Anastasia Chocholatá v seriálu Srdce z ledu

Anastasia Chocholatá v seriálu Srdce z ledu | foto: Netflix

Z Troškovy pohádky na Netflix. Chocholatá hraje v seriálu Srdce z ledu

  • 2
Anastasia Chocholatá, která si zahrála hlavní roli v pohádce Zdeňka Trošky Zakleté pírko a prošla seriály Modrý kód, Vyprávěj či Ohnivé kuře, se prosadila v zahraniční produkci.

V britsko-kanadském seriálu Srdce z ledu, v originále Zero Chill, který je k vidění na Netflixu, ztvárnila dívku, jež od krasobruslení přejde k hokeji, kde se postaví do branky.

„Herce produkce hledala po celé Evropě i v Kanadě, natáčeli jsme pak půl roku v Anglii,“ shrnula dvacetiletá herečka, která si zpočátku nebyla v angličtině příliš jistá.

Nyní jí píší fanoušci z celého světa, zejména z Brazílie, kde má seriál určený náctiletým divákům největší úspěch. „Chodí mi krásné zprávy, to se vždycky hezky čte,“ líčí.

Projekt má zatím deset dílů, jestli vznikne druhá řada, je podle Chocholaté ještě ve hvězdách. „Musím čekat, jak to dopadne, stále jsem vázána smlouvou,“ vysvětluje, proč nyní nemůže příliš plánovat.

Seriál Srdce z ledu vypráví o nadějné krasobruslařce, která musí změnit plány, když se její bratr dostane na hokejovou akademii a celá rodina se proto stěhuje. Ústřední dvojici sourozenců představují Grace Beedie a Dakota Taylor.