Pondělí 17. února 2020, svátek má Miloslava
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pondělí 17. února 2020 Miloslava
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

P43e48t44r 43H10o32r62s38k39ý 9365413958456

Mirko, už to vypadá, že budete muset brzy hrábnout do záporných čísel. :-)

+114/0
doporučit
12.2.2020 11:37

M42i58l57a38n 16P88o83k49o74r42n74y 3190965508226

Film jsem neviděl, ale recenze celkem pobavila. Spáčilová pro mě není úplné měřítko, ale celkem jí to věřím. Dřív jsem do kina chodil skoro výhradně na české filmy. Dnes se jim snažím spíš vyhýbat.

+126/−1
doporučit
12.2.2020 11:17

O72t26a 87D86v57o84r35a84k 5221786410119

Je strašné kolik hloupých a pitomých českých filmů se musí natočit než vznikne jeden kvalitní. Mám zkušenost, že jakmile vidím, že v produkci je zastoupena Prima nebo NOVA tak ve většině případů se jedná ........, však vy všichni víte

+101/−2
doporučit
12.2.2020 11:26

G45u58s19t63a94v 17S42o52j41k72a 1418173585374

To mají ti dobří herci zapotřebí ? Hrát v takovém braku ? To jde opravdu jenom o placení složenek ?

+68/0
doporučit
12.2.2020 11:34

M91a36r58t60i93n 35K88ř86í28ž 9413842290337

Myslím, že Mirce Spáčilové film do oka moc nepadl :-D, asi to bude skutečný "klenot". S jejími recenzemi se většinou shodnu a tak si toto dílko raději nechám ujít.

+67/0
doporučit
12.2.2020 11:19

D29o54m70i10n53i79k 14K70o69u42k41a39l 5608872864270

Ja to urcite stahnu. Mirka a 0%, to bude masochismus. Nekdy je dobre se podivat i na uplne dno. U nekterych filmu clovek place, u nekterych se smeje, premysli, dojima se, boji se...... a u nekterych se stydi.

+70/−1
doporučit
12.2.2020 11:31

M64a82r45t55i83n 53P28a35t83e86j14d51l 9840644835732

Ten Langmajer poslední roky opravdu bere samý povedený role! 

+77/−2
doporučit
12.2.2020 11:22

A17n87n10a 66K22i49r21š62o86v37á 9476560545883

Jen si vždycky vzpomenu na výkřiky "takyumělců" na poli filmu, že před rokem 89 nemohli točit kvalitní filmy.... chacha

+85/−5
doporučit
12.2.2020 11:30

M33i91l57o57š 67K53r97u12m67p 2454187254

wow

Kdyby to někoho zajímalo, tak tento film se svými 0% zařadil po bok filmu Maturita z 2013, víckrát nulu nedala

+45/−1
doporučit
12.2.2020 11:22

L25a98d61i78s86l81a37v 88M54a95l14ý 4238191753821

Když pořád frčí Výměna manželek, není se čemu divit.

+37/0
doporučit
12.2.2020 13:15

M77i42l44o41s64l47a55v 48R57o96z94b40o90ř26i58l 5305569683201

Netočte to, když to někdo zaplatí. Že by nový druh pračky na peníze?

+44/−1
doporučit
12.2.2020 11:43
Foto

J80o75s53e71f 22B48á93r75t12a 7510632688136

Tak třeba film Špindl byl totální hrůza, nechápu, že se točil Špindl 2.

+33/0
doporučit
12.2.2020 12:45

R71o49b83e91r91t 62K39r81e79j67č95i40ř40í42k 5795902590641

Nic proti, ale tako se naše umělecká fronta nezmůže na nic jiného, než různou recyklaci těch téměř 60ti letých DonJuanů .... ?

+36/−1
doporučit
12.2.2020 11:18

T22o95m59á54š 35N19o32v63o65t21n74ý 5430104638319

Nepřestává mě překvapovat úchylná potřeba současných českých „tvůrců“ cpát sex, postelovou scénu či alespoň dvojsmyslné narážky do v podstatě jakéhokoliv filmu z poslední doby, snad s výjimkou těch pro mladší publikum.

