Proti toulavému psu Gumpovi se postaví oprášený Arnold Schwarzenegger

  • 2
Z osmi novinek kin zastupují Česko rodinný příběh Gump – pes, který naučil lidi žít, natočený podle stejnojmenného bestselleru, a dokument o výpravě jihlavské party do Norska Svéráz českého rybolovu.

V obnovené premiéře snímku Total Recall se vrací na plátno Arnold Schwarzenegger. Klasickou sci-fi, kde hraje také Sharon Stoneová, v roce 1990 natočil režisér Paul Verhoeven.

Nejen děti pobaví druhý díl animovaných osudů pravěké rodinky Croodsovi: Nový věk, v němž hrdinové narazí na civilizačně vyspělejší klan vlastnící dokonce obdobu televize.

Pod názvem Rozhněvaný muž se režisér Guy Ritchie s herci Jasonem Stathamem a Joshem Hartnettem vydá do zákulisí bezpečnostní firmy, rozvážející nočním Los Angeles stamiliony dolarů. 

Akční snímek Snake Eyes: G.I. Joe Origins vzkřísil ikonickou titulní postavu bojovníka, jehož teď hraje Henry Golding. Točil se mimo jiné v Japonsku i s tamními herci.

Z filmu Total Recall (1990)

Thriller Čas, v němž turisté v luxusním letovisku záhadně rychle stárnou, natočil M. Night Shyamalan a francouzský horor Teddy zavede do Pyrenejí, kde se mladíka po střetu se šelmou zmocní zvířecí pudy.