

A přečti si o tom tvém "zrádci" Benešovi. Nebýt jeho, tak by jsme neuzavřeli spojenecké dohody.

Pokud hledáš pravé zrádce té doby, tak se podívej na východ, k našim "bratrům". To oni podlezli nacistům, napadli s nima Polsko. A ve chvíli, když začlo němcům téct do bot, tak se zase snažili změnit strany a podlézali spojencům.

+6/−2
25.10.2013 15:22

J95a34n 47K54ř39í46ž 6785443165118

...............ano,zvlášť ta s rusáky v r.1942 nám velice pomohla.

O Benešovi si nic nového nastudovávat nemusím,na to už jsem moc starej,bych se dozvěděl něco novýho.

Vám bych to ovšem vřele doporučil.A to zejména prameny mimo ČR.

+1/0
25.10.2013 23:40

J15a34n 19S47e68m30i35k 4144647752229

kdyz jsme u pramenu tak asi mate na mysli smlouvu z podzimu 1943, v jejimz textu nebylo nic hrozneho.

opet tady je ze o tom komunisti ucili "po svem", a Vy jste jen obratil znamenko a mate pocit ze jste to prohlednul ;-D

Jinak pane Kriz, diky za doporuceni "pramenu mimo CR", ale mam pocit ze by jste mel zacit prosste NEJAKYMI prameny

zkuste si pro zacatek tu smlouvu najit a precist;-)

0/0
26.10.2013 4:18

J23a96n 93S87e13m57i45k 4944817492629

sam Hacha v depesich pres Eliase vyjadroval loyalitu Benesovi az do chvile nez prisel do Prahy, Eliase nechal odsoudit k smrti, Hachu zastrasovanim donutil poprve vyjadrit vernost Vudci.

Taktez natlakem a hrozbami zabranili Heydrich s Frankem  Hachovi rezignovat (jak slibil Benesovi mimochodem).

S tim protektoratem 1945 - 1989. Zamyslete se nad nasledujicim a zapomente na chvilku jak to vse realne dopadlo.

Fakt je ten, ze v ZADNE zemi obsazene Rusy se nemohli konat svobodne volby jako v CSR. Ze ZADNE zeme obsazene Rusy se nestahla Sovetska armada. Do Polska dokonce privezli rovnou svou komunistickou vladu.

Prave diky Benesove politice za valky mela CSR SANCI na ne-komunisticky vyvoj.

Komunisticky prevrat roku 1948 u nas byl zcela a ciste VNITRNI vyvoj bez prime intervence SSSR (opet srovnejte s ostatnimi zememi:Polsko,Madarsko,Bulharsko,Rumunsko...) Bez jeho politiky "podridime se SSSR mezinarodne, ale uvnitr budeme demokracie by byl vyvoj stejny jako v Polsku. A ano, ten alternatvni vyvoj byl na stole- Viz osud Finska po rece 1945 ktere fungovalo presne v tom vyse popsanem modelu....

+5/0
25.10.2013 15:32

J15a97n 78K30ř49í66ž 6385493775628

............Beneš v exilu soustavně proti Háchovi štval.

Důvodem byl strach o ztrátu vlivu.

Dál už je to jenom rozmělňování zodpovědnosti i faktů.

Vím co vím,předělávat to nemusím(není co).

Pokud to nevíte,tak Beneš těsně před tím než vzal do zaječích tak abdikoval.

Ovšem v exilu si to vyložil po svém - intrikánsky! Byl to člověk s křivým charakterem,tím pádem i jednáním. Tečka.Další debatu považuju za zbytečnou,protože za neproduktivní. Tohle téma bude český národ rozdělovat vždy.

+2/−1
25.10.2013 23:48

J14a68n 96S44e31m95i12k 4534287212889

omyl, prectete si neco.

az do konce 1941 benes proti Hachovi verejne nerekl ani slovo.

