Šrůmová se po letech vrací na pódia

  • 1
Když mluví provozovatel pardubického klubu Ponorka Lumír Sokol o sobotním programu, slastně si mne ruce. Dvojkoncert Blanky Šrůmové a kroměřížské rockové skupiny Nšoči označuje za událost měsíce v klubu. Zpěvačka se po letech vrací na koncertní pódium.

„Blanka Šrůmová, která přijede se svou kapelou Band, byla frontmanka jedné z nejúspěšnějších kapel poloviny 90. let Tichá dohoda. Teď se vrací ke koncertování po čtyřleté odmlce,“ říká Sokol.

V programu zazní skladby ze sólové desky Neviditelná a také nejúspěšnější hity Tiché dohody. „Určitě přijde řada i na několik převzatých skladeb, jako je například Perfect Day od Lou Reeda,“ láká návštěvníky Sokol.

Kroměřížští Nšoči si pro posluchače připravili písničky, které jsou postaveny na jednoduchém punkovém základě s vtipnými a hravými texty frontmana kapely Pavla Knapa.

„Kapela zahraje výběr největších pecek ze dvou předešlých desek Jaxi taxi z roku 1995 a Nautilus z roku 1999. Především ale bude propagovat připravovanou desku MoravaVltavaLabe,“ dodává Sokol.

Začátek koncertu v klubu Ponorka je ve 21 hodin, vstupenka v předprodeji stojí 90, na místě 100 korun.

Zpěvačka Blanka Šrůmová, která se proslavila s kapelou Tichá dohoda