Zuzana Norisová - seriál Letiště (2006) | foto: Prima

Norisové letuška žije druhý život na internetu

  • 3
Seriál Letiště brzy skončí, ale jeden z hrdinů dostal šanci na nový život. Letušce Petře Antlové někdo z fanoušků založil stránky na světově populárním serveru myspace.com. Svůj web přitom nemá ani herečka Zuzana Norisová, která postavu hraje.

"Tak o tom nic nevím," komentovala představitelka "trhlé" letušky, herečka Zuzana Norisová webové stránky www.myspace.com/petraantlova.

"Já sama žádné stránky nemám, tohle všechno asi dělají fanoušci," myslí si herečka, která se do povědomí českých diváků dostala především díky muzikálu Filipa Renče Rebelové.

Ani Prima o aktivitě fanoušků nemá potuchy. "No, to je pěkné," reagoval mluvčí televize Ladislav Pavlík poté, co zhlédl stránky jejich seriálové postavy.

"Samozřejmě máme radost, že si postavy z našich seriálů žijí vlastním životem. Znamená to, že se o nich ví, a to je dobře," míní Pavlík. "Je to čistě fanouškovská aktivita, TV Prima s tím nemá nic společného."

Postavu letušky Petry Antlové tvůrci charakterizují jako sice nepříliš chytrou a schopnou, zato velice atraktivní ženu, která svému sex-appealu a vizáži vděčí i za momentální zaměstnání.

Antlová pak o sobě na "svých" stránkách říká: "Jsem letuška, jsem z Prahy, moje práce (lítaní) mě jako hrozně baví, všichni mě mají rádi a já mám teď úplně nejvíc nejradši svýho kolouška Oťáska a králíka Otíka."

Norisová má na internetu několik fanouškovských stránek, její postava v Letišti pak u diváků patří mezi nejoblíbenější. V současné době se herečka chystá na natáčení dalšího seriálu, jakého ale neprozradila.