VIDEO: Na Gala show se představí stepařská esa i hvězdy StarDance

  • 0
V pražské La Fabrice se v sobotu setkají stepaři z celého světa na speciální Gala Show. Večer, který je součástí prvního ročníku Tap Dance Prague Fest, ozvláštní několik známých tváří z pořadu StarDance.

Akci moderuje herečka Tereza Kostková, která je v posledních letech jako moderátorka spjata s populární StarDance. Ostatně v průběhu večera diváci uvidí i další umělce známé z této soutěže. Zatančí Eva Krejčířová i vítěz poslední řady Dominik Vodička. 

Gala show režíruje uznávaný stepař, tanečník a choreograf Tomáš Slavíček.  Právě on pak se svojí stepařkou crew předvede choreografii Tick Tock, která ozdobila i poslední řadu StarDance.

„Rádi bychom v galavečeru přiblížili českému publiku stepařské trendy z celého světa,“ předesílá Slavíček. 

„Stepařskou špičku doplní i divadelní představení, velkolepá brazilská show anebo naopak komorní taneční inscenace v podání vynikajícího švýcarského tanečníka Daniela Boraka a jeho Tap Dan’s Company. Všechna díla se v Čechách představí ve své premiéře,“ vypočítává dále.

Gala Show pořadatelé uvádí v rámci prvního ročníku mezinárodního třídenního festivalu Tap Dance Prague Fest, na jehož programu jsou stepařské a taneční workshopy jak pro širokou veřejnost, tak i pro profesionální tanečníky.  

Vstupenky na sobotní Gala Show je možno zakoupit v divadle La Fabrika či na jeho stránkách.