Diskuse k článku

RECENZE: Variace na Eduarda Štorcha. Jak pralidé našli domácí mazlíčky

Premiérový film Alfa slibuje „velkolepé dobrodružství mladého lovce a vlka za poslední doby ledové v Evropě před 20 tisíci lety“. Trčí z něj však kanadské kulisy a školometský výklad, kde se vzal nejlepší přítel člověka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

H50a87n60a 78Z60a18m51r79a38z91i97l38o67v39á 9715450876781

Je to ještě holátko. ;-)

0/0
31.8.2018 11:54

J67a90r19o14s66l37a19v 88M19a86r88v30a31n 2127100376307

V zemi s nejvetsim poctem psu na obyvatele a fanatickymi pejskari by se to mohlo libit.

+4/−1
31.8.2018 10:06

D28a64v13i77d 79M58i19k35u26l82á13š73e15k 4483936243461

Děkujeme za názor tady máte klíčenku.

+3/0
31.8.2018 10:15

J76a41r11o23s67l41a23v 57M39a71r30v29a65n 2807540646647

Diky, rado se stalo. Poslete ji postou.

+1/0
31.8.2018 12:03

A66l95o93i64s 30J23i77n13d53r69a 9770754617565

Jsem myslel, ze je to pro decka, a ono je to MP-12 ......

0/0
31.8.2018 9:55

J27a98n 12V45e29r81n65e62r 8963177833256

Hrát si s počítačem, to jsou frajeři. Ale natočit lov na bizony, jak dokázali v 60. letech ve Vinnetouovi, to dnes už nedokážou.

0/0
31.8.2018 9:43

M37a94r57t23i39n 43B95e38r86a47n 6969465746941

Taky proto, že by jim už při natáčení neprošlo tolik mrtvých reálných zvířat ;-)

0/0
31.8.2018 10:04
Foto

F57i19l32i48p 52J31a15r35a83b 1733577650627

Zrovna při natáčení tohohle ale údajně nějaké bizony zabili. Což mi přijde jako dost barbarský čin...

0/0
31.8.2018 10:10

D33a66n64a 31P23o57l39a42n27e23c72k58á 3786345677795

Má pěknu bundu a šálu ;-D;-D;-D

0/0
31.8.2018 9:41

M30a88r86t45i72n 66B39e53r33a49n 6579985246461

H&M style :-P

0/0
31.8.2018 11:55

D57a69n85a 72P51o38l10a45n11e67c31k86á 3756855907615

;-DR^

0/0
31.8.2018 12:07

K44a25m58i51l 25P74y96t78e57l70a 8292390951259

Plemena? 8-o

0/0
31.8.2018 9:10

J60a82n 68V94e85r65n47e95r 8333397733586

Možno i plemene.

+1/0
31.8.2018 9:42

Z39d30e59n26ě10k 96B19o78u96d34a 3640744819307

Čerstvě oholený pravěký lovec :)

+5/0
31.8.2018 8:35

I41v40a 61S47a88v65k46o85v35á 3916547133514

Klasika - tady neutrálních 40%, na ČSFD 62%...

0/0
31.8.2018 7:54

A66d48a11m 12M32a95l65ý 4500807432561

ČSFD ještě včera 30.8. v 17,00 hod : 50%. Asi byla večer mládež v kině a pěkně za tepla plná dojmů psala recenze. :-)

+2/0
31.8.2018 8:07
Foto

F44i24l53i23p 95J43a12r41a62b 1943397830377

To myslíte vážně, dělat závěry z nějakých 50 hodnocení?8-o Počkejte, až jich tam bude alespoň tisíc...

+3/0
31.8.2018 9:38

J70a35r43o63s18l45a65v 49H89o44v81o79r50k78a 3472271563773

Včera jsem na to vyvezl pubertální dceru s kamarádkou. A když jsem se pak ptal jaké to bylo tak mi bylo řečeno že úžasné ;-D Takže cilovka je jasná.

+7/0
31.8.2018 7:16

Najdete na iDNES.cz