Diskuse k článku

RECENZE: Ještě pochmurnější. I třetí Labyrint je návykový

Obě předchozí řady sledovalo nad milion diváků, od pondělí to mysteriózní krimi Labyrint zkusí potřetí. Tvůrčí tým zůstal, herecký má posily a vražedné nitky sedmi večerů řídí apoštolové.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L93a36d58i30s36l62a94v 33P54o80l86á59k 7554925145344

Děj se odehrává na Moravě a vše hrají herci z Prahy. Typické.

+1/−3
5.9.2018 14:49

A58l57e61n51a 36R28i72s92o78v25á 4166710539695

Není to stejný kostel jako v Andělu páně?

Pak mě dost baví ten zmatek s budovou léčebny v Medlánkách. A vůbec ty lehce popletené reálie;-)

+1/0
5.9.2018 10:32

T43e68r79e28z27a 71N91o71v10o56t57n97á 2464714729605

první díl byl slibný .Ty obehrané svíce, kápě atd teda moc nemusím , ale jinak se mi ta zápletka líbí . Hodně jsem zvědavá jak se to vyvrbí s postavou co hraje Freimanová a ten kluk Adam. Vrahouna tipuju na toho poldu , co hraje Švehlík :-P

0/0
4.9.2018 17:14

P19e29t29r94a 69H87o41d34o30v75á 4639641515209

Ten Švehlík mě taky napadl, ale na druhou stranu - ten mladej s ním přece mluvil, když mu zastavili s tátou, to by ho poznal, ne?

0/0
6.9.2018 7:29

P55e32t78r 83D46r27a78p37a75l 4414411863

no, bohužel pan režisér sklouzává do svých klišé...padouch sídlí na starém hradě, kápě, masky, stejné mříže jako v minulé serii. Ale jinak dobrý

+6/−2
4.9.2018 9:24
Foto

V14l92a38d80i10m30í28r 16K86r52o57u10p55a 8367558971512

Vrah bude mít podle mě něco společného se zdravotnictvím. Buď je to přímo lékař, nebo někdo, kdo pracuje v nějakém zdravotnickém zařízení. Má přístup k "rajskému" plynu, kterým v klecích uspává oběti, při pitvě rozříznutého se řez pilou nápadně shodoval s jizvami po zásazích bleskem, což mohl vědět nějaký lékař, který se podílel na zdravotním ošetření oběti v minulosti. Možná se pletu, ale dám si pozor na lékaře v seriálu se vyskytující...;-)

0/0
4.9.2018 9:23

P17e36t29r 88D10r34a28p61a34l 4544801813

psychiatr Ťulda?;-)

+1/0
4.9.2018 9:25

J53o86s62e82f 39K36o40m91e94n62d44a 3329149684797

A je to venku :-/

0/0
4.9.2018 9:41
Foto

V31l83a89d90i32m38í33r 34K15r66o68u14p67a 8197288751752

No, ten mi taky napadl, je to zatím jediný lékař - známý herec, co tam byl, ale zase si říkám, jak by se mohl dostat psychiatr k ošetření zasaženého bleskem a taky mi moc nesedí jeho výška postavy, když to srovnám s postavou v masce...:-)

+1/0
4.9.2018 9:47
Foto

V46l34a43d64i93m26í26r 98K25r15o55u54p91a 8967838401532

Pokud se ale bude v seriálu dále vyskytovat, začnu nad ním vážně uvažovat. :-)

0/0
4.9.2018 9:50

P76e43t62r 57D52r29a62p57a26l 4694321713

viděl ste ty boty? ty měly pěkně tlustou platformu;-)

0/0
4.9.2018 9:56
Foto

V81l76a86d68i85m79í35r 25K37r67o73u91p17a 8327768781222

No, ono po kamenech někde ve sklepení hradu se moc asi v polobotkách rajtovat nedá, ale uvidíme;-)

0/0
4.9.2018 10:07

J69a84n72a 23R22o50h41á22č87o80v23á 6116456105551

taky me napadnul-jak tam pozoroval z okna tu podrezanou s klukem:-)

0/0
4.9.2018 10:02
Foto

V75l52a33d78i66m33í20r 14K15r38o69u19p69a 8707508291512

Jakou barvu očí má Ťulda? Jestli modrou, mohl by být vrah, v jednu chvíli je vidět v masce jasně jeho oči.

0/0
4.9.2018 10:08
Foto

V82l45a56d84i58m57í69r 35K54r55o96u97p21a 8237908661272

https://www.obrazky.cz/?q=otakar%20brousek%20ml&fulltext&mm=2#utm_content=obrazky&utm_term=otakar%20brousek%20ml&utm_medium=hint&utm_source=undefined&id=a6612ff055368e67

Vidím oči, který byly v té masce:-)

+1/0
4.9.2018 10:36

A25l63e98n97a 22R87i58s80o67v84á 4526400719505

Dobré to bylo! ;-)

+1/0
4.9.2018 9:19

J61a71n28a 98R53o70h27á93č62o52v21á 6766236155921

nevite nekdo, kdo je vrah:-)

0/0
4.9.2018 9:06

J24a77n 51Z51e55n85k29l 5535707560965

Pochmurná atmosféra tam je. Ale osobně se v tom ztrácím, příliš mnoho dějových proudů. Uvidíme ...

