Diskuze

Karlovarskému letišti má pomoct desetimilionová injekce od kraje

Deset milionů korun by mělo pomoci karlovarskému mezinárodnímu letišti patřícímu kraji, které kvůli opatřením v souvislosti s koronavirem zažívá těžké časy. Částka je podle krajského náměstka pro dopravu Martina Hurajčíka doporučením, které musejí ale schválit zastupitelé.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23o82s19e10f 34V85a37l91a

21. 5. 2020 19:03

chapu, ze mezinarodni letiste je pro KV pycha. Ale v soucasne konstelaci ( ceny ropy na dne, tedy Rusove nemaji zadne penize - corona - nastupujici ekonomicka krize ) bude nutne letiste dlouhodobe dotovat ( podle mne tak 2-5 let) a nebo ho zprivatizovat.

P.S jeste lepe je na tom ceskobudejovicke letiste, ktere nikdy nemelo a nema zadnou klientelu, a presto by melo byt letos uvedeno do provozu. Treba by se dala zavest pravidelna linka Ceske Budejociec-Karlovy Vary ?

0 0
možnosti

Dobrý den pane Martine Hurajčíku, náměstku hejtmana KVK pro dopravu, chápu, že si přihříváte svoji polívčičku, ale v důsledku je jedno, zda na naprosto ztrátovém podniku u spíše menšího města, které má sotva 49 tis. obyvatel v nejchudším regionu země, zda letadlo přiletí dvakrát nebo pětkrát za týden, obé je směšné. Zmíněná částka by se dala využít na jiné dopravní stavby v kraji, spíše pozemního charakteru.;-)

0 0
možnosti

Přesně tak. Zpráva stará dva roky. Od té doby navýšila frekvenci letů a letošní sezóna byla (měla být) 5x týdně.

0 0
možnosti

Proč opět cpát miliony do nesmyslného podniku v malém městě? Na toto "letiště" létají dva spoje týdně (Pobeda)...a to se vyplatí!!!;-)

1 1
možnosti

Pobeda létala 5x týdně.

1 0
možnosti

Tak KV na tom jsou špatně od té doby, co odešli rusové. Žádné pravidelné linky, takže korona na tom už celkem nic nemění.

1 1
možnosti

P41e43t72r 93P59o18l26á77k

25. 4. 2020 13:30

Kdybyste četl pozorněji, tak se dočtete, že létala pravidelná linka. A já dodávám, že 5x týdně. A počty odbavených cestujících rostly.

0 0
možnosti

Pomoct je slovo, které mě tahá za oči. Devět z deseti žáků ZŠ doporučuje slovo pomoci.

2 0
možnosti