(ilustrační snímek)

(ilustrační snímek) | foto: Josef Gabzdyl, iDNES.cz

Kolabujícího řidiče zachránilo, že se vřítil na policejní parkoviště

  • 6
Muže v Karlových Varech, kterého za volantem přemohla nevolnost, zachránilo, že se s autem vřítil na parkoviště před policejní služebnou. Tam si ho hned všiml policista a když zjistil, že muž kolabuje, zavolal mu pomoc.

Událost se stala minulý čtvrtek krátce před devátou večerní v karlovarské ulici Vítězná. Přímo na policejní parkoviště před tamní služebnou vjelo auto, které málem nabouralo do zaparkovaného vozidla a poté do zdi.

„Celý incident viděl policista vykonávající dozorčí službu, a tak šel ihned k řidiči. Ten však mluvil nesrozumitelně a policistovi sdělil, že je mu zle. Policista na místo přivolal rychlou záchrannou službu, která muže převezla do nemocnice,“ popsala krajská policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Díky tomu, že se k dvaašedesátiletému muži včas dostali záchranáři, mohli ho lékaři po ošetření propustit z nemocnice hned druhý den.

„Policisté následně zjistili, že muži se udělalo nevolno již doma, a tak sedl do auta a jel na pohotovost, kam však už sám nedojel,“ doplnila mluvčí.