Dvě osobní auta a traktor se srazily na rovném úseku silnice mezi Starým Sedlem...

Dvě osobní auta a traktor se srazily na rovném úseku silnice mezi Starým Sedlem a Sokolovem. | foto: HZS Karlovarského kraje

Při srážce dvou aut a traktoru se zranili tři lidé, psa museli utratit

  • 21
Vážná dopravní nehoda uzavřela ráno silnici mezi Sokolovem a Starým Sedlem. Srazila se tam dvě osobní auta a traktor, sanitky odvezly do nemocnice tři zraněné lidi. Těžce se zranil i pes cestující v jednom z vozů, veterinář ho musel utratit.

Nehoda se stala podle policejní mluvčí Zuzany Týřové v půl sedmé ráno zhruba tři sta metrů za kruhovým objezdem u dálnice D6. Vozy se srazily na rovném úseku.

„Po nehodě zůstal v jednom z osobních aut zaklíněný řidič. Přivolaní hasiči ze stanice Sokolov muže vyprostili s použitím hydraulických nástrojů. Sanitka pak zraněného muže převezla do nemocnice, stejně tak řidiče druhého osobního auta,“ informoval mluvčí krajských hasičů Martin Kasal.

Záchranáři se museli postarat i o řidičku, která právě projížděla kolem, havárii viděla a zůstala v silném šoku. Svědkyně nehody taktéž skončila v nemocnici. Řidič traktoru vyvázl bez zranění.

„V jednom z aut cestoval také pes, který při nehodě utrpěl zranění a musel být převezený k veterináři, který jej utratil,“ uvedl Kasal.

Silnice zůstala několik hodin uzavřená, dopravu na místě odkláněla policie. Nehodu nadále vyšetřuje.