Lucie Vondráčková ve filmu The Perfect Kiss (2017) | foto: © 7e Art Distribution

Vydání desky i nový film teď musí počkat, potvrdila Lucie Vondráčková

  • 86
Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková posouvá kvůli rozvodu vydání desky Růže i natáčení filmu Hotel Limbo. „Starší syn šel do první třídy, mladší do nové třídy ve školce. Odstěhovali jsme se. Těch změn je teď pro ně tolik, že zůstávám maminkou, která je s dětmi doma na plný úvazek,“ vysvětlila Vondráčková pro iDNES.cz.

Odklad nové nahrávky oznámil Tomáš Ságl ze Ságl Production. „V příštích dnech jsme měli vydat Lucii Vondráčkové desku Růže. Vzhledem k nastalým rodinným záležitostem zpěvačky a po dohodě s ní posunujeme termín vydání i s doprovodnými akcemi. Desku Růže uvedeme v nejbližší možné době a zpěvačce přejeme pevné nervy v nelehké životní situaci,“ sdělil Ságl.

Také společnost Luna Studios zveřejnila, že kvůli rodinné situaci Lucie Vondráčkové se natáčení filmu Hotel Limbo odkládá na pozdější termín. „Hlavní role vyžaduje soustředění a duševní pohodu,“ vzkázal producent Stanislav Dvořák, jenž v Kanadě koprodukci připravuje.

Lucie Vondráčková nás poprosila o posunutí termínu hlavně kvůli začátku školního roku a stoprocentní péči o děti,“ doplnila režisérka Tina Adamsová. „I když to mění natáčecí plán, musíme soukromí herečky respektovat,“ dodala filmařka, s níž Vondráčková v zámoří natočila už snímek Dokonalý polibek.

Příběh hrdinky chystaného projektu shrnuje distribuční slogan „neměla nic, teď má hotel a spoustu problémů“. Vondráčková, která se v současné době rozvádí s hokejistou Tomášem Plekancem, si na roli počká. „Teď je pro mě a pro oba mé syny nejdůležitější, abychom byli spolu,“ vzkázala.