Z natáčení minisérie Miluju tě, Pucinko | foto: Dawson

Co se děje, Pucinko? Odcházím od tebe. Mádl točil romanci z koupelny

  • 4
Jiří Mádl natočil v karanténě intimní minisérii o lásce dvou zubních kartáčků Miluju tě, Pucinko. První ze čtyř dílů má internetovou premiéru 28. dubna večer, následující díly pak postupně do 1. května.

„Vzniklo to jako nápad, kterak potěšit lidi v karanténě a zachovat se jako zábavní průmysl – udělat zábavu v podmínkách, jaké byly,“ prohlásil Mádl o projektu, jenž se točil u něj doma. Hlavní role dostaly zubní kartáčky z rodinné české firmy, které se chovají jako lidé.

„Smějí se, hádají, večeří, souloží, paří, spí, ale hlavně prožívají koronavirovou krizi a snaží se si z ní něco odnést,“ shrnul Mádl love story, kde zazní i jeho hlas. Ujistil také, že filmový miništáb dodržoval předepsaná hygienická opatření a minisérii v celkové délce 23 minut natočil za sedm dní.

Zábavná miniatura Miluju tě, Pucinko je součástí iniciativy Tvůrci v izolaci – Isolation Creations, s níž přišla produkční společnost Dawson Productions, se kterou Jiří Mádl natočil svůj snímek Na střeše. Tvůrce je možné podpořit prostřednictvím dárcovské platformy Donio.cz, ukázku najdete na videu.