seriál Letiště (2007)

seriál Letiště (2007) - seriál Letiště (2007) | foto: Prima

Letiště 98: Stávka

Kvůli stávce pilotů se Jaroslav s Růženou musejí vrátit z dovolené o několik dnů později.

Ivana zatím hlídá jejich byt, je tam se svými dcerami a stará se o malou Anežku. Václav Anežku a Ivanu navštěvuje a snaží se najít si bydlení, chce se odstěhovat od Roberta a ze sousedství Violy. Bohužel se mu ale nedaří byt tak rychle najít. Václav se svěřuje na sezení Elišce Maceškové, že ho rodiče přesvědčují, aby se dal dohromady s Ivanou. Ví, že Ivana by byla dobrou matkou, ale nic k ní necítí, pořád něco cítí k jiné ženě. Elišce je jasné, o jakou ženu jde.

Robert s Violou vědí, že se Václav situací trápí stejně jako oni. Rozhodnou se proto učinit pokus o usmíření - chtějí uspořádat v Robertově bytě večeři a vše si s Václavem vyříkat. Chystají to jako překvapení. Václav se ale zdrží s Ivanou na navštěvě v bytě Jaroslava a Růženy a Ivana mu navrhne, aby zůstal přes noc.

Ráno si jde Robert půjčit od Ivany na den holčičky. Když přijde do bytu, narazí tu na probouzejícícho se Václava. Okamžitě si to vyloží tak, že spolu Ivana s Václavem spali... V CA probíhá stávka pilotů, Karel je jejím tichým vůdcem. Fila se rozhodne vzdorovat a na jejich požadavky nepřistoupit.

foto
Seriál Letiště vysílá TV Prima
každé PONDĚLÍ a STŘEDU