Daniel Craig jako James Bond ve filmu Spectre

Daniel Craig jako James Bond ve filmu Spectre | foto: © Sony Pictures Entertainment

Prokletý pětadvacátý Bond, natáčení snímku ohrozila exploze na scéně

  • 18
Natáčení pětadvacátého Bonda ohrozil výbuch. Zdánlivě kontrolovaná exploze lehce zranila jednoho člena štábu a poškodila natáčecí prostory v Pinewood Studios. Zprávu přinesl oficiální twitterový účet Jamese Bonda.

Výbuch se prý nedotkl nikoho z herců. Web The Wrap připomíná, že natáčení dosud nepojmenovaného pětadvacátého příběhu agenta 007 provázejí komplikace už od začátku.

V květnu musel například představitel hlavní role Daniel Craig podstoupit drobnou operaci kotníku pro zranění, jež si přivodil během natáčení na Jamajce.

Jeho následná rehabilitace nicméně natáčení nezdržela a producenti slibují, že novinka se dostane do kin ve slibovaný termín, tedy v dubnu 2020.

Pro Craiga je pátý snímek v úloze Jamese Bonda jeho posledním. Po odchodech režiséra Dannyho Boyla a scenáristy Johna Hodge se režie chopil Cary Jo Fukunaga. Hlavního záporáka si v pětadvacátém Bondovi zahraje Rami Malek.

04.června 2019 v 19:41, příspěvek archivován: 05.června 2019 v 10:30

During the filming of a controlled explosion on the set of Bond 25 today at Pinewood Studios, damage was caused to the exterior of the 007 Stage. There were no injuries on set, however one crew member outside the stage has sustained a minor injury. https://t.co/8O9tOgwMYK

Trailer k bondovce Spectre z roku 2015:

5. října 2015