ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Reuters

Policie chytila muže, který sáhl ženě pod sukni. Obvinila ho ze znásilnění

  • 17
Policie chytila muže, který na konci července u karlovarského horního nádraží osahával mladou ženu se sluchátky na uších. Ta ho v leknutí polila horkou kávou a utekla. Nemravovi nyní hrozí pět let vězení.

Muž si tehdy jednadvacetiletou ženu vyhlédl na stezce z nádraží směrem na Ostrovský most. Využil toho, že právě mířila do práce, měla v uších sluchátka s hudbou a neslyšela, jak se k ní zezadu přikradl.

Sáhl jí pod sukni a osahával ji na intimních partiích. „Poškozená žena se lekla, polila ho horkou kávou a poté z místa utekla,“ popsala krajská policejní mluvčí Eva Valtová.

Policisté pak na konci září zveřejnili záznam z bezpečnostní kamery a pátrali po muži, který se nakonec ukázal být pachatelem.

„Na základě zveřejněného pátrání jsme obdrželi několik důležitých poznatků, které pomohly k dopadení pachatele. Jedná se o osmatřicetiletého muže z Karlových Varů,“ informovala Valtová.

Podle informací iDNES.cz žena muže, který ji na stezce obtěžoval, poznala a on se také k činu přiznal. Při výslechu vypověděl, že to byl zkrat a neví, co ho to tehdy popadlo.

Nyní čelí pachatel obvinění ze znásilnění, za které mu hrozí pět let vězení.