ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Aneta Čapkovápro iDNES.cz

Nemrava na ulici sáhl ženě pod sukni, v leknutí ho polila horkou kávou

  • 39
Karlovarští policisté pátrají po muži, který ve středu ráno obtěžoval ženu na cestě z horního nádraží. Zachránilo ji, že se lekla, polila útočníka horkou kávou a stihla utéct. Policie teď hledá svědky a shání případné videozáznamy.

Událost se stala krátce po půl šesté ráno. Muž si jednadvacetiletou ženu vyhlédl na stezce z nádraží směrem na Ostrovský most. Využil toho, že právě mířila do práce, měla v uších sluchátka s hudbou a neslyšela, jak se k ní zezadu přikradl.

„Sáhl jí pod sukni, žena se lekla, polila ho horkou kávou a poté z místa utekla,“ popsala krajská policejní mluvčí Eva Valtová.

Poškozená hned zamířila na policii a tam útočníka popsala. „Má to být štíhlý muž bílé pleti ve věku mezi 30 až 37 lety, přibližně 170 centimetrů vysoký. Měl hnědé vlasy a modré oči. Na sobě měl tmavé kraťasy a modro-bílé pruhované tričko,“ uvedla mluvčí.

Policisté nyní hledají svědky, kteří se v uvedené době pohybovali v okolí Ostrovského mostu.

„Někdo mohl incident natočit na autokameru nebo si všimnout podezřelé osoby odpovídající popisu,“ řekla mluvčí a doplnila, že lidé mohou volat na linku 158 nebo kontaktovat jakoukoliv policejní služebnu.

Událost se stala nedaleko Ostrovského mostu v Karlových Varech.

Událost se stala nedaleko Ostrovského mostu v Karlových Varech.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz