Čecha vystřídá v Milionáři Preiss

  • 2
Po třech letech vystřídá Vladimíra Čecha v roli moderátora pořadu Chcete být Milionářem? Martin Preiss. V televizi Nova se herec objevil mimo jiné ve dvou silvestrovských pořadech. "Moderování Milionáře je pro mě výzvou," prohlásil syn hereckého páru Jany a Viktora Preissových při podpisu smlouvy.

Jednatřicetiletý Martin Preiss vystudoval DAMU a letos zahajuje svou šestou sezonu v Národním divadle v Praze. Předtím hrál dva roky v Plzni.

Vedle divadelního herectví se Martin Preiss věnuje také dabingu a ze soukromí prozrazuje jen to, že je milovníkem rychlých motorek.

Je ženatý, manželka vystudovala andragogiku - vzdělávání dospělých. Mají spolu čtyřletou dceru Viktorii. Má o pět let mladšího bratra Jana, který pracuje jako počítačový grafik.

Na obrazovce se v roli moderátora Milionáře, jednoho z nejúspěšnějších pořadů Novy, objeví v druhé polovině října. Po třístém dílu pořadu vystřídá Vladimíra Čecha.

Martinova matka Jana je členka souboru Národního divadla a pedagožka na konzervatoři. Otec Viktor hraje ve Vinohradském divadle.