Diskuse k článku

RECENZE: Muži tropí hlouposti. Třetí První republika nabídne box i sex

Rodina Valentových se prodrala až do třetí série. První republiku III nasadí ČT od pátku a slibuje v ní prakticky totéž, co dosud, vztahové kotrmelce, intriky plus detektivní motiv.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M42i88r56o16s93l42a82v 97M63u24d64r69a 6659667250982

Vždy, když čtu recenze paní Spáčilové, vzpomenu si na její téměř oslavnou recenzi "Okresu na severu" z 30.6.1981 ve Svobodném slově.

Nějak mi nejde se od toho oprostit. ;-(

0/0
9.9.2018 11:50

D14a43n53i24e84l 59J38a67n42k38o 9829359120742

Viděl jsem první dva díly a i toto si nenechám ujít, byť to shlédnu tak říkajíc "najednou".

Neříkám že je to na Oskara, ale pro mě příjemná oddechovka ...

+2/0
7.9.2018 6:53

M87a31r77t95i69n 56Š59k39o89ř12e13p93a 2785314814366

Je to barevné, mluví to a hejbe se to. Tak bych shrnul všechny kvality tohoto dílka. Vše ostatní považuji za zápor. Je veliká škoda, že paní Spáčilová nehodnotí celý seriál stejně jako filmy. Zejména ty s komiksovým původem. Pak by musela sama uznat, že i ono 'Odpad!' známé z jednoho serveru o filmech, je pro tohle až moc lichotivé ohodnocení.

+2/0
6.9.2018 18:39

J23a29n 34B29a72r91t82u80š47k81a 7596881721653

Klasické rodinné drama či "lávstory", zasazená do historických kulis a s herci v rádoby historických kostýmech. :-P

+2/−1
6.9.2018 16:33

J58a57n 95B88a35r43t91u69š95k68a 7486741531513

Díky za recenzi.

Ale v zájmu spokojeného manželství nastane opět klasický scénář: manželka "týví", ja "písí" (v mém případě cokoli o mašinkách, muži nestárnou ;-D )

+2/−1
6.9.2018 16:31

N21a89t80á17l84i15e 25P62r11a81v11d95o48v95á 5587868958700

Neviděla jsem ani první, ani druhou sérii a ani na třetí se dívat nebudu....

+2/−2
6.9.2018 16:20

M65i34r52o55s96l88a94v 48M44u53d33r65a 6809977470402

Tak proč se k tématu vůbec vyjadřujete? Vaše oznámení, že jste se nedívala je opravdu závažné a k věci.! :-/

+2/0
9.9.2018 11:38

P10e52t13r 66A49t94m55e23l 5868399931950

Potenciál seriózní historické rodinné ságy to mělo, ale dopadlo to jako hloupá telenovela s detektivní zápletkou děravou jak řešeto a příšernými hereckými výkony.

+10/0
6.9.2018 13:46

E20w18a 71N76o18v29o97t64n92á 1901212457702

Ukázka jak čt vyhazuje nesmyslně peníze....;-O8-o

+10/−2
6.9.2018 13:10

K71a39r45e11l 13N58o17v36á12k 8869531663978

Pořád není před krachem jako TV Barandov.

0/0
7.9.2018 8:20

P83e57t98r 82S11t65a53n48o42v24s93k13ý 8892285412140

Blbina na pokračování, série III. jen s tím v ČT zabírají místo. U mě tedy 0 bodů, je to hloupá slátanina! Dosahuje to úrovně nekonečných seriálůRvRvRvRvRvRvRv

+11/−1
6.9.2018 12:58

D63a19v41i67d 95R76i64e20s22z 8834800

Jojo, kdyz vidim neco takoveho, tak se uplne tetelim nadsenim jak je pouzito vypalne ktere CT pozaduje a diim se ze nechteji vic.

+7/0
6.9.2018 12:40

D86a68v17i31d 28D20u19š44e50k 5641197890547

Blbina pořízená placená koncesionáři bude pokračovat..

+9/0
6.9.2018 12:36

M90i32l38o25š 51B97r22a39d74í31k 3486769227988

Tak jako jsem neviděl první ani druhou řadu, s vyjímkou úplně prvního dílu, tak i tuto vynechám. Seriály typu Vyprávěj, První republika a také různé Ulice a Ordinace, to prostě vidět nemusím.

+7/0
6.9.2018 12:33

D12a16v92i88d 70R26i84e66s78z 8354910

Ulici a Ordinaci si TV toci za sve/z reklam, tak je mi to burt.

+4/0
6.9.2018 12:41

M74i92l79o82š 90B48r53a28d85í75k 3736489497688

Neřeším které televize to točí a jestli tam přispívám přímo nebo prostřednictvím zakoupení výrobků na které jsou reklamy. Dívám se většinou na ČT 2 nebo Art nebo na sport a to většinou na O2.

+1/−2
6.9.2018 12:53

D23a71n50a 21P46o67l53a15n20e16c37k56á 3756475727695

Vyprávěj mě bavilo - kostýmy, účesy a vybavení bytů odpovídaly době, byly tam i originální ukázky ze zpravodajství, na rozdíl od První republiky, kde se dobovými oděvy pouze "inspirovali".

+6/0
6.9.2018 16:06

J33í52ř13í 32N75o15v41o56t82n82ý 2932575364339

Odpad 15 procent

+4/0
6.9.2018 12:14

M38a67r53t30i56n 54S44e55d41l66á48č69e81k 1730559430724

Kravina už od začátku - jednou jsem na to v první sérii omylem přepnul a tam byla jakási duchařina. Takže jsem viděl asi 20s...

+4/0
6.9.2018 12:01

P16a55v25e51l 30V44r26b92a 3189391932376

jasně, takže vy jste viděl omylem 20 sekund, ale víte, že už od začátku je to kravina ;-D

+3/−3
6.9.2018 12:52

P73e94t78r 86S77t68a13n54o89v27s35k77ý 8202465832150

Tak se na to koukej, Vrbo. Vy jste z toho teď neviděl asi sekundu a tvrdíte, že to bude něco, co se dá nominovat na Oscara!Rv

+1/−4
6.9.2018 13:00

M32a67r10t49i20n 87S12e20d80l17á33č36e37k 1480259490274

Ano - pokud někdo ve vážně míněném seriálu (jak jsem se naivně domníval) operuje s duchy zemřelých, tak je to kravina. Stejně jako ten nesmysl o předválečném filmování, už tomu ani nemohu přijít na jméno - tomu jsem dal dokonce několik dílů...

+2/0
6.9.2018 14:22

Najdete na iDNES.cz