Diskuze

Prvních tisíc koček je nejhorších, říká zakladatelka Ostrovského Macíka

Před lety se Hana Šimková našla v pomoci nemocným zvířatům. Teď vede Ostrovský Macík, který je domovem bezpočtu živočichů. „Člověk se pro takovou práci narodí. Má to předem určené, tak jako někdo dělá jinou práci a celý život ho to k ní směřovalo, tak mě to směřovalo sem,“ říká Šimková v rozhovoru pro MF DNES.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je ta samá p.Š co se snaží vehementně udržovat počet zvířat za každou cenu ,aby nepřišla o dotace od města ? Ta ,která ráda propůjčovala za poplatek zvířata ze svého útulku své kamarádce paní K. aby na nich mohla množit a prodávat je jako papírová plemena, nemluvě že paní K. zavřela krajská veterinární inspekce x chovek ? doporučuji

https://m.facebook.com/groups/433665513747711?tsid=0.2971392338121084&source=result

0 0
možnosti

Před cca 3 lety jsem našla opuštěné kotě na ulici a tak jsem zavolala do Ostrovského macíka. Ostrovský macík by kočičku vzal, ale já bych musela platit přes 1000 Kč měsíčně!!!!! Ostrovský Macík se chová jako hotel pro opuštěná zvířata, ne jako útulek. Paní byla v telefonu dost arogantní.

0 0
možnosti
Foto

J72a68n 37Č20e86r46m54á77k

16. 6. 2018 10:50

Rv

další "bardotka" s tunou (v tomto případě) nejen koček...

Prospěšnější by bylo zadat práci obecnímu rasovi a problémy s "kočkami" by byly vyřešeny...

Dokud je svět "plný" potřebných lidí opravdu těmto "spasitelů" zvířátek nerozumím a osobně na ně (na rozdíl od lidské charity) nepošlu ani zlámanou grešli...

Mrzí mě, pokud jsem některé tímto postojem zranil (a to osobně rovněž chovám zvířata), ale považuji jej za správný...

2 11
možnosti

Tak neposílejte, to je vaše věc. Ale každý člověk, který se snaží pomáhat jiným živým tvorům si zaslouží úctu. A je ubohé a trapné jeho snahu jakkoliv shazovat.

Až bude mít některé z vašich zvířat problém, klidně si zavolejte nějakého obecního rasa, to je vaše volba. Troufám si tvrdit, že drtivá většina lidí se zachová jinak.

3 0
možnosti