Pondělí 17. února 2020, svátek má Miloslava
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pondělí 17. února 2020 Miloslava
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

P58a94v32e26l 34D70o50m51i53n78i60k 8918255473158

Recenze kromě toho, že poťouchle nastiňuje obsah druhého, ještě nevysílaného dílu, mi připadá příliš příkrá, snad až zaujatá. Film nezobrazuje nic jiného než prostředí, jaké nám téměř třicet let s tu větším, s tu menším smyslem pro barvitost a detail popisují česká média, včetně iDnesu, na jehož stránkách aby člověk něco pozitivního pohledal. Ano, ve filmu je plno klišé, ale občan téhle republiky má občas dojem, že žije v žumpě, která má klišé ve znaku.

+23/−1
doporučit
26.1.2020 22:03

M80i53l76o44š 43B34r60a31d28í84k 3746619377208

Takže korupce, zlodějny a spolupráce s mafiány jsou klišé? Nic takového snad v naší politice neexistuje? Tak se mi zdá, že je klišé to, když se někdo snaží předstírat, že politikům jde o naše blaho a o nic jiného.

+21/−1
doporučit
26.1.2020 22:38

M87a23r55t86i78n 15J16i22n36d72r45a 6751682699953

Ta recenze je tak zaujatě napsaná, že mě ji ani nebavilo dočíst.Rv

+20/−3
doporučit
26.1.2020 21:35
Foto

J63i40n54d28ř96i78c84h 83H61e80g46r 7960732140414

Je vcelku s podivem, že únosy. korupce, vraždy a jiné zločiny z 90.let jsou pro kritika klišé.

+10/0
doporučit
26.1.2020 21:49

J58i18ř23í 41K65a64d14l14e46c 3415976676278

Paní Spacilova kritizuje na objednávku pol. Stran a mafie? Viděl jsem ten díl a nepřipadá mi, že by nebyl pravdivý... Možná je trochu pribarveny, ale je až moc podobný některým kauzam... A musím že je opravdu depresivní. Tak jako naši politici...

+15/−4
doporučit
26.1.2020 22:44

J14a97r67i64n 90V34a64š53k30ů43j 5394405133380

Trošku jsem se ztrácel v ději, nějak mi unikalo, kdo je kdo a co tam jde. To předchozí dílo na dvě nedělní noci Stockholmský syndrom bylo od začátku jasnější a povedenější, akorát to ten druhý díl a ten konec totálně pohřbil.

+8/−1
doporučit
26.1.2020 22:15
Foto

D93a15n 42R18u42b18í93n 4233373629

Zase tradiční televizní česká šeď, která jen tupě a trapně kopíruje zahraniční estetiku a dramaturgii, navíc v šestákovým námětu pana senátora Lásky, který nebýt Ratha nenapsal by nic originálního... jediný moment chválím a to sice sdělení, že je jedno která partaj bude zrovna u moci, protože jsou všechny stejně zařízený. Volič je ale ovce s krátkou pamětí tka jen jen otázkou koho pustí ke korytu po Burešovi, howgh.

+8/−2
doporučit
26.1.2020 23:17

P36e14t40r 59N35ě17m86e97č20e66k 1792624232803

Mirka opět nezklamala svou záští vůči všemu, co je v režii ČT. První díl byl velmi podařeně udělán, za mě palec nahoru!

+11/−5
doporučit
27.1.2020 9:19

J16i48ř48í 87S38t74e83j10s61k36a19l 8982139328653

Je tam figur, jak na orloji.

+5/0
doporučit
27.1.2020 18:41

P59e32t89r 70D15r38a85p93a15l 4274221563

no, pravdu má. V postavách jsem se fakt ztrácel, jednání policejních špiček jak v Kolumbii. Na druhou stranu tomu nechyběl humor, už jen název strany Konzervativně-liberálné a Sociálně-občanská. Policajt má manželku, milenku a ještě ojede každou kolegyni...to asi pracuje 25 hodin denně a vstává o hodinu dřív. Vetchý pracuje nejspíš pro Mosad, jak je tajemnej

+5/0
doporučit
27.1.2020 7:15

D40u30š45a58n 40B91a61n11á93k 9681169833617

Aha, Krajčo se zase pokouší hrát ? Nic moc herec teda...Rv

+5/0
doporučit
26.1.2020 23:17

J77a35r51o14s49l36a14v63a 42K60o44l88i91h18o52v29á 6549437697263

Film, který je natočený celý ve tmě.. A obsahově nudný.

