VIDEO: 1 proti všem. Mareš s Boučkem Čechy doprovodí k milionovým výhrám

  • 5
Po zahraničním úspěchu i do Česka přichází televizní show 1 proti všem. Odvysílá ji televize Prima a pouhý jeden soutěžící ve studiu v ní bude tipovat proti hlasujícím divákům u obrazovek. Otázky tvůrci koncipovali tak, aby odpověď nebyla snadno dohledatelná. Jako moderátorské duo se představí Libor Bouček a Leoš Mareš.

„V každé epizodě se bude rozdělovat jeden a půl milionu korun. A princip je jednoduchý – nebudeme chtít po divácích žádné vědomosti ani znalosti, ale dobrý odhad,“ vysvětluje Libor Bouček. Do soutěže se diváci zapojí prostřednictvím svých mobilních telefonů, kam si nainstalují aplikaci propojenou s pořadem. Na jednotlivé tipy budou mít omezený čas.

Jako příklady otázek, které budou Bouček a Mareš pokládat, uvádí televize Prima tyto - kolik nafukovací balónků vynese do vzduchu malou holčičku nebo kolik kuželů zůstane stát, když mezi nimi prokličkuje prasátko? Každý z experimentů pak diváci zhlédnou realizovaný před kamerou, čímž se zároveň dozví odpověď.

Každý díl show má sedm soutěžních kol, tudíž sedm správných odpovědí. Výhercem se může stát kdokoliv, kdo se svým tipem nejvíce přiblíží pravdě. Formát 1 proti všem vznikl v Dánsku a Finsku, kde jej uvedli poprvé v roce 2016. Letos se pak přidává ještě Německo.

Televize Prima první díl pořadu odvysílá poprvé v sobotu 1. září od 20.15.