Herečka Andrea Hoffmanová při natáčení filmu Věčně tvá nevěrná | foto: Happy Celulloid

Zase romantická komedie. Film Věčně tvá nevěrná léčí pomocí záletů

  • 2
Pod názvem Věčně tvá nevěrná na motivy scénáře Jana Míky točí Milan Cieslar romantickou komedii z manželské poradny. Hodlá jí navázat na své předchozí snímky stejného žánru Láska je láska a Život je život. Hlavní roli má Saša Rašilov, premiéra bude v lednu 2018.

Komedie líčí, jak psycholožka z manželské poradny originálně zachraňuje rodinu svého synovce před osobním i podnikatelským krachem. Pomůže jim zachránit manželství i firmu, ale pouze pod jedinou absurdní podmínkou. Musejí se rozvést. Nikoliv na oko, ale na základě pádného důvodu - nevěry.

Hrdinové se musejí navzájem přistihnout in flagranti: on svou ženu, ona svého muže. Zvláštní medicína ovšem zabere, od chvíle, kdy psycholožka zrušila zakázané ovoce, se oba partneři o zálety snaží marně a manželská krize je zažehnána.

Cieslar, který ještě před Vánocemi uvede do kin jinou svou romantickou komedii Špindl, obsadil do filmu Věčně tvá nevěrná vedle Rašilova také Pavla Kříže či Josefa Lábuse a herečky Vilmu Cibulkovou, Lenku Vlasákovou nebo Andreu Hoffmanovou v roli bývalé, ale vytrvalé milenky hlavního hrdiny.