Z filmu Lovecká sezóna

Z filmu Lovecká sezóna | foto: Bontonfilm

Druhá Lovecká sezóna staví proti sobě domácí mazlíčky a divoká zvířata

Animovaným medvědům, jelenům a jiné zvířeně se před dvěma lety podařilo uhájit les před nájezdem lovců. A také se jim podařilo vyždímat peněženky návštěvníků kin, takže je tu všechny máme znovu.

Z filmu Lovecká sezónaZvířecí tlupa v čele s užvaněným a potrhlým jelenem Elliotem a zdomácnělým medvědem grizzlym Boogem se tentokrát dostane do středu rozhodujícího souboje mezi dvěma živočišnými skupinami, které se navzájem nenávidí – divokými a domácími zvířaty.

K němu dojde kvůli jednomu rebelovi - jezevčíkovi Buřtíkovi, který "zdrhnul" svým páníčkům, aby ochutnal tu pravou svobodu. V divočině sice Buřtíka láká volnost, v karavanu jeho páníčků zase vitaminové kosti. Ty nakonec také vyhrají.

Pozor na "zpruzené" pudly

Buřtík si sice nakonec uvědomí, že v divočině bylo lépe, jenže to už s ním jeho majitelé míří na sraz chovatelů domácího zvířectva, jemuž šéfuje jeden věčně "zpruzený" pudl. Ten kromě špatně provedené ondulace nenávidí ještě jednu věc – divoká zvířata.

Zmíněný střet je zcela nevyhnutelný. A Elliot s Boogem budou muset oprášit všechny triky, aby z téhle krize vyšli se zdravou kůží, a navíc ještě zachránili nového kamaráda Buřtíka.

TRAILER K FILMU LOVECKÁ SEZÓNA 2

"Lovecká sezóna 2 obsahuje všechno, po čem srdce dětského fanouška animovaných filmů touží. Roztomilou grafiku, zábavné postavy a ještě vtipnější gagy ve scénáři, na kterém pracoval početný tým," slibují distributoři.

Z filmu Lovecká sezónaScénáristům ale šéfoval David I. Stern, který je podepsán už pod veleúspěšným prvním dílem. O režijní sesli se pak dělili dva tvůrci - Matthew O'Callaghan, zkušený animátor, jenž pracoval na loňském hitu Beowulf, a Todd Wilderman, který byl už u natáčení první Lovecké sezóny a jehož zkušeností s vizuálními efekty využili i tvůrci filmové série o Harrym Potterovi.

Snímek jde do české distribuce s ohledem na dětského diváka v českém znění. Hlasy animovaným postavičkám propůjčili Ondřej Brzobohatý, Jitka Ježková, Tomáš Racek nebo Jitka Smutná.

Lovecká sezóna 2 (Open Season 2)
Animovaná komedie, USA 2008, přístupný, dabing - režie Matthew O'Callaghan a Todd Wilderman - v českém znění: Ondřej Brzobohatý, Jitka Ježková, Tomáš Racek, Tomáš Juřička, Petr Pelzer, Jan Maxián, Jitka Smutná
Česká premiéra: 18. prosince 2008