Stejne tak Hacha proti Benesovi.

komunikace mezi Hachou a Benesem pred prichodem Heydricha a zatcenim Eliase je popsana v literature

zjevne nemate zakladni informace. nemuzete konstruovat tyhle veci kdyz Vam proste chybi znalost zakladnich faktu

a ty "tecky" ve vetach jsou zbytecne. kricenim se logicky argument nevyrobi;-)

0/0
26.10.2013 4:07

M45i17c30h21a33l 56M45a58c75h86a70c16e33k 8833567423692

Kdopak vám předal ty znalosti o Benešovi, které máte?

To je fakt odporné plivat na člověka, kterému sám nesaháte ani po nehet u nohy...

0/0
26.10.2013 9:31

J50o14s63e96f 46K71u45b43e88š 7288168233238

S vámi bych si o Háchovi rád popovídal. Zjevně ho na základě podobných informací vnímáme mírně odlišně. Vážím si lidí, kteří mají jiný názor než já a jsou schopni a ochotni jej formulovat korektně.

0/0
25.10.2013 14:52

J97a78n 95S43e92m19i42k 4224297552149

No tak problem ve vnimani Hachy je hlavne to, ze v komunistickych ucebnicich byl jako jednoduchy padouch a odporny kolaborant.

...A nekteri lidi jaksi podvedome vychazejici z te interpretace podlehli tomu schematu a jen prohodili znamenka- takze Hacha vychazi jako "statecny clovek co se obetoval v zajmu nejmensich obeti naroda".

Ani jedna poloha neodrazi realitu, a obe jsou jaksi "primitivni".

Navic kdyz si prectete jak protektoratn/nemecka propaganda v dobovych novinach prezentovala roli Hachy, zjistite ze obe: komunisticka("padouch") i soucasna alternativni ("zodpovedny obrance naroda vs. nezodpovedny benes prodavajici CZ bolsevikum") vychazi nevedome prave z te Nemecke koncepce vykraslovani Hachy.

Koneckoncu- zajimave je srovani koncepce prezentace dalsiho stareho pana v podobne roli- marsala Petaina ve Francii. Tam to je prakticky stejne.

Ony ty veci jsou proste hodne slozite a je tam mnoho odstinu sedi. Jenze pak to vzdycky stejne skonci na tom ze srovnate treba Hachu s Eliasem, nebo Emanuela Moravce s jeho byvalymi kolegy co skoncili na popravistich nebo padli na frontach. Nebo si predstavite ze by byli jen Hachove a zadni Benesove....

+3/−1
25.10.2013 15:23

J92o41s13e38f 81K36u38b97e22š 7548218573708

S tím lze souhlasit, já bych Háchovi přiznal víc toho vědomého obětování se než vy. Nechci jej idealizovat, ale nechci mu ani upírat zásluhy. Desítky studentů mu vděčí za život, možná znáte Háchovu větu "Každý z těch hochů mi za to stojí". Vážím si lidí, kteří přijali velmi nevděčnou roli s vědomím, že nemohou vyhrát a jediné čeho kurvěním se s ďáblem dosáhnou jsou velmi dílčí úspěchy = trochu času a tu život několika studentů, tu čas pro Eliáše a výplata peněz rodinám zběhů, kteří byli nějakou dobu vedeni jako pohřešovaní. Nevím jak dlouho by ten stres snášel zdravý a o 30 let mladší chlap.    

A souhlasím i tím, že ani Beneše, Šrámka, ani Jana Masaryka nelze vnímat černobíle ... byť třeba Ingra černobíle (bíle) vnímám, ale to je možná jen moje neznalost řady souvislostí.

0/0
25.10.2013 16:00

J83a81n 20S82e49m87i22k 4554397692739

No jiste mate pravdu jaksi na individualni urovni.

Ale musite to videt v sirsim kontextu valky-

Hacha byl jako protektoratni "kluk z plakatu"(dustojny "prvorepublikovy" clovek ktery kdyby tam nebyl bude to horsi) vyuzivan nemci k zajisteni funkci protektoratu (zbrojni vyroba pro valku+klid v zazemi)

On zachranil par studentu, ale pro tisice zidu neudelal nic(ani nezaprotestoval). Na frontach umiraly desetisice spojencu a on svoji tvari zajistoval klid na efektivni vyrobu zbrani pro Risi.