Nejhorší je tento trend právě u komedií, kde je dnes založena snad polovina „humoru“ na sexu. Obvykle se navíc jedná o velmi trapné pokusy o vtipnost, zábavné snad jen pro samotné tvůrce nebo bandu puberťáků (a ti zpravidla na tyto „veledíla“ do kin nechodí).

Opravdu, pokud s tímto tématem neumí čeští filmaři zacházet (a oni to většinově neumí) tak by bylo lepší ho neužívat, neboť jen přidává na pocitu trapnosti u beztak nevalných filmů...

+28/0
doporučit
12.2.2020 12:52

D91a88v37i57d 55H58r17u83b27ý 1886222235899

Reziser nejaky Petr Zahradka. Zkusenosti: serialy typu Doktor Martin, Ordinace v ruzovce, atd. Asi by bylo naivni ocekavat veledilo :) Akorat premyslim kde se na tohle berou finance?

+33/−1
doporučit
12.2.2020 13:34

V41á79c96l44a71v 18S83v76o53b16o36d87a 3411469360300

0% ?! tak to je slušnej stěr i od Mirky. Už se těším na šťavnatá hodnocení na csfd :D

+30/−1
doporučit
12.2.2020 11:39

P58e26t12r 84N64i95v41n26i69c66k75ý 3842484135957

Kdyby to dostalo 10%, tak na to kašlu, ale 0%, to jsem ještě nezažil. Na to se podívám. ;-D Ale do kina si lístek kupovat nebudu...

+24/0
doporučit
12.2.2020 14:18

D28a35v14i74d 52R96i84e12s30z 4658853307805

Ceska romanticka komedie.

To je skatulka sama o sobe.

+24/0
doporučit
12.2.2020 12:09

J52a80n 12H51a79r94v84a51n 3847928405246

Státní Fond kinematografie obnáší asi 1 miliard Kč (= 1 000 milionů). Takže jde jen o to vyčerpat z něj peníze Rv

+28/−1
doporučit
12.2.2020 12:44
Foto

J77a22n 79Š74i75k 1672160858399

Nula procent jsem ještě nikde neviděl. Dávalo se alespoň 10% za hudbu a kostýmy. Takže to musí být úplné dno, což jen svědčí o tom, kde se většina české filmové tvorby nachází. Tristní je, že se pořád dokola točí pár herců, nedostávají příležitost noví. Škoda, že si neberou příklad z produkce HBO, Pustina, Za uši nebo Mamon.

+22/0
doporučit
12.2.2020 12:08

D50a49n37i49e18l 94N53. 51P58o86k79o93r21n59ý 6837466945411

Na tuhle recenzi jsem se těšil R^

+20/0
doporučit
12.2.2020 13:53

P66e11t53r 48N39o29v32o67t14n53ý 9861519530165

Jestli to překonalo Léto z gentlemanem, z něhož jsem naštěstí viděl jen trailer, tak to bude fakt bizár.

+20/0
doporučit
12.2.2020 12:08

M54a14r84t73i26n 22S38ý55k56o11r76a 1977868717297

Úchylka točit tuny exkrementních romantických komedií je jen naší specialitou nebo jsou na tom jiné země podobně ?

+18/0
doporučit
12.2.2020 13:09

V34í10t 80Č63e17r32m48á44k 1194812363952

Trochu mě překvapuje, že Fuka byl mírnější (20 %), ale je pravda, že on má nulu vyhrazenou pro filmy, které jsou tak blbé, až pobaví, a tenhle ho asi nepobavil:

"Chlap na střídačku má scénář, který je nejen špatný, ale agresivně odpudivý a zrůdný."

+18/0
doporučit
12.2.2020 12:10

L68u64d34ě28k 90C82h35r16á68s16t77e91k 1893557921846

Dalo by se říct, že recenze Mirky Spáčilové je v případě tohoto filmu mnohem zábavnější, než samotný film a člověk nemusí bezcílně ztratit hodinu a půl svého života :-) Škoda, že zúčastněné herečky a herci nemají dostatek soudnosti, aby za každou cenu nebrali každou slátaninu, kterou někdo asi v alkoholickém deliriu napíše a vydává za komedii, i když samozřejmě chápu, že i herec potřebuje dostatek práce.

+15/0
doporučit
12.2.2020 17:55

Najdete na iDNES.cz