+5/−2
doporučit
26.1.2020 21:46

J28a52n 79B26a77r77t16u51š31k70a 7896261151183

"Má pravdu, předsedo!" Teda má jí ta Spáčilová ....

+4/−1
doporučit
26.1.2020 23:20

O36n12d44r88a 64P89r18o91c96h68a11z68k48a 4828196809491

Z Krajča mi je špatně kdykoli ho vidím.

+8/−7
doporučit
26.1.2020 22:25

J34i45ř67í 43Š34l55a35j36s 5704294611411

Paní Spáčilová musí kritizovat, bo by na chleba nebylo, aby byl pak i pan Plesl pochválen.

Koho chleba jíš, tomu do zadku lez.R^

+4/−4
doporučit
27.1.2020 9:35

P71a69v27l83a 82K80v49a84p64i78l78o18v35á 7549208244187

Pro mě velký zklamání. A že je to horší než Bez vědomí, v tom má Spáčilová pravdu.

Navíc Krajčo jakkoli je opravdu skvělej hudebník, tak herec je zoufalej. Jako vedlejší role jsou ještě snesitelný, ale jakmile má v něcěm hlavní roli, tak to spolehlivě zabije. Že na to režiséři ještě nepřišli, je mi záhadou. Líbivá tvář a hezkej hlas fakt nestačí.

+4/−4
doporučit
27.1.2020 7:06

T39o33m42á49š 31B65í79l47ý 2745110557

Dalo se na to koukat 1/4 hodiny. Už mě tyhle policejní fantasmagorie lezou na nervy. Policajti nejsou schopný chytit v reálu partu vykradačů baráků na okraji Prahy a ve všech těchto slátaninách oplývají takovými vlastnostmi, že člověk žasne. A ti poctivý policajti ať se neuráží.

+3/−2
doporučit
2.2.2020 15:33

K18a62r93o70l55í60n35a 98B82r84o65d11s68k95á 4847559665580

Pro mě velké zklamání. Díky recenzi alespoň vím, na co se nebudu v neděli dívat, protože jsem si naivně myslela, že druhý díl bude lepší než ten první.

+3/−2
doporučit
27.1.2020 10:34

P17a78v44e20l 27K41l95u29s91á49č14e46k 6458171797920

... touto recenzí Spáčilová dokázala svoji hloupost!! Tohle není klišé, to je každodenní realita Česka!

+5/−9
doporučit
27.1.2020 10:08

J75a11n 83V18a61r74g29u21l40i33č 7721313737533

Díval čtvrt hodiny a pak učinil pokání a přešel na Art k starému, dobrému Werichovi..

+2/−2
doporučit
27.1.2020 10:50

J46a19k23u87b 66Š31o21l96c 8441628734365

Já bych si dal raději Malý pitaval, to jsem se stíhal orientovat a bylo to i vtipné.

+2/−2
doporučit
27.1.2020 8:07

P67e84t94r46a 48L57a31c74i29n82o70v57á 9953423594333

Už jsem asi vážně stará. Hercům bylo špatně rozumět, špatně vidět do ksichtu, ani to prostředí nebylo moc vidět, hlavně to špionování z auta na 30m slyší, co se říká v restauraci? To je neruší okolní hluk? Připadám si jak moje 80 letá babička, když nadávala u zpráv, že nerozumí zprávám, pokud je četla Slovenka.

+2/−3
doporučit
27.1.2020 13:47

I78g93o67r 74S55v47a13t93o32s 8565508577815

M Spáčilová: ..."nicméně po žánrově příbuzném Stockholmském syndromu šla (Vysoká hra) výrazně dolů..." to už by se rating musel dostat do záporných čísel...

+2/−3
doporučit
27.1.2020 12:01

J78a65k31u43b 35Š16o43l25c 8931838254985

Naštěstí realita je snad lepší, jinak by to bylo opravdu děsivé. Na ČT jako vždy tragický zvuk, Svobodovi filmy se bohužel odehrávají většinou ve tmě, což mě tedy také nenadchne. Obecně jsou filmy o násilí, plné paranoie dost naprd.

+2/−3
doporučit
27.1.2020 11:32

M97o34j62m47í65r 90V33r70t86o28c50h 2930983802292

A neřekl majitel a současně premier že všetci kradnú ? Lid ho vyslyšel a zvolil, tak že to musí být realita. Lid se nikdy nemýlí, to je vlastnost kritiků.

+1/0
doporučit
27.1.2020 16:10

Najdete na iDNES.cz