Ordinace v růžové zahradě 2 (2009)

Ordinace v růžové zahradě 2 (2009) | foto: Archiv TV Nova

Ordinace v růžové zahradě 316: S tebou v oblacích

Pavla přemluví Magdu, aby se od Tomáše nechala vyšetřit. Ten odhalí Ashermannův syndrom, což znamená, že Magda zřejmě nikdy nebude moci mít děti.

Magda se konečně svěří Čestmírovi. Jeho první reakce je rozpačitá, bolestná. Ale nakonec jí odpouští. Nová ředitelka Zdena přijme na chirurgii Kristýnu. Eduard je rozhodně proti. Bere si dlouhou dovolenou a doufá, že po jeho návratu už tu Kristýna nebude.

Zdeně se podaří i přes tyto nepříjemnosti zaimponovat Daliborovi. Běla a Eduard se tedy chystají do Jižní Ameriky. Jindřich se bojí zůstat sám, a tak mu Eduard vymyslí letní program s Vendulkou.

Eliška a Pusenský se vracejí. Vladimír nadšeně plánuje svatbu, Elišku však zaskočí návštěva bývalého muže. Pochopíme, že se ve Francii sblížili, Eliška v tom však nechce pokračovat. Chce být s Vladimírem.

Petr a Pavla operují Rudovského. Petr bez vědomí Pavly amputuje Rudovskému tři prsty. Ta se na něj zlobí, ale později zjistí, že ji k operaci nepřibral, aby ji nevystavil riziku Rudovského pomsty. Zatímco se Pavla hněvá na Petra, opět se sbližuje s Tomášem - ocení jeho pomoc Magdě. Začíná mezi nimi vztah.