Diskuze

Kdo je Joker, který porazil Nabarvené ptáče? Revolucionář komiksu

Třebaže se Nabarvené ptáče Václava Marhoula stalo nejdiskutovanějším dílem 76. benátského festivalu a dostalo trofej UNICEF pro film bojující za práva dítěte, na cenu v hlavní soutěži nestačilo. Vyhrál ji americký Joker, portrét padoucha z batmanovského komiksu. Co je zač?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Srovná se tady nesrovnatelné. Každý ten film je prostě jiný. Jeden bude kina plnit a při tom druhém z nich budou slabší povahy utíkat.

0 0
možnosti

Tak nějak jsme se nedověděl, že se zejména jedná o vysoce funkčního sociopata s psychopatickými rysy.

1 0
možnosti

Verim, ze obidva filmy su uzasne. Nabarvene ptace som citala knihu - je to skutocne silny zazitok a na film sa tesim - aj ked viem aky strasny bude. Na nove ponatie Jokera sa tesim tiez.

0 0
možnosti

Co to je „prostřední historické drama“? Neměla jste Mirko napsat průměrné? Takže už i vy používáte automatický překladač a ani to pořádně po něm nečtete? To je hodně smutné.

4 1
možnosti
Foto

D78a31n 56R24u66b14í13n

9. 9. 2019 13:36

Joaquin Phoenix V Marhoul si ten komentář o pohádce mohl nechat pro sebe a podívat se na trailer, aby pochopil. Mám taky averzi na komiksové pohádky a jejich plochost. Nicméně už Nolan dokázal, že z komiksu se dá vytřískat stejně kvalitní materiál jako z filmu ze skutečného světa.

4 0
možnosti
Foto

Z Jokera jsem viděla jen trailer a podle mě byl skvělý. Žádný padouch, který se zrodí po pádu do neznámé chemikálie, ale člověk, který už toho má prostě dost.

4 0
možnosti