Laetitia Casta na předávání cen César

Laetitia Casta na předávání cen César | foto: AP

Britney Spears má roli v muzikálu, modelka Laetitia Casta točí romanci

  • 6
Naposledy se modelka a herečka Laetitia Casta s filmaři sešla letos na březnovém udílení francouzských cen César. Ať už je uhranula svým šarmem, nebo průhlednými šaty, v nichž prosvítaly její bradavky, dostala hlavní roli v romantickém filmu. Před kameru by se měla postavit i zpěvačka Britney Spears. Ta by se měla objevit v televizním muzikálu Glee.

Natáčení začalo v úterý v bulharské Sofii. Topmodelka by měla v bulharsko-švédském filmu s pracovním názvem Ostrov hrát přítelkyni muže bulharského původu, píše agentura DPA.

Laetitia Casta na předávání cen CésarPrvní klapka padla v lékárně, kde si svůdná herečka kupovala těhotenský test. Jejím filmovým partnerem je dánský herec Thure Lindhardt. Snímek režíruje Bulhar Kamen Kalev.

Z metropole se filmaři přesunou na černomořský ostrov Sveta Anastasija (za komunismu ostrov Bolševik), který leží nedaleko turisticky oblíbeného Burgasu.

Laetitia Casta, které bylo v květnu 32 let, začínala jako modelka. Jejím prvním vystoupením ve filmu byla role v Asterixovi. Proslavila se také jako model pro Marianne - symbol Francouzské republiky.

Zacházení s Britney? Jako v rukavičkách

Speciální roli získala i Britney Spears, objevit by se měla v televizním muzikálu Glee, který se stal jedním z fenoménů poslední doby. Spolutvůrce Ryan Murphy účinkování americké zpěvačky potvrdil potvrdil s tím, že Spears by se měla objevit v epizodě, která bude míněna jako "pocta pro ni".

Britney Spears k albu Circus (2008)

Britney Spears k albu Circus (2008)

Murphy dodal, že obdivuje způsob, jakým se blondýnce podařilo dosáhnout obratu ve svém životě poté, co ji několik let skandály, průšvihy a vykolejené chování přiváděly častěji na titulní stránky bulvárních listů než na koncertní pódia

Proto se podle něj v oné epizodě objeví hudba zpěvačky, ale žádné zmínky o jejím osobním životě. "Budeme s Britney zacházet v dětských rukavičkách," prohlásil.

,