Diskuze

Spekulace se potvrdily, seriálová Ordinace bude pokračovat na Voyo

Dopadlo to přesně podle odhadů, že Nova přenese svou vlajkovou loď do placené videopůjčovny. V mateřské televizi Ordinace v růžové zahradě 2 sice ve čtvrtek skončí, ale další premiérové díly se vynoří koncem léta na portálu Voyo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže budou tvrdit, že vyslyšeli diváky a přitom Ordinaci odepsali tím, že ji přesunuli na Voyo. To je komedie na účet diváků

0 0
možnosti

Takže desetitisíce fanoušků si zaplatí Voyo a bude na to koukat.. To nebude velká sledovanost a otázka je, zda se to Nově vyplatí..

2 0
možnosti

Jojo, už vidím babičky, jak hledají voyo...;-D

0 0
možnosti

nejsem babička a na Ordinaci jsem občas koukal, ale na Voyo rozhodně nepůjdu

0 0
možnosti

Tak ať si dají svoji Ordinaci třeba ... kam chtějí.

2 0
možnosti
Foto

Dopadlo to výborně, jsem jen trochu v šoku.

2 0
možnosti
Foto

Voyo na začátku a pak to dál bude v televizi.

1 0
možnosti

snad, jinak Ordinace opravdu brzy skončí

0 0
možnosti

No... Že by to byl seriál do placené platformy...

6 0
možnosti

Tak proč ne? I na Netflixu se najde spousta obsahu podobného ražení.

0 0
možnosti

No nevím, nevím. Znám pár lidí, kteří toto sledují. Ale slovo Voyo dosud ani jeden z nich nikdy neslyšel. Na této platformě bude svého diváka hledat dost těžko.

8 1
možnosti

"slovo Voyo dosud ani jeden z nich nikdy neslyšel" - Tomu moc nevěřím. Já Novu víceméně přeskakuju, ale slovo Voyo je slyšet snad v každé upoutávce právě na Ordinaci. ("Nový díl je již na Voyo.")

3 0
možnosti

Je to sice věc novy, ale nepredpokladam, ze se množina divaku protne nějak vyznamne s množinou predplatitelu

11 0
možnosti

Můj názor je takový, že to v TV nakonec určitě zase poběží :) jen teď bude potřeba lidi nalákat na Voyo. Až jich dost zaplatí předplatné, tak TV zase změní názor a do Tv to, i když se zpožděním a třeba v horším čase, nakonec pustí. Výroba takového seriálu stojí dost peněz a když už to bude pro Voyo natočené, proč to znova nevytěžit v TV? Pořad mě nezajímá, ale zajímá mě ten ekonomický tah, ten je chytrý.

28 0
možnosti

No nevím... Co bude Nova vysílat místo Ordinace? Asi zase nějaký seriál, ne? Kolik procent diváků se přesune na Voyo a kolik se bude dívat na novou náhradu Ordinace? A pokud už bude mít Ordinace za sebou relativně sledovanou premiéru na Voyo, tak to v TV bude mít o to horší sledovanost, o to horší čas a je otázka, jestli to bude skutečně ekonomicky výhodné.

2 0
možnosti