Charlie Sheen v seriálu Dva a půl chlapa

Charlie Sheen v seriálu Dva a půl chlapa | foto: www.csfd.cz

Vrátí se Charlie Sheen do seriálu Dva a půl chlapa? Má poslední šanci

  • 51
Když ze seriálu odcházel, padala tak silná slova, že v usmíření nikdo nevěřil. Nicméně teď se Hollywoodem šíří zpráva, že by se herec Charlie Sheen, původní hrdina seriálu Dva a půl chlapa, mohl do příběhu vrátit. Do poslední řady, jež začne 30. října.

Před třemi roky se tvůrce série Chuck Lorre rozešel s hercem ve zlém, Sheen dostal vyhazov a ze stanice CBS přešel do konkurenčního projektu Anger Management, v němž právě završil stou epizodu. Mluví se o dalších padesáti dílech, nicméně Sheen si ponechává volné ruce pro případ návratu ke své nejslavnější roli.

Podle zdroje, který cituje E! News, totiž Sheen a tvůrčí tým seriálu Dva a půl chlapa o téhle možnosti už jednají. A žádná ze stran někdejšího sporu není proti, z obou zazněla slova „To by mohlo být zajímavé.“ Navíc i symbolické a divácky lákavé, protože sága pánské domácnosti se v této sezoně uzavře.

Lorre je prý s hercovým návratem svolný a Sheen se nechal slyšet, že by to rád udělal kvůli všem věrným fanouškům seriálu. Ovšem společnost Warner Bros. zatím vzájemná jednání nijak nekomentovala. Neví se také, jak by se zachoval Ashton Kutcher, který Sheena v seriálu nahradil.