Druhá řada pořadu Like House | foto: Prima Show

Nový kanál Prima Show slibuje Královny butiků či Agátu Hanychovou

  • 11
Prima spustí 25. října odpoledne svůj jedenáctý televizní kanál. Pod názvem Prima Show se zaměří právě na žánr reality show. Přinese druhou sérii cyklu Like House s Agátou Hanychovou v čele party influencerů či premiérový denní formát Královny butiků.

„Nový kanál si klade za cíl oslovit mladé diváky, především ženy, ať už prostřednictvím původních nebo zahraničních pořadů. Domácí Like House na jaře bodovala na sociálních médiích, zahraniční Královny butiků sklízejí úspěch u divaček po celém světě,“ vysvětluje ředitel Primy Marek Singer.

Ze zahraničních reality show kanál nabídne americký titul Ostrov pokušení, pořad Krásky a šprti, který propojí dva odlišné světy, či americkou verzi Výměny manželek. Všechny položky programu Prima Show se budou vysílat v pravidelných denních časech.

V Like House 2 s Agátou Hanychovou do vily na dobu tří měsíců nastoupí Freescoot, Holka z Letný, Tadeáš Kuběnka, Samuel Samake, Kristal Shine, Sebastian Šikl a Ela Yababy. Vítěze opět určí diváci.

Soutěží se rovněž v Královnách butiků, kde mají hráči nakoupit během tří hodin oblečení a doplňky na zadané téma a s omezeným rozpočtem. Kamera ukáže nejen nákupy, ale odhalí také soukromí soutěžících.

V pořadu O 100 % hezčí se lidé dozví, co si ostatní skutečně myslí o jejich vzhledu, načež je tým profesionálních expertů vylepší. Dokument Slunce, sex a rodiče v patách pak pošle mladé na nespoutanou dovolenou, během níž nevědí, že vše, co dělají, sledují jejich rodiče.