Moderátor a novinář Honza Dědek

Moderátor a novinář Honza Dědek | foto: Lenka Hatašová

Honza Dědek se v létě se svou talk show vydá na české a moravské zámky

  • 8
Zábavný pořad 7 pádů Honzy Dědka čeká sice o prázdninách natáčecí pauza, ale moderátor rozhodně nelení a se svou show vyráží za diváky napříč republikou.

Honza Dědek během letní tour 7 pádů Honzy Dědka na cestách vymění důvěrně známou scénu Malostranské besedy, kde se show už roky natáčí, za prostředí nádvoří českých zámků. Jeho pořad bude k vidění například v Lednici, Brně, Kutné Hoře, Litomyšli, Dalešicích, Ostravě, Kroměříži, Olomouci, Ostravě, Jindřichově Hradci a dalších městech. 

V jedinečných kulisách tamních zámeckých nádvoří bude zpovídat vždy dvojici hvězdných hostů. Mezi nimi se objeví Jiří Krampol, Josef Dvořák, Martin Dejdar, Dana Morávková, Tomáš Matonoha, Štěpán Kozub, Martin Zounar, Taťána G. Brzobohatá, Ondřej G. Brzobohatý, Michal Novotný, Vladimír Polívka, Marek Taclík, Filip Rajmont, Pokáč nebo Petr Švancara. Ti dostanou podstatně více prostoru, než jsou diváci z televizních obrazovek zvyklí.

„Nejtěžší jsou hosté, kteří buď nemluví, nebo mlčí. Pokud se někteří hosté ujmou slova, promění talkshow v monolog, který diváky baví, nemám problém se sám stát jedním z nich. Ale pokud z donucení převažují moje promluvy, začínám se potit…,“ přiznává novinář, jehož rozmluvy s hosty působí vždy bezprostředním a pohodovým dojmem. 

Dodává, že bez důkladné přípravy k moderátorskému stolu nikdy neusedá. „Miluji improvizaci – pokud je dopředu dobře nazkoušená. Jinými slovy, sázím na co nejlepší přípravu, která je mi pevnou půdou pod nohama. Teprve pak lze po mém soudu improvizovat,“ prozrazuje.

Vstupenky na 7 pádů Honzy Dědka na cestách jsou k prodeji v síti Ticketportal, podrobné informace naleznete na facebook.com/7PADU.