+3/0
4.9.2018 6:40

P14e90t72r 27D94r82a15p59a46l 4494941903

proč, zatím jenom odbočka ke Kratinovi a Freimanové

+1/0
4.9.2018 9:44

P23a56v97e69l 46S54l10a20m44a 9749732691737

A ta s tím nemluvou Adamem?

0/0
4.9.2018 19:18

J88i30ř94í 60J41u28ř56i51c55a 2658353311

Recenze a hned spoiler jak hrom. Sorry, ale to jsem nečekal. Ne, že by mi to zkazilo sledování, ale na upoutávky nekoukám a tohle mne, v půlce prvního dílu ze záznamu, docela překvapilo. Tak Ď.

+1/−3
3.9.2018 21:21

P44a57v38e71l 63Š68ť53a29s85t37n93ý 7570269825977

Pokud někdo má potřebu číst během sledování recenzi (už to je hodně zvláštní), měl by předpokládat, že se v ní dozví něco, co nechce. Nebo si taky v půlce hokejového zápasu ze záznamu otevřeš článek o jeho průběhu?

+2/0
4.9.2018 9:04

M70i45r62o38s26l12a52v 16C62a20n97k14a31ř 2479488678893

Sorry, je to opet wannabe temna krimi. Toporne, nepresvedcive a nepravdepodobne. U nas nejlepe funguje to, co je zalozene na skutecnych nametech, Hrisni lide, Pripady 1. oddeleni a i, at chceme nebo ne, remeslne dobry Major Zeman.

+12/−8
3.9.2018 20:17

T71e47r11e96z70a 48N80o16v30o49t86n60á 2354474449585

ale kdepak skutečné náměty ....podívejte , jak jsou u nás oblíbené severské detektivky, z kterých se Strach dost inspiruje . Třeba Most, Zločin atd .

+1/0
4.9.2018 17:16
Foto

J29a85n 15H92a37ž19m28u91k51a 6743616645

Na Pustinu Strach nemá.

+4/−8
3.9.2018 18:44

N63e31l81a 46Š69á13f84r77o80v11á 1988960802

Vidíte a mně se Pustina nelíbila, zato Rapl mě nadchnul. :)

+6/−1
3.9.2018 21:10

P32e94t61r65a 55H37o72d63o54v11á 4619421735629

A mě se líbi jak Pustina, tak Labyrint, tak Rapl :-)

+3/0
4.9.2018 18:38

P62a28v19e55l 94S86l26a51m97a 9679502891317

Pustina je odpad , tomuhle dám ještě šanci

0/−2
4.9.2018 9:33

K61a65r76e27l 85S18t22r14ž23a66n35o94v47s87k11ý 1198305305

Já se těším. Jen asi počkám, až seriál skončí a pak se podívám na všechny díly přes víkend. Takhle jsem napnutý do dalšího týdne a část zapomenu.

+22/0
3.9.2018 12:38

M14a94r50t32i59n 71V55i13o19c63h79n95a 6935250641150

Dělám to stejně. Ušetřím si seriál na dovolenou o Vánocích a zabiju tak jeden celý den ;-)

+3/0
3.9.2018 14:26

J20o96s77e83f 74K34o61m57e48n61d82a 3599569974257

Tak to bych neriskoval, na druhou stranu, pokud to bude capina, máte den volna :-)

0/−1
3.9.2018 20:00

J42a77n47a 45S94t80e39h16l15í71k81o97v57á 6338261715208

jo, to taky nesnáším, ale stejně jsem koukala, jako vždycky když je nová Hra o trůny, tak jak ten vůl čekám týden na další díl :-)

+1/0
4.9.2018 8:43
Foto

D40a42n 77R13u41b46í54n 4783423919

Ne. Není. Přepnuto po pár minutách na Netflix.

+1/−6
3.9.2018 12:37

T82o96m88á95š 56S21l48a47v28í55č78e69k 6343804906721

Netflix jsem zrusil, protože tam kromě Narcos bylo úplný kulový.

+1/−2
3.9.2018 13:37

E21v91a 35B14á33r32t88o71v28á 6242306227

Ono už se to dá někde shlédnout, ta třetí řada? Kde?

0/−1
3.9.2018 13:59

J41i91ř66í 61Č87e55r18n25ý 7752356861

V televizi;-)

+3/0
3.9.2018 14:25

Najdete na iDNES.cz