Diskuse k článku

RECENZE: Prská, bublá, duní, vrže. Béčkový veležralok závidí Čelistem

Do filmu Meg: Monstrum z hlubin nacpalo studio 150 milionů dolarů, přesto výsledek může jen závidět Čelistem, kde obrys ploutve a tóny Johna Williamse vyrobily stokrát více zlověstnosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

P44e77t15r 88K16ř75í93ž 4740179466450

Mě se líbí v článku pojem "etnicky vyvážený prefabrikát"...tak tuhle nálepku bych začal dávat snad všude...prvně jsem si toho všiml až u remaku "Sedm statečných"...i když to prapůvodně bylo podle japonské verze:)))

0/0
14.8.2018 14:20

M17i54c35h31a45l 93M84e83d60e80k 8570924358278

Kolik peněz berete paní Spáčilova za takovou amatérskou recenzi?

0/0
12.8.2018 11:01

Z59u80z98a15n82a 85D75a95š82k15o96v63á 2768960197650

" 0brazovou složku tvoří malebné akvárium a výkřiky "

Tak tohle spojení mě pobavilo

0/0
10.8.2018 17:07

J97a41n62a 36K96r89k81o72š61k33o52v41á 9581506638293

Takže si to shrňme...paní Spáčilová dala 40%,tak to vypadá ve skutečnosti na slušných 80%..a to již stojí na tohle zajít do kina ..Díky Mirko !

+1/0
10.8.2018 15:44

P21a63v87l25a 23J74i12r63o59u40t58o51v26á 1471403171863

Před lety jsem to četla a už tehdy jsem si říkala, že je jen otázka času, kdy to někdo zfilmuje. A už je to tady. Žraločí filmy mám ráda i když jsou to vesměs kraviny (viz Deep blue sea). Takže na tohle půjdu taky, ať si paní Spáčilová píše co che ;-D

+1/0
10.8.2018 15:40

A51l25e58š 61J71a89n62á89č27e42k 3303614326643

Takže něco v duchu veledíl Megalodon, Megalodon vs. kdovíco kdy "zlatým hřebem" byl "díl" - https://www.csfd.cz/film/355310-mega-shark-vs-mecha-shark/prehled/

+1/0
10.8.2018 15:33

L33u64b42o43š 64H43a30r49a83s66t60e72j 5474598331303

Takováto recenze je ukázka amatérismu. Líbí se mi recenze na Bonuswebu, že i na hře co je nenadchne dokáží najít dobré a slabé stránky a doporučit, komu by se hra mohla líbit. Paní Spáčilová má svůj oblíbený žánr, možná i film a jasné přesvědčení, že každý, komu se líbí něco jiného je hlupák a měl by se zastřelit.

Nevím, jak se mi bude líbit film veležralok, ale mám poměrně rád filmy, kde je hodně akce a nemusím o tom příliš přemýšlet.

Takže moje recenze této recenze RvRv

+1/0
10.8.2018 15:04

P45e85t22r 33M71a97r48š69o59u91n 5975628336566

Ja vám nevím. To je jako chtít napsat pro koho jsou katastrofické (a katastrofalni) filmy na kanále Barrandov. Jak ze šablony. Vědec, co mu to nevěří. Pak přijde povodeň, meteorit, tornádo, lava, muňky nebo co já vím co v těch variacich na to samé stále scenáriste vytáhnou. Aby on mohl rici (ale nerekne), "Ja vam to rikal". Do toho rozpadající se rodinka, co ji to stmeli...

Jako u takovéhoto filmu teda neexistuje skupina pro kterou by to mělo být. I jako kulisa je to hovadina...

Takze hledat pozitiva úplně všude vážně nejde ;) A to je asi i tento žralok (co není z egypta)

+2/0
10.8.2018 15:13

O68n42d96ř17e92j 27S61t14a95r51o53c31h 5740743932204

Až si uvědomíte rozdíl mezi filmem a žánrem, pochopíte ty recenze.

+2/0
10.8.2018 15:48

L26u24c40i93e 21H84á75n20o40v61á 4650927724157

Klidně se podívám. Ale až po dovolené.

+1/0
10.8.2018 14:52

V51l31a86d60i19m91í40r 50O51d39s13t83r80č25i81l 6270764738940

Nejlepší žraločí film je stejně Sharknado ;-D

+7/0
10.8.2018 14:51

M64i80c80h47a91l 62D57a57d30e96k 8623642948

Nebo Útok trojhlavého žraloka ;-D

0/0
10.8.2018 15:03

P20e32t46r 12M98a87r24š84o28u85n 5735888636186

Teď jsem zahlédl nějakého suchozemskeho žralok, nebo co to tam ten "herec" placal :D

0/0
10.8.2018 15:15

A11l94e93š 58J44a88n29á77č49e69k 3503484676553

https://www.csfd.cz/film/355310-mega-shark-vs-mecha-shark/prehled/ a tohle znáte :-D

0/0
10.8.2018 15:34

A84l80e79š 62H94o73ř13e97j48š55í 9353137145305

Jakmile paní Spáčilová nahodí takovouhle kritiku je jasný,že film bude pecka. Už se těším do kina.

+1/0
10.8.2018 14:27
Foto

L22i35b10o23r 29P21o44l96á68k 1170542746641

Nedávno tu psala o nové Mission Impossible a málem si cvrkla do textilu, to bude mnohem větší pecka než tohle, i když mě to zajímá taky. R^

0/0
10.8.2018 14:31

Z55d57e37n34ě13k 73H90e81r88d75i60n 1940253523419

Tyhle radoby dramaticko-katastroficko-hororovy filmy typu "zraloci tornado versus megahlemyzd" me davno neberou. Nemuze za to reziserovo zpracovani ani herecky vykony, ale proste ten motiv ... Nicmene ta nova "cruiseovka", k mymu uprimnymu udivu, je skutecnej trhak, jak kasovni, tak podle hodnoceni divaku.

+2/0
10.8.2018 14:54

L55i62b74o45r 91D98a71n28e38k 9628559956457

Meg má za první víkend 140 mil. USD tržby. Takže asi tak.

0/0
13.8.2018 18:17

8253927920461

Me tyhle filmy celkem bavej, takze do kina na to sice nepujdem.. ale na AppleTV a nebo tak.. to se na to klidne mrknu..

+3/0
10.8.2018 14:07
Foto

V94r35a11t53i49s25l64a12v 56J85i18n94d49r28a 3939457723829

Jaký je prosím důvod, proč zmiňujete značku vaší televize? Ještě jsem neviděl, že by někdo napsal "na Samsung/Panasonic/Sony TV se na to podívám".

0/0
11.8.2018 6:58

L67i57b44o36r 55D33a71n63e86k 9768379376597

AppleTV není televize, ale přehrávač.

0/0
13.8.2018 18:16

Najdete na iDNES.cz