Predstavte si jak by to dopadlo kdyby se na to Britove rozhodli vykaslat a rozhodli se treba roku 1941 zacit jednat o miru s Nemeckem.

Jak by to diky te Hachove politice dopadlo pro Cechy?  Ano, ta otazka by na jednanich o miru nejspis ani nebyla nastolena a po uzavreni miru by se mohly zacit vypravovat vlaky "na Vychod" a-la odsun Nemcu z CSR. Dnes vime jak to vse dopadlo, ale tehdy v pulce valky byly vsechny moznosti otevrene, to se casto pri posuzovani Hachy i Benese zapomina, ale je to pro spravnou reflexi hrozne dulezite.

+1/0
25.10.2013 16:28

J56o17s53e87f 22K48u60b17e90š 7448518413788

Hácha jistě sehrál pro Němce tu úlohu užitečného xxxx. Tvrdím, že věděl do čeho jde, věděl, že na něj budou plivat a byl přesvědčen, že to co bude schopen udělat pozitivního převáží tu úlohu užitečného xxxx. Tvrdím, že se mu to v prvních 2 letech dařilo, pak to odskákal zdravotně a už byl jen tragickou (ne tragikomickou) figurkou - tedy nic užitečného již nebyl schopen dělat, roli užitečného xxxx sehrával dál. Co by se stalo kdyby budou vždy jen dohady. Co by se stalo kdyby se na to Kubiš a spol vykašlali a RH si řádil na hradě dál? Jaká by byla pozice exilové vlády? Co by se stalo kdyby se GB s Říši jaksi domluvili? Dodržel by Hitler pakt s Ruskem? A kdyby ne, byl by u Stalingaru včas a dobyl ho před zimou? Dostal by se včas k ropě na jihu? Možná by bylo všechno jinak a Stauffenberg by tu tašku položil na jiné místo, nebo by se povedla ta bomba v letadle. 

Jistě že pozice Beneše a celé Šrámkovi exilové vlády nebyla jednoduchá, koneckonců řada důvěryhodných zdrojů uvádí, že o atentátu bylo rozhodnuto bez Benešova vědomí, ale nemám pocit, že by to byl Hácha, který ji podrýval.

+1/0
25.10.2013 17:00

J13a40n 60K46ř78í84ž 6255853335848

........pane Kubeš,nevím jestli to byl návrh pro mně.

Podle odstavců nad příspěvky to nedokážu určit.

Jestli ano,tak se ozvěte.

0/0
25.10.2013 23:57
Foto

J84a32n 34V60l12a45d16y26k79a 2852738683174

mluvíte mi z duše, jako bych to psal já

0/0
25.10.2013 21:46

M79a30r54t33i42n 71H96a62l91á46š67e51k 2690842818934

Souhlasím. Beneš dvakrát zcela selhal. přičemž to druhé selhání bylo pro nás daleko horší, než jeho první. Co je nejhorší,on to věděl,podělal to už za války ,že jel do Moskvy ke Stalinovi, jsem zvědav, jak tam bude pojato toto neštastné období, zejména vražedný Košický vládní program.

0/0
25.10.2013 15:13

Premium

Španělská nepoučitelnost. Proč zde koronavirus řádí jako v Itálii nebo Číně

Dlouhé týdny Španělé sledovali, co se děje v Číně, Íránu a Itálii. Ale nepoučili se. Laxní politici opakují stejné...

Premium

INTERAKTIVNÍ GRAF: Porovnejte, jak se koronavirus šíří v různých zemích

Statistik, jak se šíří pandemie nového koronaviru, existují spousty. Někdy je ale těžké dát různá čísla do kontextu....

Premium

Milostná zápletka mladých lidí. Ústřední dvojice tuší, proč je Slunečná hitem

V lednu vstoupil na televizní obrazovky seriál Slunečná a od té chvíle si získal velké množství fanoušků. Nemalou...

Najdete na iDNES.cz