náhledy
12. ročník přehlídky kuchařského umění žáků SOU a SOŠ, v hotelu Imperial Karlovy Vary.
Autor: Václav Šlauf, MAFRA
Kuřecí prsíčka v houbové krustě, kuskusové trojhránky, podlité smetanovou omáčkou s kerblíkem.
Autor: Václav Šlauf, MAFRA
Rybí parfait s lososem v červeném plášti dekorované tomatovou omáčkou doplněná rucolou.
Autor: Václav Šlauf, MAFRA
Vepřová panenka plněná kumquatem se šípkovou omáčkou a bramborovými šiškami, dekorované cibulovými kroužky.
Autor: Václav Šlauf, MAFRA
Hovězí roštěná v bylinkovém kabátku, králičí stehno rolované v listovém špenátě, žampionový pudink, kukuřičná polenta se sušenými rajčaty.
Autor: Václav Šlauf, MAFRA
Variace vepřové panenky a kachních prsou s kapustovým ragú a mladou karotkou + příloha Karlovarský knedlík a bramborové šišky.
Autor: Václav Šlauf, MAFRA
Kuřecí roláda s houbami, grilovaná vepřová panenka, smetanové brambory, pošírovaná baby zelenina.
Autor: Václav Šlauf, MAFRA
Vepřová panenka v drůbeží krustě se zeleninou, haluškové nočky s listovým špenátem, brokolicí a mrkvový džus.
Autor: Václav Šlauf, MAFRA
Kuřecí roládka s listovým špenátem.
Autor: Václav Šlauf, MAFRA
Grilované krevety na šafránové pěně s čerstvými trhanými saláty a tomatovým želé.
Autor: Václav Šlauf, MAFRA
Vepřová panenka v bylinkové krustě Cous-cous, králičí terinka v pórku s houbami Shitaké, pošírovaná baby zelenina.
Autor: Václav Šlauf, MAFRA
12. ročník přehlídky kuchařského umění žáků SOU a SOŠ, v hotelu Imperial Karlovy Vary.
Autor: Václav Šlauf, MAFRA
Tereza Kubátová a Martin Kučaba ukazují variaci vepřové panenky a kachních prsou.
Autor: Václav Šlauf, MAFRA