Roman Zach a Tatiana Dyková v seriálu Případy mimořádné Marty

Roman Zach a Tatiana Dyková v seriálu Případy mimořádné Marty | foto: TV Nova

Rozloučí se Policie Modrava, stálice Novy doplní dva nové seriály

  • 33
Novými díly se v podzimní nabídce Novy uzavře seriál Policie Modrava, kde v čele vyšetřovatelů stojí žena, přibudou však jiné hrdinky, v cyklu O mě se neboj ztvárněná Veronikou Arichtevou a v Případech mimořádné Marty ztělesněná Tatianou Dykovou.

Televize Nova na podzim posílí již osvědčené projekty. Premiérovými díly závěrečné série vyvrcholí Policie Modrava, druhou řadou pokračuje Pan profesor s Vojtěchem Dykem, nové případy budou řešit Specialisté.

Vrátí se i kulinářské pořady MasterChef Česko a Souboj na talíři, podvečerní Ulice vstupuje do své osmnácté sezony a znovu se objeví soutěž Na lovu včetně speciálů s hvězdnými hosty.

Romantickou a komediální notu spojuje seriál O mě se neboj, který bude v osmi dílech sledovat životní a vztahové kotrmelce rozvádějící se matky dvou dětí v podání Veroniky Arichtevy.

Rovněž osm epizod a nadsázku slibuje i druhá novinka, Případy mimořádné Marty. „Je to báječně namíchaná komedie a kriminálka, ve které se aktéři musí vypořádat s dvakrát rozvedenou matkou tří dětí, geniální, ale nezkrotitelnou,“ popsala svou postavu Dyková.

Pro příští sezony Nova chystá svůj první dobový seriál s pracovním názvem Obchodní dům, rodinnou ságu Jedna rodina či pokračování Kriminálky Anděl nebo Odznaku Vysočina.

Podzim na Voyo, který již odstartovala novými díly Ordinace v růžové zahradě 2, zahrne minisérii Král Šumavy, kterou natočil David Ondříček, a komediální seriál Gumy, kde se před kamerou potkali Richard Krajčo a David Švehlík. Dalších pětatřicet novinek pro Voyo se připravuje.