Úvodní díl nové talk show Haliny Pawlowské odvysílá Česká televize 3. června.

Úvodní díl nové talk show Haliny Pawlowské odvysílá Česká televize 3. června. | foto: Marek Navrátil, iDNES.cz

Halina Pawlowská zve do své nové Mamba show nezvyklé hosty

  • 7
Po úspěšných Banánových rybičkách se Halina Pawlowská vrací na obrazovky ČT s novým pořadem Mamba show, jeho první díly právě natáčí s režisérem Rudolfem Vodrážkou. Půjde opět o žánr talk show, kam si autorka v roli moderátorky bude zvát známé i neznámé hosty.

Pawlowská tu slibuje útočiště pro všechny, kteří mají pocit, že nejsou takzvaně "in", tedy nezapadají do módních norem dokonalosti, krásy, stylu a zdraví.

Například v úvodním dílu Dlouhá jako bidlo, který se vysílá 3. června, zaplní studio lidé s nadměrnou tělesnou výškou. "Vážně i nevážně se pokusíme zjistit, zda dámy měřící přes 180 centimetrů skutečně trpí společenským handicapem, jak se vedle nich cítí muži malého vzrůstu a jestli může vyšší žena políbit trpaslíka," slibují tvůrci.

Pořad se vyrábí s předstihem, právě dnes se bude na Kavčích horách točit již šestý díl cyklu Mamba show. Nese název Jsem alergik a trápím se a po boku Haliny Pawlowské se v něm představí například zpěvačka Monika Absolonová, herci Pavel Kříž a Csongor Kassai nebo kadeřník a odborník na krásu hvězd Zdeněk Fencl.