Daniel Craig jako James Bond ve filmu Spectre

Daniel Craig jako James Bond ve filmu Spectre | foto: © Sony Pictures Entertainment

Premiéra nové bondovky se kvůli covidu opět odkládá, do kin půjde v dubnu

  • 6
Nejnovější díl filmové série o Jamesi Bondovi zamíří do kin nejdříve na jaře příštího roku. Producenti v pátek oznámili další několikaměsíční odklad premiéry, nově je naplánována až na 2. duben 2021. Snímek Není čas zemřít se měl původně promítat už letos v dubnu, kvůli pandemii covidu-19 ale byl na jaře termín přeložen na listopad.

„Premiéra filmu Není čas zemřít, 25. snímku v sérii o Jamesi Bondovi, bude pozdržena do 2. dubna 2021, aby mohl být představen v kinech po celém světě“, informovali tvůrci ve stručném prohlášení na oficiálním webu. 

„Chápeme, že odklad bude pro naše fanoušky zklamáním, ale nyní se těšíme na to, že Není čas zemřít budeme moci sdílet příští rok,“ dodává příspěvek. 

Hlavní roli neohroženého agenta 007 v novém snímku režiséra Caryho Fukunagy ztvárnil opět britský herec Daniel Craig. Pro něj to má být poslední účinkování v roli Jamese Bonda. 

Jeho úhlavního nepřítele si zahrál americký herec Rami Malek, držitel Oscara za roli Freddieho Mercuryho ve filmu Bohemian Rhapsody. 

Premiéra filmu se kvůli šíření koronaviru odkládala už letos na jaře. Na začátku března tvůrci informovali, že se posouvá o sedm měsíců. Původně měl snímek startovat v kinech v dubnu, poté v listopadu.

VIDEO: Trailer nové bondovky Není čas zemřít:

,