Tatiana Vilhelmová se synem. V chystaném seriálu TV Prima z kliniky asistované reprodukce by jí měla patřit jedna z hlavních rolí.

Tatiana Vilhelmová se synem. V chystaném seriálu TV Prima z kliniky asistované reprodukce by jí měla patřit jedna z hlavních rolí. | foto: Marek Navrátil

Prima chystá skvěle obsazený lékařský seriál, druhá Růžovka to nebude

  • 36
Stylem i obsahem se bude od "Růžovky" značně lišit. Ale místem děje moc ne: seriál, jehož název ještě není známý, se bude odehrávat na soukromé rodinné klinice asistované reprodukce.

Existenci projektu redakci iDNES.cz potvrdila mluvčí TV Prima Jana Kocová. "Ano tento seriál se opravdu chystá, podrobnosti vám ale zatím nemůžu sdělit," řekla Kocová.

O tom, že se seriál o rodinné klinice, který má navíc mimořádné herecké obsazení, skutečně plánuje, opatrně promluvila i jedna z potenciálních představitelek hlavních rolí, herečka Veronika Freimanová.

Herečka Veronika Freimannováseriál Černá sanitka - Roman Zach

"Skutečně má takový projekt vzniknout, v podstatě je jen otázka dnů, než se podepíšou smlouvy a budeme moct začít pracovat. Záleží pouze na tom, jak se dohodnou produkce seriálů, v nichž hraju já i kolegové na jiných televizích - je třeba sladit natáčecí programy. Mám doma scénář i seznam zúčastněných herců, a musím říct, že bych byla šťastná, kdyby vše klaplo a začalo se točit. Je to krásný projekt," řekla iDNES.cz Freimanová.

Mezi těmi, kdo by měli herecký ansámbl seriálu doplnit, jsou například Tatiana Vilhelmová, Jana Plodková či Roman Zach, který by se tak do seriálového světa vrátil po několikaleté pauze. V souvislosti s titulem padají i jména jako Jiří Ornest nebo Jana Krausová.

Jiří OrnestJana Krausová

Na dotaz, zda má nový projekt suplovat populární "vékávéčka", seriál, který před nedávnem k nelibosti diváků Primy skončil, mluvčí televize odpověděla:

"Velmi křehké vztahy byly fenomén, který prostě skončil. Ale o tom, že na TV Prima patří takzvané vztahové seriály, samozřejmě nikdo z nás nepochybuje."

Počet dílů ani premiéra zatím není známa, natáčet by se mělo začít v nejbližších dnech.