Jennifer Lopezová okouzluje krásou

  • 6
Přestože svobodná matka Jennifer Lopezová neoplývá bohatstvím, dokázala sobě a svému desetiletému synovi zajistit dobrý život. Pracuje jako služebná v prvotřídním manhattanském hotelu Beresford, kde ji jednoho dne požádá návštěvnice z vyšší společnosti, aby za ni vrátila luxusní módní oděvy. Předtím, než Marisa odnese šaty zpět do obchodu, na popud své přítelkyně Stephanie do nich na několik okamžiků vklouzne.... Tak začíná snímek Krásná pokojská, který od června nabídnou česká kina.
Podívejte se na ukázky z filmu.

V tom okamžiku se však ve dveřích objeví její syn Ty (Tyler Garcia Posey) spolu s atraktivním Christopherem Marshallem (Ralph Fiennes) - kandidátem na amerického senátora a zároveň jedním z nejžádanějších manhattanských mužů.

Christopher považuje Marisu (Jennifer Lopezová) za jednoho z hotelových hostů a je ihned okouzlen její krásou. Když pak Ty Marisu požádá, zda by mohl jít s Christopherem na procházku, Christopher jí nabídne, aby se k nim připojila.

I přes vzájemné sympatie se Marisa zdráhá navázat s Christopherem bližší vztah, protože se obává ztráty všeho, co se jí během let těžké práce podařilo vybudovat.

Christopher však o Marisu nadále usiluje, a to i přes

Krásná pokojská
USA, 2002

režie Wayne Wang  
scénář Devin Wade 
kamera Karl Walter Lindenlaub   
hrají

Jennifer Lopez
Ralph Fiennes
Natasha Richardson
Stanley Tucci
Tyler Garcia Posey

hudba Alan Silvestri  
původní název Maid In Manhattan
délka 107 minut
žánr Romantická komedie  

Krásná pokojská - premiéry

kina 5. června 2003
to, že tím riskuje svou politickou kariéru. Když se střetne nenadálá romance se záměnou identity a všudypřítomnými drby, Marisa i Christopher pochopí, že čím větší jsou sny, tím větší je i šance, že se jednou splní.

„Hlavní hrdinka tohoto filmu se snaží najít ve svém životě rovnováhu mezi tím, co dělá pro sebe a pro svého syna. Uvědomí si, že je v pořádku chtít více a jít za tím.“ Takto Jennifer Lopezová shrnuje svou roli hotelové služebné, která kvůli lásce riskuje vše, čeho v životě dosáhla.

„Marisa je silná žena, která si zařídila život po svém a dokázala při tom věnovat dostatek času i své rodině a přátelům,“ vysvětluje herečka. „Potom narazí na lásku, jakou člověk nepotkává každý den, a to vnese do jejího života zmatek. Je to velice legrační a skutečné zároveň.“

Stejně jako Jennifer Lopez je filmová Marisa portorikánkou narozenou v Bronxu, která pochází z prostředí pracující třídy. „Znala jsem tuto dívku lépe než jakoukoliv jinou postavu, kterou jsem kdy hrála,“ říká Lopezová. „Znám ten pocit, když člověk zakazuje sám sobě snít o lepším životě.“

Fotografie z filmu Krásná pokojská.

Fotografie z filmu Krásná pokojská.

Fotografie z filmu Krásná pokojská.

Fotografie z filmu Krásná pokojská.

Fotografie z filmu Krásná pokojská.